Hala derdime çare olan bir bilgiye rastlayamadım yardım

VeniVidiVici

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle daha önce spamdan giden kanalım yüzünden yeni kanallarımın para kazanması devre dışı oluyordu. spame giden kanalı tamamen sildim gmailiyle birlikte. Ardından yeni gmail hesabı açtım ve adsenseye yönetici yaptım ve sonra 1 gmail daha açtım onuda davet ettim adsenseye bu 2 youtube kanalını adsense ile ilişkilendirdim. Videolar yükledim izlenmeler geldi fakat bunların hiçbiri adsenseye yansımıyor tam 6 gündür. para kazanmalarını devre dışı bırakıp tekrar yaptım yine olmadı hevesim kaçtı artık ya tam yardımcı olanda olmadı kaç gündür bekle dediler bekle bekle ağaç oldum.. adsenseye 10 15 görüntülenme geliyor sadece günde.

sen ilişkilendirmemişsinki sadece adsensede yetki vermişsin-eğer anlattığın gibiyse- izlenimlerini adsensede görmek istiyorsan kanalına gir hesap ayarları-para kazanma ayarları-ödemem nasıl yapılacak ? burdan adsense ile ilişkilendir diyerek adsense hesabına giriş yap ilişkilendirmeyi kabul et tamamdır ha bu şekil yaptıysan tüm söylediklerimi unut gitsin :D

sen ilişkilendirmemişsinki sadece adsensede yetki vermişsin-eğer anlattığın gibiyse- izlenimlerini adsensede görmek istiyorsan kanalına gir hesap ayarları-para kazanma ayarları-ödemem nasıl yapılacak ? burdan adsense ile ilişkilendir diyerek adsense hesabına giriş yap ilişkilendirmeyi kabul et tamamdır ha bu şekil yaptıysan tüm söylediklerimi unut gitsin :D

üzülerek söylüyorum ki yaptım bunuda :(

sorununla alakalı degil ama bişeyi düzeltmek istiyorum hocam.demişsin ki;
yeni gmail hesabı açtım ve adsenseye yönetici yaptım ve sonra 1 gmail daha açtım onuda davet ettim adsenseye

bunu yapmana gerek yok hatta yapmaman gerekir.adsense e baglı olan kanala video yüklemezsin.boş,asla kapanmayacak bi mail olması gerekir.

İLLALLAH ETTİM YARDIM EDİN HALA DÜZELMEDİ, [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] tamam hiç kapanmayacak kanalda ekledim olmuyor

Hocam adsense hesabın ıle https://www.youtube.com/account_monetization?action_adsense_connection=1 bu adrese gir AdSense Kimliği numarasını kaydet bir yere daha sonra video yükledıgın kanala gir ıkı hesapınn kımlık numarası aynı ıse sorun yok yanlıs hatırlamıyorsam bır arkadaşada buna benzer bırsey olmustu 15 gun sonra yansımaya basladı izlenımler kazanclar felan .

Hocam adsense hesabın ıle
account_monetization
bu adrese gir AdSense Kimliği numarasını kaydet bir yere daha sonra video yükledıgın kanala gir ıkı hesapınn kımlık numarası aynı ıse sorun yok yanlıs hatırlamıyorsam bır arkadaşada buna benzer bırsey olmustu 15 gun sonra yansımaya basladı izlenımler kazanclar felan .

verdiğiniz adres gözükmüyor, zaten 1 haftadır bekliyorum yansır diye :(

İLLALLAH ETTİM YARDIM EDİN HALA DÜZELMEDİ, [MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION] tamam hiç kapanmayacak kanalda ekledim olmuyor

söylemek istedigim şu;adsense mail adresine baglı bi youtube kanalı açmayın,o youtube hesabında bi video olmasın.o hesabı sadece adsense e girmek için kullanın,youtubeda yada başka biyerde kullanmayın o hesabı.

adsense panelineki yayıncı id'si ile videolarda çıkan reklamlardaki yayıncı ıd'sini karşılaştır.
muhtemelen farklı id'ler var. ilişkilendirmeyi tekrar yap...

Arkadaşlar öncelikle daha önce spamdan giden kanalım yüzünden yeni kanallarımın para kazanması devre dışı oluyordu. spame giden kanalı tamamen sildim gmailiyle birlikte. Ardından yeni gmail hesabı açtım ve adsenseye yönetici yaptım ve sonra 1 gmail daha açtım onuda davet ettim adsenseye bu 2 youtube kanalını adsense ile ilişkilendirdim. Videolar yükledim izlenmeler geldi fakat bunların hiçbiri adsenseye yansımıyor tam 6 gündür. para kazanmalarını devre dışı bırakıp tekrar yaptım yine olmadı hevesim kaçtı artık ya tam yardımcı olanda olmadı kaç gündür bekle dediler bekle bekle ağaç oldum.. adsenseye 10 15 görüntülenme geliyor sadece günde.

hoca para kazanmalar kapatıldığında o adsense sonradan bağladığın kanallarda da para kazanma uçuyor, adsense iptal maalesef... Ben de böyle olmuştu en azından. O adsense bağladığınız kanalların tekrar gümlemesi de an meselesi.

bi saatten sonra bir yararı dokunur mu bilmiyorum ama kanal kapanma ve toplu kanal kapanmalarından sonra hemen yeni hesaplar açarak işe başlamasaydın. önce pc ne bi format atıp daha sonra ip değiştirip gmail alıp bekletseydin daha verimli olacağı düşüncesindeyim. çünkü youtube herşeyi kaydediyor ve çok müthiş bir algoritması var. ben bu yolu buluncaya kadar 3 adsense 12 kanal patlattım ama sonra bahsettiğim yolu buldum. tabi bende işe yaradı herkeste yarar mı bilmiyorum. senin için geç değilse dediğimi yap ama son karar senin tabi

bi saatten sonra bir yararı dokunur mu bilmiyorum ama kanal kapanma ve toplu kanal kapanmalarından sonra hemen yeni hesaplar açarak işe başlamasaydın. önce pc ne bi format atıp daha sonra ip değiştirip gmail alıp bekletseydin daha verimli olacağı düşüncesindeyim. çünkü youtube herşeyi kaydediyor ve çok müthiş bir algoritması var. ben bu yolu buluncaya kadar 3 adsense 12 kanal patlattım ama sonra bahsettiğim yolu buldum. tabi bende işe yaradı herkeste yarar mı bilmiyorum. senin için geç değilse dediğimi yap ama son karar senin tabi

bu dediklerinizin çoğunu yapamıyorum veya bilmiyorum yeni adsense hesabına geçicem son çare umarım olur o zaman

usta belki alakasız olacak ama kapanana kanallarını actıgın zaman google+ ile snırım onların yansıması cok gec oluyor heleki telifli olanlar varsa ciddi sıkıntı.

usta belki alakasız olacak ama kapanana kanallarını actıgın zaman google+ ile snırım onların yansıması cok gec oluyor heleki telifli olanlar varsa ciddi sıkıntı.

telifli video hiç yok kanallarda daha ne kadar uzun sürebilir ki 7 gün oldu :( ayrıca günde 5-20 arası görüntülenme geliyor adsenseye o nerden geliyor anlamadım gitti

butun kanalları sil madem öyle yeni kanallar ac video doldur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri