Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar hala müzik eşleşen yapan , ödeme alan anlaştığı bir firma olan var mı ?
ben yapıyorum ama ara verdim. cd baby ile bir yıldır çalışıyorum.
Ditto ve tunecore denemiştim ikiside sistemden atıyor, YouTube algoritmasi durumu çözüp müzik distribütör lerine şüpheli durum.diye bilgi veriyor muhtemelen onlarda direkt hesabı kapatıyor.
Cd baby hep atıyor ve ödemiyor hocam. Biraz sıkıntılı
ben ödeme alıyorum sıkıntı çıkarmadılar. sorun tekifli içerikle atınca oluyor. eğer 10 dk videoyu derleme halinde içerik atarsanız kısa aralıklarla telifsiz olunca ödemeleri yapıyorlar. adamlarında yapacağı bir şey yok sen telifli içeriğe müziğini koyunca diğer telif firması olaya el atıyor ve senin paralar yanıyor. kısaca adamlar küçük firma olunca umg gibi bir dev değilsen senin parana çöküyorlar olay bundan ibaret..
hangi şirketle çalısıyorsun % kaç ödeme yapıyorlar ? kaç kanal alıyorlar ?ben ödeme alıyorum sıkıntı çıkarmadılar. sorun tekifli içerikle atınca oluyor. eğer 10 dk videoyu derleme halinde içerik atarsanız kısa aralıklarla telifsiz olunca ödemeleri yapıyorlar. adamlarında yapacağı bir şey yok sen telifli içeriğe müziğini koyunca diğer telif firması olaya el atıyor ve senin paralar yanıyor. kısaca adamlar küçük firma olunca umg gibi bir dev değilsen senin parana çöküyorlar olay bundan ibaret..
ben ödeme alıyorum sıkıntı çıkarmadılar. sorun tekifli içerikle atınca oluyor. eğer 10 dk videoyu derleme halinde içerik atarsanız kısa aralıklarla telifsiz olunca ödemeleri yapıyorlar. adamlarında yapacağı bir şey yok sen telifli içeriğe müziğini koyunca diğer telif firması olaya el atıyor ve senin paralar yanıyor. kısaca adamlar küçük firma olunca umg gibi bir dev değilsen senin parana çöküyorlar olay bundan ibaret..
Üstünden güzel zaman geçti ama aynı başlığı yazmak istediğimden, yeni konu açmak yerine burayı bir hortlatayım
Var mı hala çalışan? Son iki yıldır farklı farklı şeyler deniyor, sürekli bir engelle karşılaşıyoruz. Bıkmamak gerçekten zor... Ama eminim çok büyük bazı şirketlerle çalışan vardır hala, ne durumdasınız?
Ve çalışan arkadaşlara bir sorum var, bir müzimi eklediğim dizi çok hızlı izlendi ve 100k dan sonra youtube çok sağlam eşleşenli müziğimin eşleşenini kaldırdı. Sadece tek bu videoda kullanmıştım, yeni bile değildi. Belirli bir izlenimde YT mi yapıyor bunu yoksa şikayet mi? başına gelen oldu mu?
Eslesei bir içerik var ise sizde bu eşleşen içeriğe eşleşen müzik koyuyorsunuz kanalın kapanması veya müzik şirketinin odememe durumu oluyor..benim eski hesapta bu olmuştu.. şu an sıfır eşleşen içeriğe müzik ekliyorum 4 yıldır aynı parçadan kazanç sağlıyorum.. CD baba kullaniyorum her 3 ay civarı ödeme payoneer hesabıma geçiyor..
Tavsiye: eskiden bu işi uzunca bir süre yapmış biri olarak bir müziği en fazla 4-5 videoda kullanın. Aksi durumda şirketler spam algılayıp hesabı kapatıyor. Bir müziği sonsuz defa kullanırsan adam senin normalde izlenmeyen dinlenmeyen kıytırık müziğin nasıl olurda bu kadar eslesir diye sorar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.