Hala Spam Çalışan Varmı

• Kullanıcı irfancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla ilk kez botla 400 kadar video atıp hepsinin yeşil yandığını yeni görüyorum. Acaba bu bir tuzak mı :)

alın işte botla 400 video basmış ve hayretle karşılıyor işte böyle arkadaşların adsensi banlanınca yeminle üzülmüyorum o zaman bende bir sorun var diyorum 3 gündür 1 tane video yükledim 168 kez izlenme almış 1 beğeni inanın o kadar mutluyumki biliyorum o videonun milyona kadar yolu var soruyorum 400 video basan arkadaş adsensen banlanınca sahiden üzülüyormusun eminimki üzülüyorsundur ama hiç üzülme ben söyleyeyim sana yine yine yeniden defalarca banalanacak o adsense kaliteli yapın ne olur kendinizi yakıyorsunuz bizide yakıyorsunuz ya.

Valla kardeş adsense hiç banlanmadı bugüne kadar. 2 gün öncede ödemeyi aldım 3 haneli. Acaba adsense banlananlar biyerde yanlış yapıyor olabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Süpersin arkadaşım aynen böyle devam et başka diyecek lafım yok sana

800 mü atmam lazım kardeş. Şaka bi yana zamanında sanki kimse bu kadar video atmamış gibi yorum yapılıyor. Günde 100 adet video attım şimdi 400 oldu çıkardım bottan. Bunun neresi yanlış arkadaşlar.

800 mü atmam lazım kardeş. Şaka bi yana zamanında sanki kimse bu kadar video atmamış gibi yorum yapılıyor. Günde 100 adet video attım şimdi 400 oldu çıkardım bottan. Bunun neresi yanlış arkadaşlar.

Aşırı bi spam yapıyosun hocam arkadaşlarında dediği gibi kaliteli bi iş yapman lazım az çalışacan ama öz çalışacan 400 video ne kurban olduğum :D

yt to yt nin bitmesi hepimizin hayrına, bir kanalı 50 defa kopyalamayı marifet sananlar bu hale getirdi olayı. adamlar en sonunda "content koruması olan resmi özgün kanallar dışında kimsenin yüklemesine izin vermiyorum" diyecek olacak bitecek.

Valla kardeş adsense hiç banlanmadı bugüne kadar. 2 gün öncede ödemeyi aldım 3 haneli. Acaba adsense banlananlar biyerde yanlış yapıyor olabilir mi?

Evet forumun %90'ı yanlış yapıyor tek sen doğru yapıyorsun.
:D

Evet forumun %90'ı yanlış yapıyor tek sen doğru yapıyorsun.

:D

Kardeş belki benimkide banlanacak ama demek ki bi yerde yanlış var. Forumun %90 nının adsensesi Benim attığım 400 videoyla banlanmadı herhalde

Kardeş belki benimkide banlanacak ama demek ki bi yerde yanlış var. Forumun %90 nının adsensesi Benim attığım 400 videoyla banlanmadı herhalde

Ben sana 400 video attın yanlış demiyorum zaten.
Bende daha yeni 300 video attım, sorun video sayısı değil.

Süpersin arkadaşım aynen böyle devam et başka diyecek lafım yok sana
Bu zamana kadar,
Yapilan Kanal Sayisi 478
Atilan video sayisi 52.400
Sattigim kanal sayisi 600-700

Varmi yaptigim seylere itirazin ? Spam spamdir,kimisi 50 kanala basar benim attigim videoyu kimisi 1000 kanala basar ben 50 kanal actim 1000 kanal acanlarin yuzunden oldu diye kimse burda laf yapamaz.Tek bir sebebi var zamaninda 2013 kasim ayindaki odeme konusu 58 sayfayken gecen ayki konu +150 sayfa,pasta dilimi kucule kucule kalmadi artik.

Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.

Bu zamana kadar,
Yapilan Kanal Sayisi 478
Atilan video sayisi 52.400
Sattigim kanal sayisi 600-700

Varmi yaptigim seylere itirazin ? Spam spamdir,kimisi 50 kanala basar benim attigim videoyu kimisi 1000 kanala basar ben 50 kanal actim 1000 kanal acanlarin yuzunden oldu diye kimse burda laf yapamaz.Tek bir sebebi var zamaninda 2013 kasim ayindaki odeme konusu 58 sayfayken gecen ayki konu +150 sayfa,pasta dilimi kucule kucule kalmadi artik.

Sağol hiç bilmiyodum bunları [emoji6]

Sağol hiç bilmiyodum bunları [emoji6]
Ya hocam bilip bilmemen degil adama o kadar video bastin diye bak laf etmissin.Gercekten ayip yani adam yeni diye ediyosun ayni cumleyi eski taninmis bir adam yazsa laf etmezsin.

Ya hocam bilip bilmemen degil adama o kadar video bastin diye bak laf etmissin.Gercekten ayip yani adam yeni diye ediyosun ayni cumleyi eski taninmis bir adam yazsa laf etmezsin.

Bende sadece düşüncemi söyledim isterse 1000 tane yapsın banane hocam ben karışamam ama 2 aydır başımıza gelmeyen kalmadı hala bicok kişi ders almadı bundan

mehmet sana bi katılıyom bi katılmıyor katıldıgım nokta kardesim pasta kuculmesi katılmadıgım nokta video ve kanal sayısı pasta kuculdugu icinmi yaptın artık eger öyleyse sende haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri