Halep için !

"Etme Cahille Muhabbet Ya sinirin Bozulur Yada Adabın !"

Etmeyin kendini bilmez insanlarla muhabbete , böyle konulara sonsuzkere destek olmamız gerekiyor ! yardım eden etmeyen herkezden Allah razı olsun.

Elbetteki eğitim için TEV veya diğer yardım kuruluşlarınada destek verilmeli, çocuklarımız, geleceğimiz için, ama ben başka birşeye dikkat çekmek istiyorum,

Eminimki hem bu forumda hemde ülkemizde hepimizin evinde kullanmadığımız bir sürü eski kıyafetlerimiz var, lütfen rica ediyorum onları elden çıkarın, dolaplarda çekyatların altında boşa durmasın, ister halep gibi yerlere gönderirsiniz veyada başka yardım derneklerine verirsiniz, gerçekten insanlar çok zor durumda,

Son düzenleme:
Gözlerini kan bürümüş gafiller eninde sonunda kendi kanlarında boğulacaklar
Rabbim nurunu tamamlayacak bu çekilen acılar hiç sebepsiz değil, belki zaman alacak çok canımız yanacak ama eninde sonunda kazanacağız.

Elimizden ne geliyorsa yapmak kendi menfaatimizedir unutmayın kefenin cebi yok
Yardımlarımız kabul ve makbul olsun..

Çok güzel bir konu gerçekten. Bu forumda katılan herkes YouTube üzerinden belirli bir miktar kazanmıştır.Bu forumda 10 TL yi 1-2 saatte kazanan kişiler var.Yardımları esirgemeyelim.Ettiğimiz yardımlar gün gelir bizi büyük beladan kurtarır :)

Bütçemize Göre bizde 5-10 mesaj attık allah kabul etsin hayrımızı

Türklerin geçmişten gelen özelliği mazlumlara sırtını dönemezler, görmezden gelemezler. Halep'teki çoğu kişi Suriyeli değil Türkmen ve akrabalık bağımız yüksek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşimiz Güzel Bir Konu Açmış..
Konuyu Baltalamaya Çalışanlar Kendinizden Utanmalısınız... Zihniyetinize Acıyorum ...

Bir Sadaka Bin Belayı Def Eder...
Oradaki Çocuklar Kadınlar Kanlar İçinde Sokaklarda Ölmüş Vaziyetteykenn.. Ve Onları Gördükçe İnsanlığımızdan Utanıyorum...

Şunu Unutmayın Suriyeli ler Din Kardeşimiz.. Gidecek Başka Toprakları Yok...
Allah Hiçkimseyi O Duruma Düşürmesin...

Cennet İsteyenler Cennet Oradaki İnsanlara Kol Kanat Germektir...

Hayrını Yapacak Olan Yapar Allah Kabul Etsin...

Hayrını yapmicak Olan Kişiler Bu Konunun Neyiyle Dalga Geçiyor Yazık Size Gerçekten Çok Yazık...

Suriyede Bir Gazeteci Çekim Yapıyor .. Bir Çocuk Geliyor Ve Diyorki Abi 3 Gündür Bişey Yemiyorum Bana Yiyecek Ver...
Durumu Olan Arkadaşlar Hayır Bu Çocuklara Yardım Etmektir... Elinizden Geliyorsa Yardımlarınızı Esirgemeyin...
Bir El Vermeliki Öbür Elde Alsın...

Bu konu ile ilgisi olmayan tüm mesajlar silindi. Bu mesajımdan sonra lütfen bu konu ile ilgisi olmayan mesajlar atmayın rica ediyorum!

Türkiye'nin eğitimine destek içinde TEV'e katkıda bulunabilirsiniz :)))

Vakıflar Bankası Mecidiyeköy Şubesi 00158007286484762 TR42 0001 5001 5800 7286 4847 62
Halk Bankası Beyoğlu Şubesi 16000002 TR94 0001 2009 7990 0016 0000 02
İş Bankası Gayrettepe Şubesi 302723 TR03 0006 4000 0011 0800 3027 23
Yapı Kredi Bankası Esentepe Özel Bankacılık Mrk. 61999 TR80 0006 7010 0000 0000 0619 99
Garanti Bankası Mecidiyeköy Şubesi 6299785 TR65 0006 2000 1190 0006 2997 85
Akbank Zincirlikuyu Şubesi 56883 TR50 0004 6004 3688 8000 0568 83

Bu konu ile ilgisi olmayan tüm mesajlar silindi. Bu mesajımdan sonra lütfen bu konu ile ilgisi olmayan mesajlar atmayın rica ediyorum!

Bu mesajı da kaldırın hocam konu ile alakasız.

anlamadıgım birşey var 4 senedir savaş var orada bu kadar feryat yigan edilmedi 1 2 gün durup geçtiler. sadece Türkiye. ama şimdi bakiyorum türkiye bir yandan fransa bir yandan terör destektiçisi fransaya ne oluyor anlam veremiyorum şuan halep temizlendi deniliyor asker oraya girdi deniliyor birkaç bölge hariç ama 1 2 gündür sanki 4 senedir olmayan şeyler allanıp pullanıp milletin önüne koyuyorlar ee be kardeşim 4 senedir oluyor bunlar neden orada ki teröristler temizlenince feryat yigan bu yardım mesajları açıldı anlam veremiyorum. 4 senedir savaş var evet sivilleride gözetmeksizin orayı temizliyorlar ama suriye halebi temizledik dedikten sonra bu konularin gündemi sarsmasinin altında ne yatiyor merak ediyorum.

anlamadıgım birşey var 4 senedir savaş var orada bu kadar feryat yigan edilmedi 1 2 gün durup geçtiler. sadece Türkiye. ama şimdi bakiyorum türkiye bir yandan fransa bir yandan terör destektiçisi fransaya ne oluyor anlam veremiyorum şuan halep temizlendi deniliyor asker oraya girdi deniliyor birkaç bölge hariç ama 1 2 gündür sanki 4 senedir olmayan şeyler allanıp pullanıp milletin önüne koyuyorlar ee be kardeşim 4 senedir oluyor bunlar neden orada ki teröristler temizlenince feryat yigan bu yardım mesajları açıldı anlam veremiyorum. 4 senedir savaş var evet sivilleride gözetmeksizin orayı temizliyorlar ama suriye halebi temizledik dedikten sonra bu konularin gündemi sarsmasinin altında ne yatiyor merak ediyorum.

4 senedir hiçbir şehirde siviller bu kadar çaresiz kalmamıştı. Olan bu..

100 binden fazla kişi dört bir yandan kuşatılmış ve çıkmalarına izin verilmiyor.. Açlık ve hastalıktan ölümler başladı... Tüm dünya bir İsrailli, bir fransız ölse kıyameti koparan, fransada terör eylemi oldu diye neredeyse yerin altını üstüne getirecek olan, pkk ve fetöyü kucağında besleyen BATI yani sözde insan hakları kahramanları bu durumu seyrediyor.

Her neyse...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri