Half Lifenin Babası

cs 1.6 da 1 seneden fazla oynadığım bi server da 100 ün üzerinde ban yemişimdir. adamlar artık nickimi görür görmez banlıyordu hileyim diye. bayram günü internet cafelerine gitmiştim ( sw sahibi cafe işletiyordu ve oyuncuların geneli ordandı, cafe fikirtepedeydi ) ve masa açtırıp oyuna girmiştim. habersiz tabi elemanlar bundan. beni görünce banı koydular yine şak diye tüm cafe banlandı anında. herkes aval aval birbirine bakıyor, baya eğlenceliydi :D

özet. 1.6 da fena sayılmam ben de.
 
Bu half life biraz farklı sv_gravity yazılış gibi bayağı uzun zıplıyorlar :) eskiden oynardım iyide oynardım :) sonra cs 1.5 e geçtim orada da bayağı oynadım ama herkes cfg kullanıyordu kimse bileğinin hakkıyla oynamıyordu şimdi cso nexon oynuyorum yani counter strike online nexon üyelikle falan giriyorsun cfg olayı yok hile hack falan kullanamazsın bu yüzden burada oynuyorum oynamak isteyenlerede tavsiye ederim :)
 


Ben bu elemanla zamanında çok half life oynadım ve benide hiç sevmez. sevmeme nedenide bu cantuğ o zamanlar türkiyenin en iyisi olarak anılırdı ve benimle aynı servera girdiğinde bana ana avrat söven bir tipti. çünkü kimi zaman oyun ortada geçerdi kimi zaman bunu bir güzel ezerdim bu da psikolojiyi yıpratmaktan dolayı mı diyim yoksa gerçekten çekemediğinden mi sürekli bana küfrederdi. hatta işi o kadar ilerletmişti ki servera girer girmez bana küfürler yağdırırdı o kadar karaktersiz bir insandır kendisi. benim oynadığım serverlarda ismim vardı. sonuçta bi 10-15 kişinin olduğu crossfire haritasında 100 adam öldürüp hiç ölmezdim ya da 150 adam öldürüp hiç ölmezdim. neden 100-150 diyom çünkü o zamanalr 100 ya da 150 ye ulaşınca bölüm değişirdi. bu cantuğ denen kişi servera girerse kimseye dokunmazdım sırf buna oynardım o da kimseye dokunmazdı sırf 2 miz kapışırdık her öldüğünde ana bacı bırakmazdı bende. bununla en son kapışmamda da crossfire da 2v1 attım. bunun bir arkadaşı vardı o da çok iyi hl oynuyodu bu cantuğ dediki 2 miz olalım şunu yenelim. ilk başlarda yeniyolardı sonra ben bi toparladım bunlara sayı olarak yetiştim 2 side oyundan çıktı hatta çıkma demiyelim kaçtı dersem daha doğru olur. sonra bu server açmıştı benim o zamanlar kullandığım nickle serverlara almazdı. forum sitesi vardı ona kaydımı onaylamazdı. şu an bi site açsa o nickimle üye olim yine kabul etmez. bana o kadar kin tutan karaktersizin biridir :)
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri