Halil Can Arslan - Kanal Sizi Bekliyor :)

Maximillion

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/channel/UCkljIBGeuLHu_rJmjOl47tA

Merhabalar arkadaşlar, malumunuz Youtube üzerinde içerik üretmekte, iyi işler ortaya koyup devamlılık getirmekte oldukça zor. Ben de bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerden ricam bana bu konuda destek olmak adına kanalıma abone olmanız ve zorlu youtube koşullarında devamlılığım adına destek olmanız. Herkese şimdiden teşekkürler. :)

Bu arada aşağıya da yeni videomun linkini bırakıyorum. Umarım hoşunuza gider. İyi seyirler. :)

https://www.youtube.com/watch?v=FxSWyJsPVRo

https://www.youtube.com/channel/UCkljIBGeuLHu_rJmjOl47tA

Merhabalar arkadaşlar, malumunuz Youtube üzerinde içerik üretmekte, iyi işler ortaya koyup devamlılık getirmekte oldukça zor. Ben de bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerden ricam bana bu konuda destek olmak adına kanalıma abone olmanız ve zorlu youtube koşullarında devamlılığım adına destek olmanız. Herkese şimdiden teşekkürler. :)

Bu arada aşağıya da yeni videomun linkini bırakıyorum. Umarım hoşunuza gider. İyi seyirler. :)

https://www.youtube.com/watch?v=FxSWyJsPVRo

2dk izleyip kapattım.
Daha ilgi çekici konular bulmalısın

abone oldum başarılar. geri takip isterim ama :) kanalımın adı youtube.com/@info_tarih

hocam demode konular yerine trend konular araştırıp içerik oluşturursanız daha iyi trafik elde edersiniz . kanalınızdaki video konuları 10 - 20 yıl öncesinin trend konuları . mümkün olduğunca güncel olun .

hocam demode konular yerine trend konular araştırıp içerik oluşturursanız daha iyi trafik elde edersiniz . kanalınızdaki video konuları 10 - 20 yıl öncesinin trend konuları . mümkün olduğunca güncel olun .

Hocam aslında bu görüşe çok katılmıyorum. Çünkü dikkat ederseniz çoğu içerik üretici benzer konuları üretiyor. Aslında önemli olan bir konuyu daha anlaşılır ve ayrıntılı anlatabilmek diye düşünüyorum. Genel anlamda Youtube Türkiye'de üretilmemiş olan içerikleri bulmaya çalışıyorum. Hatta attığım son bir kaç videoda bunların bir örneği. Elbette görüşünüze saygı duyuyorum ama en nihayetinde popüler bir konuyu bir anda 10 youtuber çekiyor ve takdir edersiniz ki, onların izlendiği yerde görülmek çok daha zor oluyor o konularda.

Hocam aslında bu görüşe çok katılmıyorum. Çünkü dikkat ederseniz çoğu içerik üretici benzer konuları üretiyor. Aslında önemli olan bir konuyu daha anlaşılır ve ayrıntılı anlatabilmek diye düşünüyorum. Genel anlamda Youtube Türkiye'de üretilmemiş olan içerikleri bulmaya çalışıyorum. Hatta attığım son bir kaç videoda bunların bir örneği. Elbette görüşünüze saygı duyuyorum ama en nihayetinde popüler bir konuyu bir anda 10 youtuber çekiyor ve takdir edersiniz ki, onların izlendiği yerde görülmek çok daha zor oluyor o konularda.

mevzu da tam olarak zaten bu hocam : " çoğu içerik üretici benzer konuları üretiyor."

farklı ama ilgi çekici konular her zaman yüksek trafik alır . suyun önünü ilk tutanlardan olmak lazım . bunun için farklı trend konular takip edilebilir . geçenlerde yine forumda bahsedilmişti. bir sürü kişi tarih üzerine shorts videolar oluşturdu ama çoğu 1 izlenim bile alamamıştı . çünkü kategori çöp olmuştu artık . hatta bi aralar da stoacılık üzerine kanal açan onlarca kişi oldu aynı şekilde o tip kanallar da maalesef cortladı . demek istediğim aynı konulara yığılmak yerine farklı ve ilgi çekici videolar üretmek gerek . insanların ihtiyaçlarına yönelik veya videoyu izleyen kişiye katma değer sağlayabilecek türde içerikler her zaman kazandırır.

mevzu da tam olarak zaten bu hocam : " çoğu içerik üretici benzer konuları üretiyor."

farklı ama ilgi çekici konular her zaman yüksek trafik alır . suyun önünü ilk tutanlardan olmak lazım . bunun için farklı trend konular takip edilebilir . geçenlerde yine forumda bahsedilmişti. bir sürü kişi tarih üzerine shorts videolar oluşturdu ama çoğu 1 izlenim bile alamamıştı . çünkü kategori çöp olmuştu artık . hatta bi aralar da stoacılık üzerine kanal açan onlarca kişi oldu aynı şekilde o tip kanallar da maalesef cortladı . demek istediğim aynı konulara yığılmak yerine farklı ve ilgi çekici videolar üretmek gerek . insanların ihtiyaçlarına yönelik veya videoyu izleyen kişiye katma değer sağlayabilecek türde içerikler her zaman kazandırır.

Dediğinizi kesinlikle anlıyorum hocam. Dile getirmek istediğim aslında farklı bir durum. Evet çoğu üretici aynı şeyleri yapıyor ve aslında bunu birilerini kötülemek için söylemiyorum ama içerik kalitesi çokta iyi olmamasına karşın izlenme sayıları fazlasıyla yüksek. Ben yalnızca izlenme sayım yüksek olsun düşüncesinden daha çok bir konuya farklı bir bakış açısı getirebilmeyi umuyorum. Bir de ilginç tarzda konular üretme hevesindeyim. Örneğin kanalımdaki son 4-5 videoda bunları amaçlayarak yaptım. Biyografi tarzda içerikleri farklı bir şekilde anlatmayı amaçlıyorum. Ama aynı zamanda zaten yapılmış olanı değil de hiç anlatılmamış olanı bulmaya çalışıyorum. Örnek veriyorum herkes dark web içerikleri üretiyor ama girip baktığınızda fotokopi konular gibiler. Çoğunluğu özgün bir makaleden daha çok kopyala yapıştır ilerliyor. Yada kolaya kaçıp yapay zekaya yazdırıyor. Burada aslında önemli olan ürettiğiniz içeriğin her alanda özgünlüğünü sağlayabilmek. Takdir edersiniz ki, henüz YouTube mecrasında çok yeniyim. Tam anlamıyla bir şeyleri profesyonel şekilde ortaya koymaktada iyi değilim. Ama dediğim gibi amacım herkesin birbirinden görüp paylaştığından daha çok, konu aynı bile olsa farklı bir mercekten olayları anlatabilmek. Yanlış anlamayın lütfen burda amacım bilgiçlik ortaya koymak değil, yalnızca benim şahsi kanaatim bu yönde.

Sesi audacity'den kaydediyorum hocam. Kendi sesimde herhangi bir efekt yok ama hangi efekti sormuştunuz

Hmm bende seslendirme yapıyorum da sesiniz böyle derinden sanki mikrofon efekti ile oda(derinlik) yankılı geliyor ondan sormuştum

Hmm bende seslendirme yapıyorum da sesiniz böyle derinden sanki mikrofon efekti ile oda(derinlik) yankılı geliyor ondan sormuştum

Yok hocam aslında o mikrofonun kalitesizliğinden :) ama dilerseniz audacity ile ilgili bir kaç ayar var onun linkini atabilirim size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri