Hamsi Kaç Gün Aç Kalabilir?

köfte ızgara yap çok severler :D gece gece ne alemsin ya

hamsiler tuzlu su balığıdır. eğer evinde tuzlu su akvaryumu yoksa yaşamazlar ayrıca o kapta hava motoru yok. oksijensiz ortam olduğu için 1-2 güne kalmadan ölürler havasızlıktan

renk renk çapari iğnesi sarkıt hangi renge gelirse bir daha balığa gittiğinizde o çapari takımını kullanırsınız :) ben daha çok zıpkıncıyım o kısımla ilgili olsaydı cevaplardım net olarak :)

O değilde abi kimse oltayla nasıl hamsi tuttun diye sormamış nasıl becerdiniz allah aşkına :D oltaya gelen bi balık değiştir trollerle tutulur. sizin tutuğunuz istavrit olmasın hocam.

hamsi tava yap gitsin, ne uğraşıcan, nasılsa birgün ölücek

Kafesde serçe beslemek gibi bir şey olmuş senin yaptığın hocam :D hayvana eziyet etme ya pişir ye ya da saliver gitsin

Bazi yorumlara iyi guldum :D balik kraker olsa anlardimda cbuk kraker nerden geldi aklina

S.a arkadaşlar. Yine garip bir soruyla karşınızdayım :) 5 kafadar Balık avına gittik fakat toplam yakaladığımız Balık sayısı 10 :) Bizde bölüştük 10 Hamsiyi bana 2 tane düştü. Şimdi balıklar Akvaryum benzeri bir şeyin içinde 2 gündür Cubuk Kraker veriyorum. Acaba hayvanlar Kraker yedigi için mi hayatta? yada normalde balıklar 1*2 gün yada daha fazla süre aç kalabiliyor mu?

Kraker doğru seçim. Neden çünkü hazir su kullaniyorsun tuzu eksik. Krakerke bu tuzu suya sağlıyor ve hayvanlar ölmüyor. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün 3. Gün hayvanlara oynamaya devam ediyor. İnş büyüttüp yiyecem

bölüşeceğinize kura çekip biriniz alsaydı ziyafet çekseydi
2 hamsiyi napcaksınız kişi başı :D

Yaptığın hayvanlara eziyetten başka bişey değil. Yazık günah değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri