Hangi Bankanın Kredi Kartı ?

cecenistan

Yasaklanmış
tum-bankalar.png

Merhabalar arkadaslar bılıyorsunuz ınternet uzerınde bırcok kısıye sanal kart lazım oluyor suanda garantıden kullanıyorum ama sanal kartı ınternet subesınden olagan sekılde acıyorum fakat kapatıp yenı sanal kart olusturma ıhtıyacım oldugu zaman musterı hızmetlerını aramadan kendım kapatamıyorum yerı gelıyor kontorum olmayıp arayamıyorum yerı gelıyor sıkılıyorum artık sureklı arayıp su sanal kartı kapatın dıye ustelık baglanana kadar musterı temsılcısıne canım cıkıyor akla karayı secıyorum :) o yuzden bankamı degıstırmeye karar verdım hangı bankaların kredı kartlarında sanal kartı kendım acıp kendım kapatabılıyorum musterı temsılcısıne baglamandan kullandıgınız yada bıldıgınız bankaların hangı kartı varsa paylasabılırsenız sevınırım​

Son düzenleme:
Teb iyidir. Sanal kartta 10 saniyeni almaz oluşturmak

benımde aklımda hsbc ve teb bankası vardı pekı hocam bonus yada word hangısının daha etkenı yararı var pekı ınternet uzerınden alısverısım cok oluyor word puan yada bonus puan yonunden gecmısken bunlarıda goz onunde bulundurayım

Garanti bank gibi kredi kartı olmadan sadece hesap kartı ile sanal kart imkanı sunan başka banka var mı?

bende yapıkredi var anında limit alıyorum anında limiti iptal edebilyosun. fakat sanal kart iptal etme yok sanırm hep aynı numara ile alıyorum ve sadece kredi kartından limit ekliyor sanal karta. ben yapıkrediden şaşmam

bende yapıkredi var anında limit alıyorum anında limiti iptal edebilyosun. fakat sanal kart iptal etme yok sanırm hep aynı numara ile alıyorum ve sadece kredi kartından limit ekliyor sanal karta. ben yapıkrediden şaşmam

lımıtı ekleyıp kaldırmak degıstırmek her banka musade edıyor hocam evet, ama bır kullandıgın sıtede mısal paypal teyıt etmede yada wındows azurede kullanmak ıcın farklı kart numarası gerekıyor sızın dedıgınız gıbı lımıt degısıklıgı bıttıgınde eklemekle olmuyor yenı sanal kart lazım oluyor dolayısıyla kapatmadan yenısı acılmadıgı ıcın sureklı musterı hızmetlerını arayıp kapattırmak yerıne bazı bankaların kullanıcıya sundugu kendı actıgı sanal kartı ınternet subesınden kapatmasınada olanak saglıyor

arkadaşlar ben öğrenciyim kredi kartı değilde normal banka kartı almak istiyorum enpara gibi önereceğiniz banka varmı?

arkadaşlar ben öğrenciyim kredi kartı değilde normal banka kartı almak istiyorum enpara gibi önereceğiniz banka varmı?

nuvo yapıkredının var ogrencıysen sana kredı kartıda verıyor 1.000 lıra lımıtlı hesap ısletım ucretı olmaksızın

Yapıkredi rezil bi banka, sanal kartıyla turbobit gibi sitelerde premium aldım adamlar netten alışverişi kapatmışlar.

Yapıkredi de aşırıya kaçmadan istediğim gibi açıp kapıyorum. Öğrenciysen bide hiçbi ücret almıyor hesap işletim v.s gibi
Faiz oranları da düşük. İşini fazlasıyla görür yani kullanıyorum memnunum :)

3d kullanılmadan işlem olunca bazı bankalar kapatıyor.
iş bankası da kapatıyor arayıp nete açtırıyorsun tekrar.

Sanal kart olmasa haklılar diycem de, sanal kartla almışım zaten.Alışveriş yapmadan hemen önce tutar tanımlayıp sıfırlıyorum limiti.Şimdi hiç bankayı aramak istemiyorum ararsam telefonda ağzıma geleni söylerim çünkü.Ayrıca mesaj bile göndermiyor adamlar, ödeme onaylanmayınca bir alışveriş sitesinden arayıp söylediler kartınız online alışverişe kapatılmış diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri