Hangi bilgisayar koltuğunu almalıyım?

dinlenme-koltu%C4%9Fu-modelleri.jpg

bu nasıl :)

Bunu alsak iflas ederiz. Şahsen ben paso uyurum :D

Bak hiç böyle düşünmemiştim :D

bende buna benzer var nerdeyse aynı biraz daha büyük ve siyah bundaki rahatlığı hiç biri vermez yatakdan daha rahat :D diyebilirim ayrıca netten almak yerine gidip mağzada deneyip al hangisi rahat bi bak bu tip görürsen dene zaten böyle birşey almak isteyeceksin

Elmas Makam Koltuğu Siyah 10564023 | hızlıal.com

Bu çok güzel ve rahata benziyor üstelik makam koltuğu, Emreder dururuz pc başında fakat deriyi tavsiye etmiyorlar terleme ve koku yapıyor diyorlar öyle bir sorun yaşamadınızmı hiç ? Bu arada 750 iyiymiş, 750 liraya bu değilde 699 liraya yine bu konuda bi arkadaş tavsiye etmişti bir koltuk o daha iyi gibi sanki.

Buda benim tavsiyem :D

ultimate-computer-chair-600x628.jpg

Hocam bu ne böyle ya? Dişçi koltuğumu? :D Çarpışan otoyada benziyor Doctor Who'nun Tardis'inede. Satışı varmı bunun nerden buldunuz? :)

Bu çok güzel ve rahata benziyor üstelik makam koltuğu, Emreder dururuz pc başında fakat deriyi tavsiye etmiyorlar terleme ve koku yapıyor diyorlar öyle bir sorun yaşamadınızmı hiç ? Bu arada 750 iyiymiş, 750 liraya bu değilde 699 liraya yine bu konuda bi arkadaş tavsiye etmişti bir koltuk o daha iyi gibi sanki.

Hocam bu ne böyle ya? Dişçi koltuğumu? :D Çarpışan otoyada benziyor Doctor Who'nun Tardis'inede. Satışı varmı bunun nerden buldunuz? :)

saatlerce oturmama rağmen bi sıkıntı yaşamadım şimdilik daha tam yaz sıcağında kullanmadım ozaman belli eder.Ama rahatlığına laf ettirmem mağazalarda çok daha ucuza var gezmek lazım pazarlık etmek lazım netten olmaz böyle

Satışı var 5000$
MWE Lab - Products

kesinlikle ve kesinlikle bez koltuk al ve arkası fileli olsun. Bu ay paran yetmedi 1 ay geç al ama sağlam bişey al. Diğerleri seni hasta eder ilerki zamanlarda.

Deri sakın alma tavsiye etmem

bulabilirsem bu koltuktan alacam bende :D

laptop-koltuklar%C4%B1.jpg

Bundan bende olsa alırdım yok mu Türkiye satışı arkadaşlar?

Bu iyiymiş ama :D

Neredeyse bi klozeti ve para çekme bölümü eksik. Onlar da olursa tamamdır :)

Şaka bir yana da bana da şöyle rahat bir koltuk lazım. Yemek masasının sandalyesinde çalışıyorum ne zamandır :o

Kanepede yattığı yerden çalışan ve hergün o kanepede bilgisayarın başında uyuya kalan bir benmiymişim
hepiniz sandalyedemi çalışıyorsunuz, benim gibi kanepede yatarak çalışan yokmu, böyle çok rahat oluyor

Kanepede yattığı yerden çalışan ve hergün o kanepede bilgisayarın başında uyuya kalan bir benmiymişim
hepiniz sandalyedemi çalışıyorsunuz, benim gibi kanepede yatarak çalışan yokmu, böyle çok rahat oluyor

bende yatakta çalışıyorum :)
mesai doldummu laptopu kenara koyup uyuyorum. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri