hangi botu öneririsiniz

• Kullanıcı j700
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

j700

Yasaklanmış
bot almayı düşünüyorumda hangi botu tavsiye edersiniz arkadaşlar

Bottan çok o botun sahibi nasıl onu araştır. Bazı botlar hızlı ama o botlarda şifre çalma felan gibi olaylar olmuş. BEN SÖYLEMİYORUM KONU AÇILMIŞTI O YÜZDEN.

Ben videoyap kullanırım ister güven açısından, ister yardım. Arkadaş her taraflı iyi biri. Botta çok hızlı ve fonskiyonları çok iyi tavsiye ederim.

Ytkazan kullanıyorum Çok memnunum Tavsiye ederim

sınır yok gayet güzel kullanışlı. 8-9 aydır kullandığım ve vaz geçemediğim tek bot ytkazan botdur.

sınır yok gayet güzel kullanışlı. 8-9 aydır kullandığım ve vaz geçemediğim tek bot ytkazan botdur.

arkadaşa katılıyorum,bende bi o kadar süredir kullanıyorum.sahibi çok ilgili ve bilgili bi arkadaş.sorunu söylüyorum gece,gündüz demeden hemen ilgileniyor ve en kısa sürede çözüyor.önce normal ytkazan botu aldım kullanıyordum.sonra özel vds aldım,şimdi otomatik upload sistemi var sattıgı işte onuda aldım.üstelik bana özel botlar var özel vdsde kullandıgım,o botuda otomatik bota baglattırdım :) ve bu özel botu herkese açmamak için otomatik botu benim özel vdsye kurdu arkadaş.sen sorunu söyle,kendisi çözüyor sagolsun :cool:

Bence bot almak için erken ocak ayında youtube güncelleme gelecek ve spam olayı baya sorunlu o yuzden bir süre daha bekleyin duruma göre hareket edersiniz

arkadaşa katılıyorum,bende bi o kadar süredir kullanıyorum.sahibi çok ilgili ve bilgili bi arkadaş.sorunu söylüyorum gece,gündüz demeden hemen ilgileniyor ve en kısa sürede çözüyor.önce normal ytkazan botu aldım kullanıyordum.sonra özel vds aldım,şimdi otomatik upload sistemi var sattıgı işte onuda aldım.üstelik bana özel botlar var özel vdsde kullandıgım,o botuda otomatik bota baglattırdım :) ve bu özel botu herkese açmamak için otomatik botu benim özel vdsye kurdu arkadaş.sen sorunu söyle,kendisi çözüyor sagolsun :cool:

kazançlarınızda nasıl bir değişiklik oldu hocam yani bottan önce bottan sonra diye düşünürsek?

kazançlarınızda nasıl bir değişiklik oldu hocam yani bottan önce bottan sonra diye düşünürsek?

açıkcası tam olarak hiç dikkat etmedim ama ortalama olarak şöyle söyleyeyim.bikaç adsense hesabım var kullandıgım,1 tanesindeki kanallara buradan içerik atıyorum mesela.2 kanal baglı bu hesaba.bottan önce kazançları aylık 30$ civarıydı her 2 kanalında,şimdi 100$dan fazla.ama bi kanala haftada bi upload yapıyorum,digerine 10-15 günde bi upload yapıyorum.bi günde yükledigim dosya sayısı 10u geçmez iki kanaldada.kanal sayısını çogalttıgım için hepsine yetişemiyorum tabi :) arada partnerler var ekstradan,onların kazançları hakkında açıkcası bi fikrim yok.hem adsense ile çalışıyorum,hem partnerlerle,hem botla yükleme yapıyorum hem manuel devam ettiklerim var yani benim iş biraz karışık.ama şimdi otomatik botta aldım,manuel işlerimi azaltıcam o şekilde.haliylede ytkazandaki bu 2 hesapla daha fazla ilgilenicem inşallah.

---------- Mesaj saat 16:25:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:23:31 civarında gönderildi. ----------

Bence bot almak için erken ocak ayında youtube güncelleme gelecek ve spam olayı baya sorunlu o yuzden bir süre daha bekleyin duruma göre hareket edersiniz

açıkcası şu ana kadar ben bi sorun yaşamadım.yani botla ilgili söylemiyorum,genel olarak bi sorun yaşamadım.bu son sorunlardan dolayı yaşanan hiçbi sorun bende henüz yok çok şükür.tabi bu olmayacagı anlamına gelmiyor.bu önerinize katılıyorum yinede,bencede biraz bekleyip olacakları görmek gerekiyor.

ben de uzun zamandır ytkazan botunu kullanıyorum ve çok memnunum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri