hangi botu tercih etmeliyim ?

masaüstü botu olduğunu biliyorum konusunu biraz okudum ve kullanımı karmaşık kabul ediyorum diye bir şey yazmış ama kullanımı basit ise onu denemek daha mantıklı gibi

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

neyse rezil olmadan susuyorum era bana botu sat hemen :D onu kullancam bu saatten sonra mecbur :D mahçup olduk :D

Öyle şey mi olur hocam. http://www.ytpara.com/yutubum/52987...botu-artik-herkese-tek-ip-tek-vds-sunucu.html buyurun konumu inceleyin beğenirseniz alırsınız. Kimseye istemediği botu satmak istemem:) Gönlünden hangi bot geçiyorsa onu al kullan.

masaüstü botu olduğunu biliyorum konusunu biraz okudum ve kullanımı karmaşık kabul ediyorum diye bir şey yazmış ama kullanımı basit ise onu denemek daha mantıklı gibi

:D Masaüstü bot mu? Sana bir ip adresi veriyor.O ip sana özel oluyor.Tarayıcıdan giriyorsun hocam.Kanalı ekliyorsun çekeceğin kanalı buluyorsun sonrasını bota bırakıyorsun ;)

Ya kaç senedir aynı espiri yapılıyor. Hep içimde ukte kaldı. Mazur görün arkadaşlar. :) Kafamda inceden çıtır zaten.
33018_01_410x400.jpg

O değilde. Sağlam detaylı botları kullanmadım. Mesela [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] ve [MENTION=11620]era[/MENTION] 'nın botlarını merak ediyorum doğrusu. Ref verirlerse alırım bu arada :D Ama diğer botların alayını kullandım. Bence yutub.org çok basit ve iyi bir bot.. :)

Ben yutubum ve videoyap kullanıyorum. Diğer botları denemedim hiç

Yutubum ile 20 gündür tek kapanma yaşamadım. Video ortası reklam ekleme konusunda da çok seviyorum bu botu. Tek tıkla hallediyor tüm kanalı.

Videoyap ise özellikle kanal kopyalama özelliği sayesinde kolay kolay bırakmayacağım bir bot. Yinede acemi işi değil bence. Çok temiz çalışmak lazım spam kaynaklı kapanmaları yaşamamak için

adsense çalışıyorsan hiç birini, partner çalışıyorsan deneyeceksin ben mesela era'nın botunu denemek isterim ilerleyen günler de.

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

neyse rezil olmadan susuyorum era bana botu sat hemen :D onu kullancam bu saatten sonra mecbur :D mahçup olduk :D

Usta sen botları karıştırdın :D onu diyen bendim, benim konu o :D era'nın botu kolay :D

youploader yani [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'un botu harika, Botun kullanımı kolay alın bi vds bide botu alın tamamdır. Botta her türlü özellik çerçeveleri kendi ekliyor. Kendi yüklüyor harika bi video render için uğraşmaya gerek yok, video ortası reklam ayarlıyor. 1 tane bile kanalım kapanmadı. Yani botu şidettle tavsiye ederim. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocamın botu güzele benziyor, onuda test edecem. :)

Limitsiz video editlemek, engel eşleşen ve dünya engeli geçmek istiyorsan uploadextra tercihim sıkıntısız kullanıyorum çıktığı günden beri.

Birde bana sorsaniza hangisi diye bana göre hiçbiri ben her botta kanalı sapama soktum :))

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Yutup.org kapandı baya üzüldüm çoğu botu kullandım stabillik sorunu var düzgün yükleme yapmıyor yutup alternatifi, düzgün, yüklerken sorun çıkarmayan bi bot önerisi olan var mı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
Arkadaslar bende sizler icin bir bot hazirladim,,era ile incubus birbirlerine pas atiyorlar.Onlarinkini bosverin benden alin.;):D

Botumun linkini ekliyorum,girip bir inceleyin

Screenshot by Lightshot

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri