Hangi bütçeye kadar vergiye yakalanmam

ertugrul2855

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1 yıl içerisinde her ay değil de 1 kere veya 2 kere toplam 10 bin TL falan alsam vergi olarak sıkıntı yaşamıyım? Yani ne kadar bir para alırsam bana hooop derler :D Bu arada bilerek her ay almasam dedim düzenli olmasın diye

10bin tl birden alırsan ilk sefer de bile yakalanabilirsin bi ihtimal

aylık düzenli 400 tl aldığın zaman yakalayıp ensende durup şirket açmanı isteyen bir yapı var olduğunu sayarsak sen ne yaparsan yap istersen 2 yılda bir 10k çek seni yine yakalarlar. Benim şahsi fikrim.

kazanmasan bile vergi ödemek zorundasın ve bahsedildiği gibi maliyetli bir işlem değil. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz muhasebeciyim

kazanmasan bile vergi ödemek zorundasın ve bahsedildiği gibi maliyetli bir işlem değil. Detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz muhasebeciyim

Benim amacım vergiden kaçmak değil. Fatura ödeme gibi bişey olsa verim. Ama belki 1 seferde kazanıp pk kazanmam kapanabilir. Spam çalışıyorum çünkü. Onun için şirket muhasebe felan uğraşmak istemiyorum. Kesinlik yok çünkü kazanacağım paranin

Bu kafayla herkes youtube'dan veya websitesinden kazandığını 5-6 ayda bir toplu alsın vergiden muaf olsun :D

Hocam inan girdiğin riske değmez. 20 bin lira 10 bin lira ne kadar biriktiriyorsan adsense'de biriktir. Sonra şirketi olan bir tanıdık vs. üzerine yatır ordan vergilendirilsin. İlla senin şirket kurmana gerek yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri