Hangi Coinlere Yatırım Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı revios
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası
Bu tarz durumlar takip ettiğiniz coinler için alım fırsatıdır
Her zaman dediğimiz gibi her inişin bir çıkışı vardır
Elimizden geldiğinde alıma devam

buradan satın alanlar kara geçebilir, ama satmayanlar için eski günler çok zor. belki 2024-2025

110 dolardan aldığım şey 10 dolara düştü, yani 11 kat düştü şaka gibi :)

buradan satın alanlar kara geçebilir, ama satmayanlar için eski günler çok zor. belki 2024-2025

110 dolardan aldığım şey 10 dolara düştü, yani 11 kat düştü şaka gibi :)

asıl iş orada başlıyor işte bu düşüşü kara çevirme işlemini yaparsan hem elindeki coin adedini arttırıyorsun hemde ortalama alım fiyatını düşürüyorsun ilk yükselişte elde edilen kar ve elindeki coin adedi arttığında eski seviyelere geldiğinde karın çok daha fazla oluyor

unutmamak gereken tek şey eldeki birin sıfırdan değerli olduğudur.

2023 martından tekrar fikirleri alalım. 2024 martta buralar cok canlı olacak

Çok yıldırıyorlar yatırımcıyı ,artık eskisi gibi olacağını sanmıyorum ama insAllah yanılıyor olurum.

Tam tersi, Artık her yeni mega boğa döneminde kriptoya biraz daha talep artacak.
2019 da da aynı şey söylendi. 2021 de tekrar canlandı.
Ya 2024 yada 2025te 2017 ve 2021 den çok daha fazla konuşulacak. Sonra tekrar çöküş gelecek. Sonra 2028 2029 da yine canlanacak. Ve bu döngü böyle sonsuza dek sürüp gidecek. Kripto en nihayetinde bir borsa. Borsa yatırımcı psikolojisi üzerine kuruludur. Borsa istsnbulda da durum aynı.

Doğru zamanda oyuna dahil olup, doğru zamanda oyundan çıkan milyoner olur. Dolar milyoneri. TL değil

Bu yatirimci psikolojisidir. Ve hep böyle olmaya devam edecektir.
images

Son düzenleme:
Arpa alıp satıyorum dolar bazlı ortalama 32-38 arası alıyorum 45-55 arası satıyorum elimde ki arpa sayısı her zaman aynı bırakıyorum alt sat da yaptığım kar'ı diğer coinlere yatırıyorum jasmy,blok,moov,vra,dks,lunc var elim de istediğim adet olunca başka baktığım coinlere yatırım yapmayı düşünüyorum.

Düşüş de yatırım yaptığınız coniler var mı dostlar? Uzun veya orta dönem de 5x 10x yapacağını düşündüğünüz coinler?

SANTOS Harika bir coin 5 ay önce 400 liraları görmüş. Suanda 79 lira. YTD Tabiki

Neden kanka? bir de stake falan yapıyor musun cake'i ?

bence yapıyordur çünkü ek gelir sağlaması mantıklı olur. cakeyi bende seviyorum en azından binance ağında ve binance çok sağlam bir coin. Binance'nin en sevdiğm özelliği ise burn yani coini yakmasıdır. yakarak arzı azaltıyor.

Neden kanka? bir de stake falan yapıyor musun cake'i ?

Tabi. Stake sayesinde zararım epey azaldı.
Cake almadığım zamanlarda Stake sistemine faiz gözüyle bakardım. Sonra şunu araştırınca buldum. Faiz dedikleri sistem Stable Paralarda oluyor. TL, Dolar, Usdt vesaire. Yani bir sistemin tam olarak faiz olması için, Ana paranın değer kaybetmemesi lazım.
Ben stake kazancı için Cake coinin 33 dolardan alanları biliyorum. Adam 33 dolardan cake almış. Cake coin şuan 3,40 dolar. Ana para 10x değer kaybetmiş.
Ana para değer kaybettiği için bence pancake borsasındaki stake durumu faiz sayılmıyor.
Örnek Adamın 100 bin TL parası var. Enparada faize koydu. Ana parası hep 100binde kalıyor. Pancake borsasındaki stake durumu böyle değil.
35 dolardan cake alıp stake yapan biri. 100 bin yatırmışsa, Parası 10bin kalmıştır. Böyle bir sistemde faiz söz konusu olduğunu sanmıyorum.

Ben parçalı Cake aldım. İlk alımım 15 dolarda iken.
Cake şuanki değeri 3.50$

Tabi. Stake sayesinde zararım epey azaldı.
Cake almadığım zamanlarda Stake sistemine faiz gözüyle bakardım. Sonra şunu araştırınca buldum. Faiz dedikleri sistem Stable Paralarda oluyor. TL, Dolar, Usdt vesaire. Yani bir sistemin tam olarak faiz olması için, Ana paranın değer kaybetmemesi lazım.
Ben stake kazancı için Cake coinin 33 dolardan alanları biliyorum. Adam 33 dolardan cake almış. Cake coin şuan 3,40 dolar. Ana para 10x değer kaybetmiş.
Ana para değer kaybettiği için bence pancake borsasındaki stake durumu faiz sayılmıyor.
Örnek Adamın 100 bin TL parası var. Enparada faize koydu. Ana parası hep 100binde kalıyor. Pancake borsasındaki stake durumu böyle değil.
35 dolardan cake alıp stake yapan biri. 100 bin yatırmışsa, Parası 10bin kalmıştır. Böyle bir sistemde faiz söz konusu olduğunu sanmıyorum.

Ben parçalı Cake aldım. İlk alımım 15 dolarda iken.
Cake şuanki değeri 3.50$

Foto eski galiba şu an öyle apr yok :D

Demin çektim. 52 haftalık (1 yıl) kilitleyince apr şuan yüzde 43 civarlarında.
Aralık ayında kilitlediğimde yüzde 58 idi. Şuan yüzde 43.
1 yıl önce apr %80 falandı. %43 kalsın bunada razıyım. Umarım %30a falan düşmez

suan günlük gelen stake ödüllerini ne yapıyosunuz hocam? ayrıca stake kesinlikle faiz değildir. faiz olsa bile faizin haram oldugunu dusunmuyorum.

Son düzenleme:
suan günlük gelen stake ödüllerini ne yapıyosunuz hocam? ayrıca stake kesinlikle faiz değildir. faiz olsa bile faizin haram oldugunu dusunmuyorum.

Gunluk stake yaptım birkaç ay. Çok az kazandırıyordu. Sonra kilitli cake stake etmeye başladım 16 aralikta. Pancakeswap pool bölümünden cake ile kilitli stake yaptım. Kilit süresi bitmeden para kilitli kalıyor. Çekemiyorsunuz. 17 aralik 2022 de yaptım. 17 Aralık 2023 de kilit kalkacak. 19.000 adet cake vardı. Vade sonunda 27.000 adet olacak. 8000 adet cake coin getirisi olacak.

Merhaba herkese hodl etmenin dışında vadeli işlemlerde pozisyon açıyormusunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri