Hangi e ticaret sistemi?

aliozgenc

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, daha önce kullandığınız e ticaret sistemlerinden hangisini tercih edersiniz? İdeasoft, projesoft vb gibi hazır paralı sistemler mi yoksa opencart gibi free ecommerce yazılımlarına modül ekleterek mi başlamalı?(özel tasarım yaptırılacak standart tema kullanılmayacak) Bir ortağımla eticaret sitesi kurmak için araştırma yapmaya başladık bütçe problemimiz pek yok denebilir ancak esnek ve ilk etapta çok uğraştırmayacak bir site istiyoruz, zaman ilerledikçe zaten özel yazılım yaptıracağız. Bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, daha önce kullandığınız e ticaret sistemlerinden hangisini tercih edersiniz? İdeasoft, projesoft vb gibi hazır paralı sistemler mi yoksa opencart gibi free ecommerce yazılımlarına modül ekleterek mi başlamalı?(özel tasarım yaptırılacak standart tema kullanılmayacak) Bir ortağımla eticaret sitesi kurmak için araştırma yapmaya başladık bütçe problemimiz pek yok denebilir ancak esnek ve ilk etapta çok uğraştırmayacak bir site istiyoruz, zaman ilerledikçe zaten özel yazılım yaptıracağız. Bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum.

Şuana kadar Magento kadar sağlamını görmedim kesnlikle türklerin yaptıgı sistemlere giriş yapma

proticaret diyen kişi bu işten anlamıyordur bu 1
2.si paran varsa sağlam referanslı özel temalı bi sistem kur (altda erdem abi biraz bahsetmiş)
3. sü eğer paran orta ise bilgin orta ise opencart
paran orta ise bilgin var ise magento
umarım vermek istediğimi alabilmişsindir
www.kapiyo.com sahibi olarak araştırmış biri olarak bunu sana söylüyorum
dilersen kapiyo.com u sana satabilirim

Son düzenleme:
projesoft bu işte bir numara, paran varsa projesoft, bütçen azsa ticimax

Şuana kadar Magento kadar sağlamını görmedim kesnlikle türklerin yaptıgı sistemlere giriş yapma

Bende magento taraftarıyım ancak türkiyede özellikle izmirde magento developerı yok aradım sordum bulamadım. Biz izmirde olduğumuzdan izmirde ikamet eden sürekli çalışabileceğimiz bir kişi/ekip istiyoruz ancak sanırım yok. Hazır sistem alırsak ideasoft vs gibi en azından sisteme kafa yormayız işin içini iyice öğreniriz gereksiz sorunlarla karşılaşmayız diye ideasoft vsye daha yakınız, evet esnek bir sistem değil ancak site çöktü site patladı vs derdimiz olmaz diye düşünüyoruz.

Bende magento taraftarıyım ancak türkiyede özellikle izmirde magento developerı yok aradım sordum bulamadım. Biz izmirde olduğumuzdan izmirde ikamet eden sürekli çalışabileceğimiz bir kişi/ekip istiyoruz ancak sanırım yok. Hazır sistem alırsak ideasoft vs gibi en azından sisteme kafa yormayız işin içini iyice öğreniriz gereksiz sorunlarla karşılaşmayız diye ideasoft vsye daha yakınız, evet esnek bir sistem değil ancak site çöktü site patladı vs derdimiz olmaz diye düşünüyoruz.

Bende ideasoft ticimax gibi sitemlere baya uzağım çok eksiklikleri var.

Haklsınız magento developer piyasada az var ancak siteniz güncel ve ömürlük olur

Param var alırım diyorsanız hocam arkadaşlarında dediği gibi Proticaret çok iyidir.

Ama ücretsiz kullanacağım diyorsanız Opencart kullanışlı ve fonksiyonu fazladır.

proticaret diyen kişi bu işten anlamıyordur bu 1
2.si paran varsa sağlam referanslı özel temalı bi sistem kur (altda erdem abi biraz bahsetmiş)
3. sü eğer paran orta ise bilgin orta ise opencart
paran orta ise bilgin var ise magento
umarım vermek istediğimi alabilmişsindir
www.kapiyo.com sahibi olarak araştırmış biri olarak bunu sana söylüyorum
dilersen kapiyo.com u sana satabilirim

Kullanmadım sadece tasarımını seviyorum sadece kullandığım bir tane yazılım var o da tek ürün satışı için özel bir yazılım

Ideasoft, ticimaxte iyidir :)

Magento yada prestashopla iyi kazanan bi site gostersenize :)

Ideasoft, ticimaxte iyidir :)

Magento yada prestashopla iyi kazanan bi site gostersenize :)

yukarıda 2 ornek sıte verdım suan bu fırmada çalışıyorum telefonlar çalıyor hocam :) ayrıca sıstemle kazancın bagını cozemedım tasarım altyapı seo reklamın ıyıyse prestashop yada paralı sistemler arasında hiç bir fark olmaz :)

Cevaplar için teşekkür ederim. Öncelikle özel yazılım yazdıralım diye yola çıktık ancak maliyeti fazla geldi (15-20bin tllerden bahsettiler) yani tabii ki bütçemiz iyi sayılır fakat bu parayı yazılıma harcarsak reklamdan kısmamız gerekecek diye düşündük. Neyse o zaman özel tasarımlı bir site yapıp sonra sıfırdan sistem yazdıracağız demek ki. Projesoft ideasoft proticaretten birini seçeceğiz ilk etapta

ileriyi görmek zorundasın hocam, büyüdüğünü düşünüp maximum noktada ihtiyacın olan eklentilerini düşünüp ona göre hareket etmek zorundasın

yukarıda 2 ornek sıte verdım suan bu fırmada çalışıyorum telefonlar çalıyor hocam :) ayrıca sıstemle kazancın bagını cozemedım tasarım altyapı seo reklamın ıyıyse prestashop yada paralı sistemler arasında hiç bir fark olmaz :)
Kazancla sistemin baglantisi su hocam. Kazaniyosan bu isi biliyosundur. Buisten para kazananlar yani bu isi bilenler hangi sistemi kullaniyor. Sonuc olarak amerikayi bir daha kesfetmeye gerek yok. Prestashopla turkiyedeki x bir tedarikciden 1000 urunu ayni anda cekebilecek misin ? Hayir. Prestashop la x bir firmaya saniyesinde 1000 urun aktarabilecek misin ? Hayir. Turkiyede ki odemr sistemleri icin presta shop a modul yazdirmak ek bir ucret midir ? Evet.

Yani kucuk capli bir eticarete gireceksen kendi urunlerini satacaksan yada o 1000 urunu tek tek gireceksen seon iyiyse tabiki presta da isini gorur. Urunu kendin uretmiyorsan biraz buyuk dusunup girilmesi taraftariyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri