Hangi etiket daha çok kazandırır TBM tutarını Görme yöntemi.

• Kullanıcı AntiBiyotiK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli
yüksek tbm ile bitiyor mu acaba iş?

niche etiket ile video başlığı, açıklaması birbirini tutmalı.
kullanılan etiketler ile video birbirine uygun olmalı.
videoyu izleyecek kişinin cookieleri önemli, ilgi alanı yani. eğer finans konusunda hiç arama yapmamışsa mesela 10.000 $'lık niche etiket girseniz de yine o reklam o kişiye çıkmayacaktır.

niche özel sektördür, başarılı olanlar var. onların da gerçekten başarıları mı yoksa vps/vds üzerinden kendileri mi tıklıyor o da meçhul.

bi ara çok modaydı bu iş sonradan ne olduysa geçti, gitti. :rolleyes:

Hatırladığım kadarıyla araba sigortası reklamlarında yüksek miktarda paranın size aktarılması sadece reklamın görünmesiyle olmuyor, kişinin aynı zamanda o siteye kayıt olmasıyla oluyordu
Yoksa öyle değil mi?

Konu dışına çıkmak istemezdim ancak bir sorunum var. Mesela Türkçe içerik haber,siyaset vs çalışıyorsak, geçerli etiketlere uygun video yapmak imkansız gibi bir şey. Mevcut haber videolarını koyduğumuzda da ek etiket girmediğimiz zaman kazanmamız pek mümkün değil. Sonuç olarak ben kategoriyle alakalı ama video ile alakasız etiketler giriyorum.1 aydır sorun yok ama hepsini kaldırmalı mıyım sizce ?
1 aydır problem cıkmadıysa bundan sonrada cıkacagını zannetmem.
Sistemini bozma, böyle devam et.
Bol kazanclar.

bu yöntem hala işe yarıyor mu? bide gerçek tbm ile alakalı mı ?

buna benzer bi site daha vardı blen var mı?

bunda denedim bbg 30 dolar veren bi kelime 0.7 dolar gösterdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri