Hangi HD sürümü acaba bilginiz var mı?

• Kullanıcı Skrillex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Skrillex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selamun Aleyküm :)

.mfx uzantılı bir video renderi yaptım HD422 1920x1080-24p 50 Mbps seçeneğini seçtim bu hangi HD sürümü oluyor örnek veriyorum 1080p diyelim bilmiyorum çünkü :D bu yukarıda yazdığım şey hangi HD sürümü acaba bilginiz var mıdır? :)

sony vegas a gir render kısmından 4k ozelligi bul renderla fps seceneklerini yaklasık tut.

4K yı seçiyorum da render kısmında hani uzantılar var seçiyorsun ya atıyorum untitled.avi yada .wmw gibi orada 1080p den yukarısını bulamıyorum kardeş yok olmadığı için 1080p ile idare etmeye çalışıyorum :)

4K yı seçiyorum da render kısmında hani uzantılar var seçiyorsun ya atıyorum untitled.avi yada .wmw gibi orada 1080p den yukarısını bulamıyorum kardeş yok olmadığı için 1080p ile idare etmeye çalışıyorum :)

zaten 4k %1 yada %2 lik kesime hitap ediyor :D aman boşver :P

zaten 4k %1 yada %2 lik kesime hitap ediyor :D aman boşver :P

Aklımda olan bir fikir var kardeşim Ehl-i Sünnet hocaların birbirinden güzel dini sohbetleri güzel görüntü kalitesi ile tebliğ'in yayılmasında yardımcı olmak istiyorum ve kanala daha hiç bir şey yüklemedim başlamışken en yüksek görüntü kalitesinden olsun ki izleyen de zevk alsın ve sohbetlerde geçirsin vakitlerini ayet, hadis-i şerif öğrenip dinlesinler istiyorum :)

Aklımda olan bir fikir var kardeşim Ehl-i Sünnet hocaların birbirinden güzel dini sohbetleri güzel görüntü kalitesi ile tebliğ'in yayılmasında yardımcı olmak istiyorum ve kanala daha hiç bir şey yüklemedim başlamışken en yüksek görüntü kalitesinden olsun ki izleyen de zevk alsın ve sohbetlerde geçirsin vakitlerini ayet, hadis-i şerif öğrenip dinlesinler istiyorum :)

şeytandandır o seni böyle oyalayıp kanala geç attırmaya çalışıyo ;) :D

şeytandandır o seni böyle oyalayıp kanala geç attırmaya çalışıyo ;) :D

Geç yada erken atılacak inşaALLAH fakat görüntü kalitesi sıkıntı olmasın istiyorum bir çok sohbet yükleyen insanlar zor zekat 720p bile değil genel konuşuyorum görüntü kalitesi yerlerde diyebilirim ama ben 4K yüklersem daha hoş olmaz mı millet rahat bir görüntü keyfi yaşasın hemde ilim öğrensin? :D

Bundan istiyorum 4K yapmayı ama yapamıyorum :(

Çok güzel bir düşünce :) Ama sanmıyorum 4 k ile izleyebilen olacak mı :) 1080 P Bence yeterli olur gibi :)

Çok güzel bir düşünce :) Ama sanmıyorum 4 k ile izleyebilen olacak mı :) 1080 P Bence yeterli olur gibi :)

Peki o zaman benim için tebliğe hizmet olsun da 1080p de olur 4K da ikiside hoş görüntü kalitesi çünkü ALLAH cümlenizden razı olsun hayırlı günler :)

1080p den yukarısı gereksiz tabi 4k çözünürlükte bir monitor veya televizyonun varsa başka

Geç yada erken atılacak inşaALLAH fakat görüntü kalitesi sıkıntı olmasın istiyorum bir çok sohbet yükleyen insanlar zor zekat 720p bile değil genel konuşuyorum görüntü kalitesi yerlerde diyebilirim ama ben 4K yüklersem daha hoş olmaz mı millet rahat bir görüntü keyfi yaşasın hemde ilim öğrensin? :D

Bundan istiyorum 4K yapmayı ama yapamıyorum :(

Hocam ben 720p yi zar zor izliyorum sen kalkmışsın 4k yapıcam diyorsun.Tr deki bu internet hızıyla onu izleyebilmeleri zor.Kaldıki 4k yı açmakta her ekran kartı için kolay olmuyor. :D

Hocam ben 720p yi zar zor izliyorum sen kalkmışsın 4k yapıcam diyorsun.Tr deki bu internet hızıyla onu izleyebilmeleri zor.Kaldıki 4k yı açmakta her ekran kartı için kolay olmuyor. :D

1080p de karar aldım kardeşim merak etme 4K yapmaktan vazgeçtim :D

Ama 4K olan videonun 480p görüntü kalitesindeki o kalite bile farklı yani bambaşka bir görüntü ama dediğin gibi izleyen olmayacağı için render yaptığım vakitler biraz boşa gider gibi hissediyorum. :)

Zaten render de 1080p den yukarı yok vegas proda bulamadım :D

Son düzenleme:
Başlığı düzenledim.
Lütfen başlıkları açıklayıcı şekilde yazalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri