Hangi internet sağlayıcıyı kullanıyorsunuz? Up/Down Hız karşılaştırma yapalım

superonline gecekuşu tarifesi, 100 gb download 50gb upload akk, gece 12 den sabah 6 yumul kotadan yemez ama yuine de yetmiyor. şöyle uploadı sağlam bi tarife biliyor musunuz?

Gerçekten 12 den 6 ya kadar akk yok mu yoksa, sözde yok mu ? Test ettiniz mi acaba ? :o

3536706207.png

Dsmart Fiber (Apartmanın altında dağıtıcıdan evlere ethernet kablosuyla geliyor, 2 telli normal telefon hattında bu veri alınamıyor)
Aylık 119 TL ödüyorum, AKK vs. herhangi birşey yok, eski bir paket uzun süredir kullanıyorum o yüzden fiyat yüksek değiştirmeye üşeniyorum yoksa daha hızlı ve daha uygun paketler var.

Gerçekten 12 den 6 ya kadar akk yok mu yoksa, sözde yok mu ? Test ettiniz mi acaba ? :o

bende aynı tarifedeyim kota falan yok 06.00'da tekrar başlıyor kota yemeye
bunu kendi sitelerinden detaylı kullanım bölümünde kontrol ettim 24.00 ile 06.00 arası hiçbirşey yazmıyor

bende aynı tarifedeyim kota falan yok 06.00'da tekrar başlıyor kota yemeye
bunu kendi sitelerinden detaylı kullanım bölümünde kontrol ettim 24.00 ile 06.00 arası hiçbirşey yazmıyor

Tam bana göre bir paket o zaman ya, hemen arayıp bir konuşayım çok teşekkürler :D

3536748790.png

konya / ttnet hipernet limitsiz 49 tl

Antalya Superonline 100 GB DOWNLOAD 100 GB UPLOAD AKK var :) Tablet hediye aldım Samsung Galaxy Tab3 Aylık 67 TL

150 gb hız aşım kotası 69 tl ödüyorum.1 yıl boyunca bu fiyat 2 ci yıl 79 tl den devam edecek.

Bu superonline gece kuşu tarifesinin AKK fazla olan bir tarifesi yok mu acaba? Ek Kota ekletebilme gibi bir durumu mevcut mu? Birde forumda Uydunet kullanıcısı varmı merak ediyorum. Çok güzel avantajlı paketleri mevcut.

Bu superonline gece kuşu tarifesinin AKK fazla olan bir tarifesi yok mu acaba? Ek Kota ekletebilme gibi bir durumu mevcut mu? Birde forumda Uydunet kullanıcısı varmı merak ediyorum. Çok güzel avantajlı paketleri mevcut.

Ek olarak akk ekletebiliyorsunuz hocam. ücretli tabi ki

download 0,60
upload 0,27

normalde 8 mbit e kadar ttnet sınırsızpaket
komple sitenin kablolarını değiştirmemi bekliyorlar benden
aynı hatla superonline a geçsek hızlanma olurmu acep?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri