Hangi kategoriler spama uygundur?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Telif riski düşük olan spam kategorileri paylaşalım burda söylemek istemeyenler olabilir ama genel hatlarıyla paylaşabiliriz

Mesela Çizgi film, araba kazaları, vine

Bu tarz spam yapmaya müsahit kategori önerilerini birbirimize sunalım.

Benden size bir öneri ; Masa Tenisi

Telif riski düşük olan spam kategorileri paylaşalım burda söylemek istemeyenler olabilir ama genel hatlarıyla paylaşabiliriz

Dostum seni forumun spamdan sorumlu admini seçmeleri lazım :D
Yahu 2 mesajından biri spamla ilgili :D Ya da ben öyle rastlıyorum :D:D

Telif riski yüksek kategorilerden bahsetmiyorum

---------- Mesaj saat 18:53:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:27 civarında gönderildi. ----------

%80 spam çalışıyor zaten herkes

Telif riski düşük bir kategori mi var ki beklemediğin yerlerden telif geliyo hep :rolleyes:

Telif riski yüksek kategorilerden bahsetmiyorum

---------- Mesaj saat 18:53:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:52:27 civarında gönderildi. ----------

%80 spam çalışıyor zaten herkes

Ben spam yapmadığım için vallah bilemiyorum hocam. :confused:

En iyisi sağlam kanal ve iyi paradır.

Valla nerdeyse hiç telif vermeyen kategori araba kazalarıdır , vinelerden çok çektim ben özellikle collab çok eşleşen veriyor insanın sinirlerini bozuyor :D

alternatif olarak şunu önerebilirim amatör müzik. özellikle arabesk rap , genelde telif vermezler , çok izlenirler iyi kazandırırlar ( arsız bela hariç :D )

Valla nerdeyse hiç telif vermeyen kategori araba kazalarıdır , vinelerden çok çektim ben özellikle collab çok eşleşen veriyor insanın sinirlerini bozuyor :D

alternatif olarak şunu önerebilirim amatör müzik. özellikle arabesk rap , genelde telif vermezler , çok izlenirler iyi kazandırırlar ( arsız bela hariç :D )

Arsız bela ve türevlerinin inanılmaz izlenmesi oluyor :)

Biraz arama yapıp benzer tarzda söyeleyenleri ekelebilirsiniz.

Araba kazaları için ben şöyle yapıyorum,

10-15 tanesini yüklüyorum ve YT editor ile kabaca kesip biçip yeni bir derleme yapıyorum fenada olmuyor :)

TBM leri nasıl arkadaşlar, sanırım telif gelmiyor gibi dediğinize göre.

TBM aman aman yüksek değil çok fazla kanal olduğu için pek bakmıyorum ama 7-9 kuruş arası olması lazım.

aman aman telif gelmiyor. Genelde sahte oluyor kendini bilmezlerin yolladığı telifler geldi bir iki kere,

Ayrıca en iyi 3 şarkısı,
Arsız bela ve (türevlerini) 2 video ekleyip
Ör: Arız bela ve Arlı belanın 2013 en iyi şarkısı vs.. vs.. gibi yapınca daha iyi bir izlenim alıyor.

Tutan spam kanallarımda çogu zaman birşeyleri birleştirip yeni video diye atıyorum.

kaza kanallarından kazanan var mı ?
ben kanalı kapatacağım.boşu boşuna yer kaplıyor.
(paul walker ı katmıyorum )

amatör konser çekimlerini tavsiye ederim.birçok amatör kanallar var !!para kazanmasını bilseler götürecekler parayı ))

kolayca bol bol kanal ve videosunu bulabileceğimiz telif riski düşük kategoriler lazım bize

hani daha ilk bakışta tam spamlık kanal deriz ya o tarz kategoriler lazım

hayvan kesimi,hayvan vahşeti hat safhada.100 tane domuz öldürme videosu yükledim çatır çatır izleniyor :D manyak dolu youtube

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri