Hangi network'e başvurmalıyım? Hangisi kabul eder?

• Kullanıcı Cyberless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Cyberless

Kayıtlı Üye
Web sitesi
serhat.ws
Merhaba arkadaşlar sevdiğim kanallarımdan birisinin telif hakkı ihtarı sorunu vardı, aradan 6 ay geçti ve telif kalktı şu an tertemiz bir kanal durumunda. Buna göre bilgiler ve istatistikler şu şekilde:

Hesap Açılış Tarihi: Temmuz 2009

Hesaptaki Video Sayısı: 104 (en son ağustos 2009'da video atılmış)

Abone Sayısı: 1286

Görüntülenme Sayısı: 4.384.863

Eylül ayı abone artış sayısı: 65

Eylül ayı toplam izlenme: 107.681

Kanalımdaki videolar çeşitli sosyal medya platformlarında ve web sitelerinde yerleşik oynatıcı olarak paylaşılıyor, ayrıca youtube ve google aramalarında anahtar kelimelerinde üst sıralarda çıkıyor. Ancak önemli bir sorun var ki kanaldaki videolar özgün videolar değil. Anime videoları hepsi. Dolayısıyla partnerliklerin bakış açısı ne olur bilmiyorum, para kazanma durumu aktif adsense üzerinden yaklaşık 10 aydır kazanç elde ediyorum ama kazançlar çok düşük (geçen ay 100 k görüntülenmeye 55 $ ödemiş) kazançları arttırmak için geçiş yapmak istiyorum partnerliğe. Bir de partnerliğin kanalın büyümesine katkı yaptığı gerçeğini de göz önünde bulunduruyorum. Sizce hangi partnerlik/partnerlikler beni kabul eder? Hangisi veya hangilerinden az kesintiyle yüksek kazanç elde ederim, sorunsuz ödeme alırım?

Merhaba arkadaşlar sevdiğim kanallarımdan birisinin telif hakkı ihtarı sorunu vardı, aradan 6 ay geçti ve telif kalktı şu an tertemiz bir kanal durumunda. Buna göre bilgiler ve istatistikler şu şekilde:

Kanalımdaki videolar çeşitli sosyal medya platformlarında ve web sitelerinde yerleşik oynatıcı olarak paylaşılıyor, ayrıca youtube ve google aramalarında anahtar kelimelerinde üst sıralarda çıkıyor. Ancak önemli bir sorun var ki kanaldaki videolar özgün videolar değil. Anime videoları hepsi. Dolayısıyla partnerliklerin bakış açısı ne olur bilmiyorum, para kazanma durumu aktif adsense üzerinden yaklaşık 10 aydır kazanç elde ediyorum ama kazançlar çok düşük (geçen ay 100 k görüntülenmeye 55 $ ödemiş) kazançları arttırmak için geçiş yapmak istiyorum partnerliğe. Bir de partnerliğin kanalın büyümesine katkı yaptığı gerçeğini de göz önünde bulunduruyorum. Sizce hangi partnerlik/partnerlikler beni kabul eder? Hangisi veya hangilerinden az kesintiyle yüksek kazanç elde ederim, sorunsuz ödeme alırım?

valla hayret bunca zaman hiç bi partner firması kanalınızı farketmemiş mi ? :D
[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] ile bir görüş derim.Kanal içeriğinden dolayı bi sıkıntı olurmu bilemem :(

suan anlatimlariniza gore kazanclarinizi etkilyen tek unsur dis web sitelerinde embed olarakoynatmaniz gibi gorunsede, tek sorun oldugnu sanmiyorum..

iceriginizi kontrol eder ne derece ihtar riski tasiyor bakar ona gore karar verebiliriz.

Kabul konusunda zaten Zoomin.TV olarak kabul etmez :)
edecek firmalar illaki vardir
ama dedigim gibi kanal iceriginizi kontrol eder zoominde gerekli yetkimi kullanirim onaylanmasiicin eger bizi tercih ederseniz tabi. ancak suna aciklik getiriyim.

kazanclarinizin artis olmasi veya olmamasi icin skype eklerseniz, daha net detayli bilgi verebilirim

Bir görüşeyim bakalım etc network ne diyecek bizim kanal için teşekkürler karahisar

edit: hocam sizi skype'tan ekledim bekliyorum görüşmek için sizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri