Hangi Partner

• Kullanıcı laciwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

laciwert

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.turuncutatlar.com
Merhabalar bugüne kadar hep adsense ile devam ettim ama yılbaşından itibaren gelirlerde acayip düşüş yaşıyorum. Şimdi kanalımdan birini partnere geçirip bi deneme yapmak istiyorum. Kanalımda telif sıkıntısı yok. özgün içeriğim değil ama telif gelen bir kategori değil. Fan sayfası diyebilirim. Hangi partnere geçmemi tavsiye edersiniz.

quiz başta olmak üzere ... düşündümde başka adam gibi partner yok quiz yap :)

ben öyle bir kanalı Quizde heba etmezdim neden diceksin Quiz tamam güzel hoş en azından Webmoney ödemelerini zamanında yapıyor fakat kanalın için fazladan birşey yapmıyor bu ne oluyor kanal optimizasyonu yapıp bir kaç adım daha yukarılara çıkmasını sağlamıyor misal olarak Social Bladede networkler kısmında üst sıralardaki bir çok network bunlara özen gösteriyor Quiz de ben bunu görmedim, ama dersenki yok sadece partner olsun zamanında ödesin Quiz Group Webmoney ödeme seçeneğini seç, ödeme yöntemini sakın Paypal seçme, bol kazançlar.

Grace network ve music national dan mesaj gelmiş. Bende yabancıı olunca bu konuya sorayım dedim. Quiz banka hesabına ödeme yapıyor mu yoksa sadece PayPal mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Grace network ve music national dan mesaj gelmiş. Bende yabancıı olunca bu konuya sorayım dedim. Quiz banka hesabına ödeme yapıyor mu yoksa sadece PayPal mı?

Quiz banka hesabı ve Webmoney olarak ödeme alma seçeneklerini seç Paypala bulaşma Paypal ödemeleri sıkıntılı..

quiz banka paypal ve webmoney ödemesi yapıyor hangisi sorunsuz dersen webmoney tek geçerim. paypalda bloke koyuluyor paraya banka geçikiyor şahsen benim şubat ödemem gecikti webmoneyden şikayet görmedim hiç zamanında ve blokesiz bir şekilde geçiyor hesabına

PayPal sıkıntısını bildiğim için sordum zaten. Banka Hesabı en garanti sanırım. Web money hesabım var ama hiç kullanmadım. Biraz daha araştırayım. Bugün yarın geçicem partnere.

Bende 4-5 gün önce quize artık kanal bağlamaya başladım. Bugün 1 kanalım flagdan kapandı. Ve kanal 4 aydır çok süper getiriye sahipdi. Quizde olsaydı şimdi en azından içindeki para yanmayacaktı. Geçde olsa ödenecekti. Belkide adsense dönemi spam bazlı düşündüğümüzde avantajı pek kalmamıştır. Böyle bir flag ve çoklu telif göndermesi olduğunda adsensedeki kanalın kazancı boşa gidiyor. Birde kanala girip doğrulama yapıp kanalıda silme cabası var. Quiz awe gibi kötü yola girmezse adsensenin pek bir anlamı yok diyebilirim.

Bende 4-5 gün önce quize artık kanal bağlamaya başladım. Bugün 1 kanalım flagdan kapandı. Ve kanal 4 aydır çok süper getiriye sahipdi. Quizde olsaydı şimdi en azından içindeki para yanmayacaktı. Geçde olsa ödenecekti. Belkide adsense dönemi spam bazlı düşündüğümüzde avantajı pek kalmamıştır. Böyle bir flag ve çoklu telif göndermesi olduğunda adsensedeki kanalın kazancı boşa gidiyor. Birde kanala girip doğrulama yapıp kanalıda silme cabası var. Quiz awe gibi kötü yola girmezse adsensenin pek bir anlamı yok diyebilirim.

Valla hocam her ay açık kanal kadar kapalı kanal ödemesi alıyorum :) Bu ay gitti diye pek üzülmüyorum yani o para illaki geliyor geri. Kuiz candır. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri