Hangi Partneri Seçmeliyim Önerilerinize İhtiyacım Var Arkadaşlar

• Kullanıcı AndroidMarket
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

AndroidMarket

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim bir kanalım var; cover videoları paylaşıyorum. Kanalım ingilizce, google adsense kullanıyordum; ta ki bugün bir arkadaşımla konuşuna kadar bana eğer uzun vadeli düşünüyorsam partner kullanmamı söyledi.

Bende merak edip ytpara aracını kullanarak büyük muzik sektöründeki cover yapan büyük youtube kanallarına baktım 10 taneye yakın baktım sadece 1 tanesi adsense kullanıyor ve ben de partnere geçmeye karar verdim.

Ancak sorun şu ki;
Ben cover işini yeni başladım, günlük 50-60 izlenme alıyor günlük kanalım ve şu anda o büyük covercılar kadar iyi değilim.

Ancak ben her geçen gün kendimi geliştiriyorum ve kanal işine uzun vadeli bakıyorum yani 4-5 sene belki 10 sene daha bu işle uğraşmayı düşünüyorum, hedef 100000 abone hatta yapabilirsem 1000000. Bana ne yapmamı önerirsiniz üstadlar, gerçekten iyi bir partner seçmem lazım. Çünkü bu kanal tamamen özgün ve uzun vadeli düşünüyorum ödeme alamadım yada banlandım diyip kenara atamam.

Nasıl bir yol izlemeliyim kanalın daha da yükselmesini bekleyip mi bir partnere başvurmalıyım?

Bir de kanalı ileri götürdüm diyelim hangi partneri seçmeliyim?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Kesinlikle Gizza Network , Yani içimizden birisi [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam

Tesekkurler arkadaslar.

Hocam skype adresinizi ve kanalinizin linkini ozel mesaj yoluyla bana iletirseniznyarin sizinle iletisime gecelim.

Kesinlikle Gizza Network , Yani içimizden birisi [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam

öneri için teşekkür ederim :)

Ancak gizza network türkçe çalışıyor ben dünya çapında bir şey yapmayı planlıyorum sorun olur mu benim için türkçe network kullanmak :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 02:16 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

Tesekkurler arkadaslar.

Hocam skype adresinizi ve kanalinizin linkini ozel mesaj yoluyla bana iletirseniznyarin sizinle iletisime gecelim.
skype yolluyorum hocam pm ile

Quiz network Bağla Yeter Takip etmene bile gerek yok benim görüşüm ?:D

Türkiye'de müzik işleriyle uğraşanların çoğu neredeyse hepsi BuzzMyVideos partneriyle çalışıyor ama ne kadar destek veriyolar orasını bilmiyorum.

Türkiye'de müzik işleriyle uğraşanların çoğu neredeyse hepsi BuzzMyVideos partneriyle çalışıyor ama ne kadar destek veriyolar orasını bilmiyorum.

Bu forumda covercı arkadaşlar var mı bildiğiniz, iyi abonesi olan, belli bir seviyeye gelmiş kişiler?

Öyle birisi yada birileri varsa onlarla görüşüp hangi partnerle çalıştığını öğrenmek isterim :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri