Hangi Partnerler Güvenilir - Beyin Fırtınası

1000 kapanma kotası kalkmadığı sürece content id'e hakkı almış kanallar dışında isterse özgün olsun her an partnerden atılabilir durumda olacak. hatta kota aşımına yakın kanalları atacaklar. eylül sonu partner de nasıl dolandırıldık diye konular açılmaya başlar. şuan elde tek adsense kaldı.

tamam yt yi bırakıyoruz.. Google un hangi departmanında görevlisiniz Heni bey :)

lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ki, youtube bitti mi dedim.

1000 kapanma kotası kalkmadığı sürece content id'e hakkı almış kanallar dışında isterse özgün olsun her an partnerden atılabilir durumda olacak. hatta kota aşımına yakın kanalları atacaklar. eylül sonu partner de nasıl dolandırıldık diye konular açılmaya başlar. şuan elde tek adsense kaldı.

Aaa sen ciddi misin hocam birakiyoruz ozaman yt yi hemen[emoji17]

lafı nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ki, youtube bitti mi dedim.

Onceden adsense ve quiz vardi hocam sadece quiz gitti.

hocam adsensenin tek başına kalması çok can sıkıcı. google tek hamle de partnerleri boşa çıkardı. @Gmail nickli bi arkadaş vardı geçen gün yazdı adsensede geçen yıldan başlayan hesap fesihleri partnere yığılma yaptı artık adsense eski popular olduğu dönemlere geri dönmek istiyor diye. birde belkide adsense bir milyar doları bulan pastayı partnerlerle paylaşmak istemiyor artık. ama google ekibine helal olsun tek hamlede bütün partnerleri aşağı indirdi.

Onceden adsense ve quiz vardi hocam sadece quiz gitti.

hocam adsensenin tek başına kalması çok can sıkıcı. google tek hamle de partnerleri boşa çıkardı. [MENTION=36529]Gmail[/MENTION] nickli bi arkadaş vardı geçen gün yazdı adsensede geçen yıldan başlayan hesap fesihleri partnere yığılma yaptı artık adsense eski popular olduğu dönemlere geri dönmek istiyor diye. birde belkide adamlar parayı partnerlerle paylaşmak istemiyor artık. ama google ekibine helal olsun tek hamlede bütün partnerleri aşağı indirdi.
Hakkimizda Hayirlisi olsun hocam.

hiçbir partner güvenilir değil bu saatten sonra babam network açşa gitmem valla

Çoğu spam almıyor alsa bile ödeme gunune 2 3 gun kala kanalalrı nedensiz yere atıyor. 1 ay ugras 1 dakkada atsın kanalları odeme yapmasın.

hocam adsensenin tek başına kalması çok can sıkıcı. google tek hamle de partnerleri boşa çıkardı. @Gmail nickli bi arkadaş vardı geçen gün yazdı adsensede geçen yıldan başlayan hesap fesihleri partnere yığılma yaptı artık adsense eski popular olduğu dönemlere geri dönmek istiyor diye. birde belkide adsense bir milyar doları bulan pastayı partnerlerle paylaşmak istemiyor artık. ama google ekibine helal olsun tek hamlede bütün partnerleri aşağı indirdi.

Arkadaşlar Ben uzun süredir ara vermiştm foruma bakmıyordum. En son quiz tıkır tıkır ödüyordu.

Ne değişti ki ne oldu da geriye adsense kaldı?

GElen yenilik veya yapılan değişiklik nedir? Kusura bakmayın aylarca ara verip dönünce pek bir yabancı kaldım olaya.

Ne diyecegimi bilemedim.
AdSense dediginiz sey Google'un ta kendisidir zaten.
Partner dediginiz sey paravandir. Google kazanci buraya aktarir gerisine karismaz partner oder mi odemez mi oderse ne kdr oder vs...
Partnerlerin dalaveralari artik Youtube'un imajini sarsmaya basladi dicem daha da kotu hale getirmeye basladigi icin Youtube yani sahibi olan Google spama savas acti. Hal boyle olunca spami destekleyen ve geliri buradan olan partnerler patir kutur dokulmeye basladi yakinda azalarakta biterler. Ozgun kanalim varsa niye paravana bel baglayayim ki?
Kissadan hisse o milyar dolarlik pastanin sahibi zaten Google'dur. Reklam alan ve verenleri piyasada bulusturan Google'dir. Google tektir, tekeldir. Reklam veren tik basina yuksek verirse reklami yayinlayan da pastadan payini alir. Tik basi dusukse payi da dusuk olur. Ornegin Tr. Simdi sen kalk Google'i kandir sahte bit cek, sahte tiklama yap ve reklam veren bosuna parayi sokaga atsin olacak is mi? Google sehirlerarasi bir sefer ugrayacaginiz yol ustu bir lokanta mi? Degil. Reklam verenle yillarca suren bir ortaklik ister. Onlarin gelisiminin, kazancinin kendi kazanci oldugunu bilir.
Ne olur ama ne olur spam kanal kapaninca "Google kendi ayagina sikiyor kendi gelirinden oldu onlar dusunsun onlar kaybetti" dusuncesinden siyrilin artik. Bir video izleniyorsa onu kopyalamak yeni izleyici getirmez. Orjinalini ya da o videoyu ilk atanin gelirini dusurur o kadar. Sonucta 1 video 100$ getiriyorsa o ay, ayni videodan 10 tane varsa yine 100$ olacak ay sonu tum o ayni videolarin getirisi.
Yani kissadan hisse bizim spam calismalarimizin Google'a 1 cent kazanci yoktur!

Arkadaşlar Ben uzun süredir ara vermiştm foruma bakmıyordum. En son quiz tıkır tıkır ödüyordu.

Ne değişti ki ne oldu da geriye adsense kaldı?

GElen yenilik veya yapılan değişiklik nedir? Kusura bakmayın aylarca ara verip dönünce pek bir yabancı kaldım olaya.

hocam siz yokken neler oldu neler anlatılmaz yaşanır

yt to yt çalışanlar partnerden bişe ümid etmesin. film dizi yani kurum ve bir firma videoları çalışanlar gene partnerden bişe beklemesin. doğal çalış render yaparak çalış mutlaka birşeyler koy videonun üstüne , birde böyle dene bak neler olur...

dersimlinin konuştuğunun ilk kez altına imzamı atarım. :) arkadaş doğruyu söylüyor.

yt to yt çalışanlar partnerden bişe ümid etmesin. film dizi yani kurum ve bir firma videoları çalışanlar gene partnerden bişe beklemesin. doğal çalış render yaparak çalış mutlaka birşeyler koy videonun üstüne , birde böyle dene bak neler olur...

vevo dailymotionu alinca googlede oyle yapar. her partner para kazanip rakip olmaya kalkarsa az da olsa yt trafik kaybeder .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri