Hangi sigarayi iciyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prestij :D :D şaka şaka şuana kadar ağzıma sürmedim bundan sonrada içmem inş .

Uzun Parliament. Üzerine tanımam :D

q4L04q.jpg

bi 7 sene içmişliğim var. geçen yıl mayısta bırakmak istiyorum diye bir film vardı . o filmi izledikten sonra bırakmıştım. o filmin etkiside vardır ama başka şartlarda vardı bırakmamı gerektirecek. mesela yeni doğmuş oğlum vardı. evde sadece ben içiyordum. işte keza öyle. bunlar birleşince bıraktım. hemde ilk sigarayı bırakma denememde. 1 sene olacak ve 1 tane ağzıma almadım. inşallah almam aklımada gelmiyor zaten.

hep derim sigara kendi kendini reklamını yapan en iyi şeydir diye. bu konu sayesinde kaç duman üflendi kim bilir. o yüzden gereksiz olmuş sayın arkadaşlar :)

Uzun Parliament. Üzerine tanımam :D

q4L04q.jpg

Hocam bende marlboro lighttan baskasini tanimiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 08:01 ---------- Önceki Mesaj 08:00 ----------

bi 7 sene içmişliğim var. geçen yıl mayısta bırakmak istiyorum diye bir film vardı . o filmi izledikten sonra bırakmıştım. o filmin etkiside vardır ama başka şartlarda vardı bırakmamı gerektirecek. mesela yeni doğmuş oğlum vardı. evde sadece ben içiyordum. işte keza öyle. bunlar birleşince bıraktım. hemde ilk sigarayı bırakma denememde. 1 sene olacak ve 1 tane ağzıma almadım. inşallah almam aklımada gelmiyor zaten.

hep derim sigara kendi kendini reklamını yapan en iyi şeydir diye. bu konu sayesinde kaç duman üflendi kim bilir. o yüzden gereksiz olmuş sayın arkadaşlar :)
Ne mutlu sizin gibi babaya.

Sigara 1 kez çektim 1 yudumda alkol tatlarını begenmediğim için başlamadım ^^ içenlerinde bırakabilceklerini düşünüyorum halen.

doğru soru niye sigara içiyorsunuz bence :D

Kullanmiyorum, nefret ediyorum ve yanımda da icirmiyorum, çünkü ölmek istemiyorum :/

Nefesim kesiliyor...

Hayatta anlayamadığım en saçma en gereksiz şeylerin başında geliyor sigara içmeek

ya hocam eninde sonunda hepimiz birgün ölmeyecekmiyiz :D kasmayın bu kadar :D

sen sigara dumanında kurulan hayelleri bilemezsin hocam :)
Yok öyle de :) sana deseler hadi bugün öl, ölürmüsün diye sorarlar adama :)

Ölümüm hakkın elinden olsun, batılın değil :) devlet bile benim gibilere bu hakki veriyor, kapalı ortamda sigara ictirmem hele bensem şikayet ederim affetmem, babam arada dayimla içer evde sigara evi terk ederim koku gidene kadar, öyle biriyim yani :) is baba sayıya gelince anca icmeyin su zikkimi diyebiliyoz

Arkadaşlar Konu güzel hoş ama aramızda sigara kullanmayan belkide kullanmak için sebep arayan kardeşlerimiz olabilir burada sevdiği abilerinin cevaplarını okuyarak kafasında acaba bende içsemmi diye düşünmesi bile bizim istemediğimiz birşeydir diye düşünüyorum :) zaten can sıkıntısından gece açılmış bir konu bayada cevap almış daha fazla yukarlarda durmasını ve küçük kardeşlerimizin görmesini engelleyelim affınıza sığınarak konuyu kapatıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri