Hangi şirket

• Kullanıcı Gamerali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Gamerali

Kayıtlı Üye
Merhaba,oyun kanalım var 42 video da toplam 1.080 izlenme ve 46 abone var arkadaşlar bu kanalımdan maddi bi kazanç sağlamak istiyorum adsenseye geçmicem şimdilik çünkü 100$ olduğunda çekebiliyormuşsun(bide ben 15 yaşındayım bu partnerlik den gelicek para paypal hesabıma gelicek peki bu parayı nasıl çekebilirim) biliyorum ay ortasındayız ama şuan başvursam ve alınsam partnerlik şirketine kalan 15 günün parasını gene alabilirmiyim ve en önemli soru diğerlerine göre daha çok kazandıran ve kanalımı kabul edicek bi partnerlik şirketi önerirmisiniz ?

Telefondan yazdım hatalı olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Awesomeness ve musicnations dısında alacaklarını sanmıyorum. Onlardada ödeme sıkıntısı var. Kalan 15 gün parasınıda alırsın ( Verirlerse ).
Paypaldan parayı bir banka hesabına cekebilirsin

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Peki kanal daha büyüyünce çıkabiliyormuyum istersem onlardan ve sizce tahmini olarak kanalım ne kadar kazanır aylık

Peki kanal daha büyüyünce çıkabiliyormuyum istersem onlardan ve sizce tahmini olarak kanalım ne kadar kazanır aylık

Ne kadar kazanacağı tamamen size bağlı, isteyince çıkma olayına gelince musicnations ı bilmiyorum ama awesomeness baya zorlar.

Okuduklarıma göre awesomeness ın ne kadar "süper" bi şirket olduğu anlaşılıyor ödeme vermesinden peki musicnations da da ödeme sıkıntısı varmı ve şirketin adının kategorisiyle ilgisi varmı (musicnations)

Adıyla alakası yok awesomenesste ödemelerde harika değil :) kafasına göre bi yapıyor bi yapmıyor

Son 2 soru :)
1-mikrafonik sesim olduğu için kayıtlarda ince çıkıyor diyorumki hazır kanal daha küçükken camtasia ile sesimi kalınlaştırıp yükliyimmi videoları?
2-kanalı ocak da açtık yani 7 aydır açık tabi ara verdiğimiz oldu sbs yüzünden az önce okudum burdaki abilerimden biri yazmışki 2 ayda anca 100 abone oldum ben onu görünce bi tedirgin oldum ya benim kanalım iyi olmazsa diye

Bide life network varmış onu nasıl bilirsiniz acaba kabul ederlermi

Son 2 soru :)
1-mikrafonik sesim olduğu için kayıtlarda ince çıkıyor diyorumki hazır kanal daha küçükken camtasia ile sesimi kalınlaştırıp yükliyimmi videoları?
2-kanalı ocak da açtık yani 7 aydır açık tabi ara verdiğimiz oldu sbs yüzünden az önce okudum burdaki abilerimden biri yazmışki 2 ayda anca 100 abone oldum ben onu görünce bi tedirgin oldum ya benim kanalım iyi olmazsa diye

o yaşta makrofonik olacak değil heralde sesin :D

Videolarını biraz daha izlettir, ondan sonra Zoomin'e başvurunu yap.

İyi o zaman azar azar sesi kalınlaştıriyim bide nerden başvurcam life a

Sitesinden [emoji4] konusu vardır, Arasrır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri