Satıcının profiline ulaşabiliyor musunuz şu an mesajlaşma falan geçti mi aranızda?
Verdiğiniz linkte ürün görünmeme sebebi sadece o ürünü satıyor olması ve son ürünü size satmış olması olabilir.
Nitekim 27 alışveriş yaptım ben bugüne kadar gittigidiyor 'dan ve asla referanssız satıcıdan ürün almadım, satıcı dediğinin işlem geçmişi %95-%100 oranında temiz olmalı ve yemyeşil yanmalı

%95 ise eğer tüm yorumlarını inceler o olumsuz işleme dair mesajı bulur art niyet olup olmadığına bakar ona göre alırım

iki alışveriş yaptım ayakkabı olarak, bi' adidas winterhiker bot almıştım bi'kaç yıl önce sorunsuz ve orijinal olarak geldi kutulu faturalı falan
Microtekstil - Alış ve Satış Yorumları - GittiGidiyor satıcının linki, bi de ürün ile ajanda, anahtarlık ve şeker gelmişti Koray Spor yazan, o şirketin linki de bu, yani satıcı Koray Spor
KoraySpor - Spor Ayakkabı ve Spor Giyim bursada yerleri, bildiğin resmi bayii tir çok markayı satıyor, sipariş verirken şu ayakkabıda şu numarayı giyiyorum diye söylemiştim, bu almak istediğiniz ayakkabının kalıbı ona göre daha küçüktür bi' numara büyük alırsanız memnun olursunuz demişti, bi' numara büyük aldım tam geldi falan

ilgililer de yani.
Diğerinden de adidas jeremy scott wings almıştım sevgilime

nitekim kargo gecikmişti, satıcı da beni nişantaşında arkadaşının mağazasına yönlendirip oradan ayakkabıları aldırmıştı doğum gününe yetişmesi gerekiyordu da

sonra bana yurt dışından gelen kargoyu da hiç açmadan satıcıya geri kargolamıştım

fakat nitekim ile başlamamın sebebi şuan hiç ürün yok bu wings i aldığım satıcının, parayı bulunca kapatmış demek ki

umarım faydalı olmuşumdur, saygılar

..