o kadar parayı telefona gömme yaşamış biri olarak söylüyorum pişman olursun
uygun telefonlar var fiyat performansı iyi olanlar onları kullan derim
örnek olarak hangi telefon dersiniz
Fiyatina gore note 2 tek gecerim.ama ikisi arasinda kalsam kesinlikle 6s plus
almayı düşünüyordum bilmiyorum almadan önce iyi karar vermeliyim . ya bütçeden degilim misal önceden elite aldım kafamı duvara vurdum ya çok berabat bişiydi.ondan dolayı tembihliyim
note 5 almanı tavsiye ederim. Batarya olarak note 5 çok daha iyi.
note5 özellikleri neler kullandınız mı ? kaç ay kullandıgınız acaba ?
samsung alma der ve giderim
neden ?
iphone bin çeker![]()
Bencede
iphone 5s al yari fiyatina. sıfır kasma, acayip hızlı. 6S sadece büyük, başka daha iyi özellikleri illa ki vardır fakat aradaki 1500 2000 TL ye değer mi? Tabii ki değmez.
kafamı karışstırdınız
Hocam her ne kadar iPhone filan iyi olsa da LG G4 tavsiye ederim. Kullanmadım ama internetten baktığım kadarıyla fiyat performans olarak (hele ki 1300 lira gibi bi fiyata) G4 alınmalı bence bi araştırın.
LG G4 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
lg g2 iyi diyorlar ama g4 hakkında 1-2 kötü yorum duydum ondan korktum ondan
ayfon 6 derim.
gerek performans gerek gösteriş için oldukça iyi bir telefon ve ios farkı gerçekten var.
+1
Eğer bu söylediklerinin dışında bir telefon istiyorsan ve ekranı büyük olsun diyorsan benim şuan kullandığım Htc One Max 16 GB Gümüş rengi olanını kullanabilirsin.Ben çok memnunum.Tavsiye ederim.
listeme ekledim
İphone alma durumun varsa iphone al tabi fiyatı da kolay kolay düşmez satarken zarar etmezsin
Kesinlikle Bozulma Gibi Bişeyde gönder garantiye sıfırını gönderiyorlar " ÖYLE DUYDUM "
lenovo der susarim iphone ve samsung kullanmis birisi olarak
Tercübeniz neler bu telefon hakkında " lenovo "
ne alirsan al samsung alma![]()
samsung pişmanlıktır.
samsung kullanan birisiyim yıllardır, Samsung dışında bir model almanı tavsiye ederim İphone veya suya dayanıklı olan LG'nin modellerinden yazları su altında vs fotoğraf çekiminde çok iyi oluyor
Samsungla ayponumu kıyaslıyorsun o kadar bütceni telefona ayıracaksan tabiki aypon
almadan önce sormak önemlidir