Hangi türden gitmeliyim ? Konu 1 - Haber

selam hocam,
verdigin bilgiler için tesekürler yanliz bu verdigin kaynaklar da telif hakki vs çikmiyormu, ben tutturamiyorum bu güncel haberleri. 3 kanal açtim üçüde 2 gün içinde kapandi. Suriye konusu videolar yüklemistim ingilizce.

Kapanma sebebi ne yazıyordu hocam ? Para kazanma mı gitti yoksa kanalmı kapandı ? Suriye haberleri cidden iyi izlenim verir hocam ama ondada ne kaparsanız kar biraz riskli. Bbc Abc haberlerinde hiçbirşey olmaz ama hocam bende suan arasıra bakıyorum güzel geliri var

Arkadaşlar bu telefon onayı olmuş hesap alma neden önemli? Yani telefonsuz bi hesap alıp devam edemez miyiz yolumuza? Önemi nedir bunun?

kardeşim haber videoları 50 izlenme alıyor 1 haftadır 50 i geçen olmadı :S sorun bendemi acaba :S

kardeşim haber videoları 50 izlenme alıyor 1 haftadır 50 i geçen olmadı :S sorun bendemi acaba :S

Hocam haber kanalları öyledir. Benimde günlük izlenim 200 dü 1 ay sonra günlük 3 bin izlenim günlük 5 10 dolar bırakıyordu haber kanalı.

Yani bırakmayın güncel devam edin. Bir video güzel izlenim aldımı hepsini izletir zaten

Bende Simdi Fark Ettim Dostum. Türk Habelerde Bi Cacık Yok Yabancı Haberler Gerçekten Güzel Günlük 1 Video 400+ 2-3 Video 230+ Dierleri Minimum +30 İzlenim Almış

Hocam Upload Programını Kullandım Ama Kanal seçme Şansımız olmuyor :( Mail Adresi Ne ise Direk Ona yükleme yapıyor sıkıntılı ya da ben yapamadım hocam bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri