hangi vınn'ı kullanıyorsunuz?

• Kullanıcı Creator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Creator

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, ip değiştirmek ve kanal işleri için vınn almayı düşünüyorum. Taahhütsüz önerebileceğiniz birşey var mı? teşekkürler.

Turkcell var tahütlü 24 ay 1 gb 20 TL fakat kotadan hızlı yiyor, bu Vınnlarda genel durum bu sanırım kotayı hızlı dolduruyor..

kontratsız seçenekleri yok mu bunu vınların.

kontratsız her 1gb ıcın 10tl ödeme secenegi var Turkcell'de. Kullandıkça öde sistemi olarak geçer kampanya ismi.

---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Bayiye gitmeden telden desek yükseltirlermi ? Zaten 24 ay tahutlu diğer kontrat vardı, onu değişseler ?

tabi yükseltebilirsin kardeş , eğer kontratta cihaz modem de dahilse hat sahibi araması gerekir , cihaz yok sadece paket kontratıysa sende kullanıcı olarak değişiklik yapabilirsin , diyelimki fatura kesim tarihin ayın 20si şuan ayın 20sine kaç gün var 23 gün , 29,90/30= 1tl - 1tl * 23 = 23 TL suan faturana yansır 1gb paket dönem sonu ıptal olur artık 6gb den devam edersin her fatura kesım tarihinde.

turkcell vınn nasıldır biliyor musunuz

Hocam Turkcell çağrı merkezinde yaklasık 3 yıldır calısıyorum wınn paketleri ya da çekim/sinyal problemi yaşanması nadiren görülen bir problemdir. paketler kontratlı 1gb 19,90tl 6gb 29,90tl 10gb 49,90tl 15gb sınırsız 79,90tl seklınde diğer operatörlere göre pahalı gelebilir ama hiçbir problem yaşamazsınız , cihazlar hakkında bizim bilgimiz olmuyo maalesef timlerden bilgi alabilirsin.

Bu konu iyi oldu,bende vınn almayı düşünüyorum vodem tahahütsüz daha cezbedici geldi bana...

Kontrantsız yok vodem var bende 6 gb bittimi ek paket alıyorum.
6 gb 35 lira

Avea jet var kontratsiz. 120 tl alet parasi 59 tl 3 ay 15 gb.
Kontratsiz turkcell 120 alet parasi 40 tl hat parasi istiyo. Bende en sonunda avea olan telefonuma 40 tl 4 gb internet almaya karar verdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri