Hangi Yerli Partnere Geçeyim?

KacaK

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. RPM Network yani Maker Studios ile çalışıyordum yıllarca, son zamanlarda kazançlarım iyice düştü youtube'la ilgilenemediğim için aylık 20-30dolar geliyordu artık. Paypalda kapanmasıyla ödemelerde tıkandı. Bende yerli networklere bakıyorum artık. Hangisi şuanda en iyisi acaba.
RPM Network'de para kazanma otomatik geliyordu video yüklendiği anda uğraşmıyorsun hiçbirşeyle böyle birşey arıyorum.
20k abone var, 7m toplam izlenme var. Aylık toplam izlenme 120k civarı.

Merhaba arkadaşlar. RPM Network yani Maker Studios ile çalışıyordum yıllarca, son zamanlarda kazançlarım iyice düştü youtube'la ilgilenemediğim için aylık 20-30dolar geliyordu artık. Paypalda kapanmasıyla ödemelerde tıkandı. Bende yerli networklere bakıyorum artık. Hangisi şuanda en iyisi acaba.
RPM Network'de para kazanma otomatik geliyordu video yüklendiği anda uğraşmıyorsun hiçbirşeyle böyle birşey arıyorum.
20k abone var, 7m toplam izlenme var. Aylık toplam izlenme 120k civarı.

Bu konuyu Maker ile görüştünüz mü? Sözleşme bitmeden çıkarmıyor diye biliyorum. Bir ay önceden çıkma isteği göndermeden de sözleşmeyi otomatik uzatıyorlar.

Adsense ile çalışmayı bırakırsam giricem ilk partner MultiColor

İlgilenen bir network bulun hocam gördüğüm kadarıyla forumda ismi çok geçen bazı networklerin müşteriyle ilgilenme konusunda sorunları var. Yani ekipleri yetersiz ona göre araştırın sorun halinde ilgilenmeyen networklere hiç bulaşmayın.

Bu konuyu Maker ile görüştünüz mü? Sözleşme bitmeden çıkarmıyor diye biliyorum. Bir ay önceden çıkma isteği göndermeden de sözleşmeyi otomatik uzatıyorlar.

Sözleşmem ne kadar kaldı bilmiyorum nerden bakıyoruz? Tax & Payment'i açtılar söylemiştim Paypal durumunu tekrardan doldurmamı istiyorlar Çek olarak bende birşey yapmadım henüz. Çıkmak için ne yapmak lazım

Sözleşmem ne kadar kaldı bilmiyorum nerden bakıyoruz? Tax & Payment'i açtılar söylemiştim Paypal durumunu tekrardan doldurmamı istiyorlar Çek olarak bende birşey yapmadım henüz. Çıkmak için ne yapmak lazım

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra 7 gün içinde indirmediysen şu anda ulaşamazsın siliniyor 7 gün içinde. Ticket at sözleşmenin kopyasını iste ve çıkmayı düşündüğünü belirt.

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra 7 gün içinde indirmediysen şu anda ulaşamazsın siliniyor 7 gün içinde. Ticket at sözleşmenin kopyasını iste ve çıkmayı düşündüğünü belirt.

Öğrendim hocam, çıkartmıyorlar malesef..

"I understand you are looking to cancel your partnership with us. I'm so sorry to hear that. For your reference, your current contract is through 8/4/2017 and we must follow the terms of the agreement."

artık daha çok beklersiniz
:D
689BC0BD2F5B4C088C7A76810A3AEA68.jpg

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam su [MENTION=17974]FGA[/MENTION] denen kaliteli arkadaşı da banlarsanız memnun oluruz .

Biz bekleriz :). skypedan konusabilriiz isterseniz skype : multicolornetwork

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri