Blackheart
Yasaklanmış
Arkadaşla bir önce ki başlıkta derdimi tam anlatamadım kopuk kopuk oldu yorumlar. Bu yüzden anlaşılır şekilde burada sormak istiyorum. Öncelikle benim özgün videolar hazırladığım bir kanalım var. Özgünden kasıt çeşitli bilgiler tarzında ama daha önce youtube'da paylaşılmamış konular. Her neyse ben sesli,görselli hazırlayıp yüklüyorum. Ancak izlensin diye de atıyorum. Hergün video hazırlayıp atıyorum hedefimse 1.000 video. Şimdi soru olarak şunu sormak istiyorum:
Hergün 9-10 video at, onlar zamanla izlenir ve kat kat artar.
Hergün 4-5 video at, daha sağlam olur.
Hergün 1-2 video at çünkü çok fazla atarsan boşa atmış olursun videolar kaynar gider ve izlenmez.
Sizin fikirleriniz nedir? Hergün kaç video atmalıyım? Örneğin 1 yılda atabileceğim 1.000 videoyu 3 ayda attım diyelim. Bana yararı/zararı/ortalama kazancı ne olur? Teşekkür ederim.
Hergün 9-10 video at, onlar zamanla izlenir ve kat kat artar.
Hergün 4-5 video at, daha sağlam olur.
Hergün 1-2 video at çünkü çok fazla atarsan boşa atmış olursun videolar kaynar gider ve izlenmez.
Sizin fikirleriniz nedir? Hergün kaç video atmalıyım? Örneğin 1 yılda atabileceğim 1.000 videoyu 3 ayda attım diyelim. Bana yararı/zararı/ortalama kazancı ne olur? Teşekkür ederim.