Hangisi Daha Sağlıklı Olur?

• Kullanıcı Blackheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Blackheart

Yasaklanmış
Arkadaşla bir önce ki başlıkta derdimi tam anlatamadım kopuk kopuk oldu yorumlar. Bu yüzden anlaşılır şekilde burada sormak istiyorum. Öncelikle benim özgün videolar hazırladığım bir kanalım var. Özgünden kasıt çeşitli bilgiler tarzında ama daha önce youtube'da paylaşılmamış konular. Her neyse ben sesli,görselli hazırlayıp yüklüyorum. Ancak izlensin diye de atıyorum. Hergün video hazırlayıp atıyorum hedefimse 1.000 video. Şimdi soru olarak şunu sormak istiyorum:

Hergün 9-10 video at, onlar zamanla izlenir ve kat kat artar.

Hergün 4-5 video at, daha sağlam olur.

Hergün 1-2 video at çünkü çok fazla atarsan boşa atmış olursun videolar kaynar gider ve izlenmez.

Sizin fikirleriniz nedir? Hergün kaç video atmalıyım? Örneğin 1 yılda atabileceğim 1.000 videoyu 3 ayda attım diyelim. Bana yararı/zararı/ortalama kazancı ne olur? Teşekkür ederim.

bence en fazla 3 video yayınla günlük,eğer 3 ten fazla video hazırlayabiliyosan kalanları youtube sisteminden ileri tarihli olarak ayarla otomatik yayınlansın sende üretmene bak bu şekilde arada video hazırlayamazsan bile stoktan sürekli güncel video yayınlanmış olur

bence en fazla 3 video yayınla günlük,eğer 3 ten fazla video hazırlayabiliyosan kalanları youtube sisteminden ileri tarihli olarak ayarla otomatik yayınlansın sende üretmene bak bu şekilde arada video hazırlayamazsan bile stoktan sürekli güncel video yayınlanmış olur

Hocam onu tam olarak nasıl ayarlayabiliyoruz?

büyeyerek ilerlemedikten sonra kaç kaç atmışsın o önemli değil videoları yayman önemli

kanalında 10 video olmasındansa 100 video olması daha önemli belki o 10 video bi yerlere indexlenmez ama 100 taneden bir tanesi indexlense abone toplar v.s

örnek olarakta şöyle diyim bir tane ' 6-7 milyonlumu ne prezervatif reklamları videosu var '' o video hep +16 videoların yanında indexlendide izlendi yani kimse aratıp izlemez bu oran düşüktür..

Son düzenleme:
büyeyerek ilerlemedikten sonra kaç kaç atmışsın o önemli değil videoları yayman önemli

kanalında 10 video olmasındansa 100 video olması daha önemli belki o 10 video bi yerlere indexlenmez ama 100 taneden bir tanesi indexlense abone toplar v.s

örnek olarakta şöyle diyim bir tane ' 6-7 milyonlumu ne prezervatif reklamları videosu var '' o video hep +16 videoların yanında indexlendide izlendi yani kimse aratıp izlemez bu oran düşüktür..

Peki sizin tavsiyeniz nedir ne aralıklarla atayım?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri