CemaLi
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Monster bakarsaniz daha iyi olur abra a7 6.3 oneririm. Msi veya Asusda alabilirsiniz
300 400 tl nasil daha dusuk geliyor hocam soyleyebilirmisiniz bende laptop alicam.
MSI GE62 Apache 2QC-607XTR GTX 960M Notebook*- ebrarbilgisayar.com
MSI GE62 Apache 2QC-607XTR Intel Core i7 5700HQ 2.7GHz / Fiyatı
geliş fiyatı sana nedir bilmemtavsiye ederim msi kullanıcısı olarak
![]()
Lєσηidαs;1338559' Alıntı:Biraz daha araştırın derim hocam fiyatlar çok yüksek aletlere göre.
kardeşim fiyatlar şaka gibi![]()
imkan yok o fiyat etmelerine 940m ekran kartı benim bildiğim 64 bit. bu bit fazla bir işe yaramaz U serisi zaten enerji sınıfı çok performanslıda değil şundan al yoluna bak Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook*- ebrarbilgisayar.com
Benim Bilgisayarımda bunun bir altı ben pcdepo batmadan önce 1761 Tl ye almıştım 2300 normal fiyatı
Asus X550JX-XX099D Notebook Fiyatı - Taksit Seçenekleri
---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:39 ----------
3400 de verebiliyorsan gidip monster al hiç değilse verdiğin paraya değer dostum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.