Merhaba , dikkatimi çoktan çektide yinede yaziyim dedim.. Aynı Başlık Aynı Açıklama ve Aynı Etiketler ile 2-3 sayfa aynı konumu olur
Neden kazanamıyoruz , çünki 1 haber kanalının videosunu 100 kişi hiç değiştirmeden başlığını bile paylaşıyor. Neden kazanamıyoruz çünki funnyordie , yada break gibi sitelerden 1000 kişi aynı videoyu paylaşıyor , aslında suç bizim değil yani TR'nin değil , haliyle ingilizcemiz yok çoğumuzun ve TR'yede reklamlar açık değil , suç onlarda Haklısınız
En Azından TR'ye açık olsa reklamlar her şekilde kendi sesimizi kullanarak kendi videomuzu yaparak özgün bir şekilde kazanabilirdik , ama malesef Türkiye'ye çoğu amerikan kanalı , sitesi bile izin vermiyor video izlemeye , Location uygun değil diyor. Neyse uzatmıcam youtube şuan çöplükse bu bizim değil onların suçu hadi görüşürüz döktüm içimi
En Azından TR'ye açık olsa reklamlar her şekilde kendi sesimizi kullanarak kendi videomuzu yaparak özgün bir şekilde kazanabilirdik , ama malesef Türkiye'ye çoğu amerikan kanalı , sitesi bile izin vermiyor video izlemeye , Location uygun değil diyor. Neyse uzatmıcam youtube şuan çöplükse bu bizim değil onların suçu hadi görüşürüz döktüm içimi