Harbiden Youtube Çöplük Olmuş

• Kullanıcı whaybee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

whaybee

Kayıtlı Üye
Merhaba , dikkatimi çoktan çektide yinede yaziyim dedim.. Aynı Başlık Aynı Açıklama ve Aynı Etiketler ile 2-3 sayfa aynı konumu olur :) Neden kazanamıyoruz , çünki 1 haber kanalının videosunu 100 kişi hiç değiştirmeden başlığını bile paylaşıyor. Neden kazanamıyoruz çünki funnyordie , yada break gibi sitelerden 1000 kişi aynı videoyu paylaşıyor , aslında suç bizim değil yani TR'nin değil , haliyle ingilizcemiz yok çoğumuzun ve TR'yede reklamlar açık değil , suç onlarda Haklısınız :)
En Azından TR'ye açık olsa reklamlar her şekilde kendi sesimizi kullanarak kendi videomuzu yaparak özgün bir şekilde kazanabilirdik , ama malesef Türkiye'ye çoğu amerikan kanalı , sitesi bile izin vermiyor video izlemeye , Location uygun değil diyor. Neyse uzatmıcam youtube şuan çöplükse bu bizim değil onların suçu hadi görüşürüz döktüm içimi :)

Maalesef ki olay senin dediğin gibi çöp site oldu büyük ihtimal yakında reklam her yere kapanır böyle giderse

Maalesef ki olay senin dediğin gibi çöp site oldu büyük ihtimal yakında reklam her yere kapanır böyle giderse

ve kopya videolarda teke düşürülür.. google'nin çok çalışması lazım :/ ben olsam uğraşmam youtubeyi kapatırdım :D

ve kopya videolarda teke düşürülür.. google'nin çok çalışması lazım :/ ben olsam uğraşmam youtubeyi kapatırdım :D

hayret bişeysiniz niye kapasınki
alan memnun satan memnun
yani reklam veren memnun
video yükleyen memnun
herşey organik bir sahte tık vs bi durum yok ortada

tr ye gelince zaten tr de hiç bi zaman olmadı ki reklamlar
biz ülke değiştiriyoduk vs bir açıktan yararlanıyorduk

alan memnun satan memnun
yani reklam veren memnun
video yükleyen memnun

Zaten Sorun o neden TR'yi kimse dikkate almıyor , her yerde böyle her alanda , biraz küçük görme gibi bi durum var ülkemizi

arkadaşlar selamlar..
bence ytube kapanmaz aksine bundan sonra daha çok gelişir. yenilikleri sizde takip ediyorsunuzdur.. google+ beklendiği gibi olmadı zaten, yani tutmadı (benim düşüncem), bundan dolayı google ytubu, facebook google+ karışımı yani o tarz bişeye çevirmeye çalışıyor..
reklam işine gelincede.. adsense reklaları (TR)'de normal sayflarda yani site,blog vs.de çıkıyor. ytubda memleketimizde çıkmıyor. bunun nedenide (bana göre) 2009 yıllarında tarihi yanlış hatırlıyor olabilirim youtube'a uygulanan ambargo yani giriş yasağı. uzun süre TR'den ytuba giriş yasağı uygulandı. bana göre ytub adsense kapalı olması %90 bu ambargo.. önceden reklam çıkıyordu..? buda yukarıda belirtildiği üzre ytube açığı idi onuda kapattılar zati :)
o sırada işi bilenler büyük vurgunlar yaptı.. gülegüle harcasınlar.. :)

Arkadaş video yüklüyorum.Başlıklarını kendime göre yazıp.100 ün üstünde gösterim aldıgı an benden kopyalayıp en az 10 kişi atıyor.bazıları bi bakıyorum izlenmede beni geçiyor benim kendi koydugum başlıkla :D

Arkadaş video yüklüyorum.Başlıklarını kendime göre yazıp.100 ün üstünde gösterim aldıgı an benden kopyalayıp en az 10 kişi atıyor.bazıları bi bakıyorum izlenmede beni geçiyor benim kendi koydugum başlıkla :D

şans lazım hocam şanss :D attığım videolardan en fazla 1k izlenim aldım o kadar bunun üstünede çıkamadım kendi başlıklarımı koyduğum halde

alan memnun satan memnun
yani reklam veren memnun
video yükleyen memnun

yaptığım espri bu kadar ciddiye alınmamalı sonuçta bi espri elbette google gibi bi firma işini bilen ne yapılmasını gereken bi firmadır yapılan espriyi zıt kutuplara ayıracak kadar büyütüyosunuz ya hakkettende hayret bişeysiniz !

yaptığım espri bu kadar ciddiye alınmamalı sonuçta bi espri elbette google gibi bi firma işini bilen ne yapılmasını gereken bi firmadır yapılan espriyi zıt kutuplara ayıracak kadar büyütüyosunuz ya hakkettende hayret bişeysiniz !

yoo ne büyütmesi
sen google youtubeyi kapatır dedin bende alan memnun satan memnun niye kapatsınki dedim
ortada milyon dolar para var
yani anlatmak istediğim
googılın youtubeyi kapatması şuanda sözkonusu bile değil

Bide şöyle bişey gördüm , youtubeda mesela yeni bi haber adını yazıyoruz 30 tane eklenmiş , 30'un 25i biziz yani hepimizin kanalları ortada zaten sadece hangimizin olduğunu bilmiyoruz ama bu forumdan çoğu , ve 100 üzeri izlenim almışsa eğer haber hemen kanala girip kendi arkadaşımızın burdaki adamın emeğini hop kopyalıyoruz kanalımıza :) , Nerden biliyorum burdan birinin kanalı çünki 1 saatte 100 video upload etmiş ve izlenim sayıları no views hep :)

yoo ne büyütmesi
sen google youtubeyi kapatır dedin bende alan memnun satan memnun niye kapatsınki dedim
ortada milyon dolar para var
yani anlatmak istediğim
googılın youtubeyi kapatması şuanda sözkonusu bile değil

espri tarzında ben kapatırım dedim sana google kapatır diyen olmadı ki ;)
ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler milyonlarca dolar para aktığını hakketten bilmiyoduk sana 1 adet teşekkür puanı veriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri