- Web sitesi
- aeminkyr.com
Merhabalar. Yaklaşık olarak 7-8 yıllık 320gb 2,5 inch düşme sonucunda arızalanan, arızalanınca içini açıp kafasını düzeltip biraz çalışıp(ultra yavaş şekilde veriler olmadan) sonra geri giden ve bunun sonucunda strech filme sarıp dolabımın üstüne koyduğum bir harddiskim var.
Cümle biraz garip oldu ama
Acaba bu harddiskten verileri kurtarmak için ne kadar ücret alırlar ve ya ucuza ve güvenilir bir şekilde bu işlemleri nerede yaptırabilirim?
Ve ya ben hardiskin içindeki diskleri söküp başka bir diske 2.5 inç diske taksam çalışır mı? Verilerimi recuva tarzı programlarla kurtarabilir miyim?
Önemli olan dosyarlar .jpg ve .mov formatında video ve fotoğraflardan oluşuyor. Gerisi önemsiz...
Önerilerinizi bekliyorum...
Cümle biraz garip oldu ama
Acaba bu harddiskten verileri kurtarmak için ne kadar ücret alırlar ve ya ucuza ve güvenilir bir şekilde bu işlemleri nerede yaptırabilirim?
Ve ya ben hardiskin içindeki diskleri söküp başka bir diske 2.5 inç diske taksam çalışır mı? Verilerimi recuva tarzı programlarla kurtarabilir miyim?
Önemli olan dosyarlar .jpg ve .mov formatında video ve fotoğraflardan oluşuyor. Gerisi önemsiz...
Önerilerinizi bekliyorum...