Hardline Progainer 1406 Gr

diğer konundan beri bakıyorumda illa bi ilaç alıcan yani tekleticen o kalbi sonra aklın başına gelecek yani.

Amaç nedir kilo almakmı?

Edit: Diğer konuyada baktımda hocam kilo almak için illa toz kullanmak gerekmiyor adam gibi bir beslenme programıyla alabilirsiniz zaten

Son düzenleme:
Dostum hoca falan değilimde vücut üçgen bende vücut geliştirme yapıyorum :D
Hardline kaliteli bir ürün fakat sadece karbonhidrat tozu ile olacak iş değil. Yemeğine çok dikkat etmelisin ve sporunu düzenli yapmalısın.

Karbonhidratin % kacı şeker o yazmıyor üründe
toz şeker alma dikkat et

Spor yapmaya başlayın sonra bu ilaçları vs proteinleri kullanmayı düşünün hocam spor salonuna yazılmadan bu paylaştıgın üründen 15 kutu bitirsen 1 kg alamazsın üstüne kilosuz ve sivilceli olursun + daha fazla problemler , önce salona yazıl sonra oradaki hocalara sor zaten ilk 3 ay kesinlikle ilaç tavsiye etmiycekler

Ben size daha bir şey demiyorum , neyin ne olduğunu defalarca yazdık hala alacağım da alacağım .

Bunu kullanıpta üçgen olan varsa gelsin 10 kutu hediye edeyim ona bundan :D
Ayrıca bu karbonhidrat tozu, yani protein ağırlıklı değil karbonhidrat ağırlıklı. Bunu alacağına hergün 100 gr (diri) yada karbonhidrat eksiğini karşlıayacak kadar pilav pişir onu ye. Ayrıca buna 70tl verip 5 serviste bitirmek var. Yani bu kutu 5 kere ürünü kullandıktan sonra bitecek. Ben bunu Nutrader markası olanından kullandım, ki o kompleks karbonhidrat doluydu yani insülin seviyeni birden zıplatmayan kaliteli karbonhidrat. Sana söyleyeceğim gerçek yemek ye gerçek yemek yemedikten sonra bunlar faso fiso. Hergün 1 öğün pilav tavuk (tavuk en az 200gr) Veya balık veya et türevi (antremandan sonra yemeyide unutma tavuğu) yemedikten sonra (tabi yanında sebzelerde önemli) hiçbirşey olmaz.Bunlar faso fisodur ben sana söyleyeyim :D Zamanıdna bende çok para bayıldım ama Gerçek beslenmenin %15 ini etkiliyor bunlar %85 i yine senin yapacağın yemeğe bağlı mutfatka.Ayrıca bunun karbonhidrat değeri 75 gr ama neyden oluşuyor bu karbonhidrat oda önemli. Eğer içinde 35 gr şeker varsa (ki yazmamışlar var olabilir) bu alacağın karbonhidratın hiçbir anlamı yoktur.2 küp şeker ye aynı şeyi karşılarsın :) Evet şimdi baktım MAltodekstrin dekstroz var yani kana çabuk karışan şeker ve türevinde olan kalitesiz karbonhidrat var yani bu sana anca yağ olarak geri döner :) Ama denemek istiyorum diyorsan tabi senin kararın.

yav arkadaş kilo almaktan kolay ne var
her gece yatmadan önce 1 ekmek sandviç yiyin sonra hemen yatın.
1 ayda 5-6 kilo rahat alırsınız

hocam uzun suredir bb yle ugrasıyorum hardline ı hiç tavsiye etmem çok basit seker kullanır progainer larında

diğer konundan beri bakıyorumda illa bi ilaç alıcan yani tekleticen o kalbi sonra aklın başına gelecek yani.

hocam inş şom ağızlı değilsinizdir :D :D

sen kafayı taktın bu işe hocam belli :D

ytpara ne kadar göbekli doluymuş şurda 3gen vucütlü adam yok yorum atan :D :D

Bunları alana kadar hergün 2 ekmek yesen bitti gitti de işte neyse .

hocam olmuyor öyle ya yani bi süre sonra doyuyorum yani bi insan doymuşken nasıl yer ki :(

Dostum hoca falan değilimde vücut üçgen bende vücut geliştirme yapıyorum :D
Hardline kaliteli bir ürün fakat sadece karbonhidrat tozu ile olacak iş değil. Yemeğine çok dikkat etmelisin ve sporunu düzenli yapmalısın.

hocam kilo almaya yardımcı olarak ucuz ve hardlineden başka marka önerir misiniz bi siz varsınız 3 gen vucütlü :D :D aslında benim derdim kilo almak fakat spor yapınca kalori yakıcam kilo vericem o nasıl olacak ?

hocam inş şom ağızlı değilsinizdir :D :D

ytpara ne kadar göbekli doluymuş şurda 3gen vucütlü adam yok yorum atan :D :D

hocam olmuyor öyle ya yani bi süre sonra doyuyorum yani bi insan doymuşken nasıl yer ki :(

hocam kilo almaya yardımcı olarak ucuz ve hardlineden başka marka önerir misiniz bi siz varsınız 3 gen vucütlü :D :D aslında benim derdim kilo almak fakat spor yapınca kalori yakıcam kilo vericem o nasıl olacak ?

yokbe hocam bend ezayıfım :D ama takmıyorum o kadar yanı banada diyorlar zayıfsın bilmem ne :D :D
içerimde yerimde et süt yumurta bayılırım ama genler öyle kodlanmışsa zor olur imkansız değil ama zor ...
arkadaşların dediği gibi eğer spor olmazsa çok çok çok zor işin

Ben size daha bir şey demiyorum , neyin ne olduğunu defalarca yazdık hala alacağım da alacağım .

hocam yokki iştah yani doyduktan sonra bi insan nasıl yemek yer ki kilo alsın

Bunu kullanıpta üçgen olan varsa gelsin 10 kutu hediye edeyim ona bundan :D
Ayrıca bu karbonhidrat tozu, yani protein ağırlıklı değil karbonhidrat ağırlıklı. Bunu alacağına hergün 100 gr (diri) yada karbonhidrat eksiğini karşlıayacak kadar pilav pişir onu ye. Ayrıca buna 70tl verip 5 serviste bitirmek var. Yani bu kutu 5 kere ürünü kullandıktan sonra bitecek. Ben bunu Nutrader markası olanından kullandım, ki o kompleks karbonhidrat doluydu yani insülin seviyeni birden zıplatmayan kaliteli karbonhidrat. Sana söyleyeceğim gerçek yemek ye gerçek yemek yemedikten sonra bunlar faso fiso. Hergün 1 öğün pilav tavuk (tavuk en az 200gr) Veya balık veya et türevi (antremandan sonra yemeyide unutma tavuğu) yemedikten sonra (tabi yanında sebzelerde önemli) hiçbirşey olmaz.Bunlar faso fisodur ben sana söyleyeyim :D Zamanıdna bende çok para bayıldım ama Gerçek beslenmenin %15 ini etkiliyor bunlar %85 i yine senin yapacağın yemeğe bağlı mutfatka.Ayrıca bunun karbonhidrat değeri 75 gr ama neyden oluşuyor bu karbonhidrat oda önemli. Eğer içinde 35 gr şeker varsa (ki yazmamışlar var olabilir) bu alacağın karbonhidratın hiçbir anlamı yoktur.2 küp şeker ye aynı şeyi karşılarsın :) Evet şimdi baktım MAltodekstrin dekstroz var yani kana çabuk karışan şeker ve türevinde olan kalitesiz karbonhidrat var yani bu sana anca yağ olarak geri döner :) Ama denemek istiyorum diyorsan tabi senin kararın.

hocam yiyorum yemek ama alamıyorum işte anlatamıyorum galiba ben derdimi tamam bu hardlineyi almıyayım bu ve bunun fiyatlarında daha güzel kilo almaya bişiler var mı yağ mı içsem napsam :D

hocam yokki iştah yani doyduktan sonra bi insan nasıl yemek yer ki kilo alsın

hocam yiyorum yemek ama alamıyorum işte anlatamıyorum galiba ben derdimi tamam bu hardlineyi almıyayım bu ve bunun fiyatlarında daha güzel kilo almaya bişiler var mı yağ mı içsem napsam :D

Arkadaşım eğer kararlıysan pm ye gel ordan yardımcı olayım. Yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diyosan, birde zayıfsan işin cidden zor :D Benim gibi. Ama sağlam bir azim ile istikrarlı bir antreman ve beslenme ile yapamayacağın şey yoktur. Bende 1,85 62 kiloyum ama napalım deniyoruz :D Uğraşıyoruz sende uğraşırsan yaparsın.Ayrıca bu sporda şunu söyleyeyim en önemli şey ne yediğindir. Sonra antreman gelir.

Kardeşim sen ilk spora başla vücudun 2-3 ay kendine gelicek biraz şekillenicek daha sonra toz kullanacaksın direk toz kullanmanın anlamı yok vücudunu alıştıracaksın. Hocan seni yağ oranına göre değerlendirip yemek listesi verir veya önerilerde bulunur. Kalori yakıcam diyonda aldığın kilolar hep kasa dönüşecek orada. He çok almak istiyorsan karbonhidrat tozu. Syntha 6 ve weider öneririm. Dilersen protein tozları weider, whey 3 matrix vs. vs.

Kardeşim sen ilk spora başla vücudun 2-3 ay kendine gelicek biraz şekillenicek daha sonra toz kullanacaksın direk toz kullanmanın anlamı yok vücudunu alıştıracaksın. Hocan seni yağ oranına göre değerlendirip yemek listesi verir veya önerilerde bulunur. Kalori yakıcam diyonda aldığın kilolar hep kasa dönüşecek orada. He çok almak istiyorsan karbonhidrat tozu. Syntha 6 ve weider öneririm. Dilersen protein tozları weider, whey 3 matrix vs. vs.

ya ben neden anlaşılmıyorum :D :D hocam artık çevreden duyduğumuz benim gibi ömrünü "yemek yi biraz" "kilo al acık" "kemiksin oğlum" "bu ne lan bel mi bu" "aha burda parmaklarımı birleştiriyorum" gibi kelimeler rahatsız edince spora başlayıp 2-3 bekleyemiyor insan az çok bilgilisiniz sözlüklerdede okudum bu hardline 1.5 kg lığı başlangıc olarak işe yarar mı tabi sporda yaparım kilo aldırır mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri