Hardline Progainer 1406 Gr

hocam sana soyle anlatayım ben bu konuyu .4-5 senedir bb yapıyorum. 1-2 sene supplement kullandım.Gainer ,glutamin,bcaa,amino ,casein bunları kullandım.Gecen senenın basında ınanılmaz bı sekılde kalbim çarpıntı yapıyodu ardından doktora gittim anjiyo olmak zorunda kaldım.Allah tan bisey cıkmadı ama ondan sonra tek bisey kullanmadım.Benım sana tavsıyem eger 1 yıldan az suredir yapıyosan bu sporu asla kulanmamanı tavsiye ederim.Bu arada asla steroid vb seyler kullanmadım.

ya ben neden anlaşılmıyorum :D :D hocam artık çevreden duyduğumuz benim gibi ömrünü "yemek yi biraz" "kilo al acık" "kemiksin oğlum" "bu ne lan bel mi bu" "aha burda parmaklarımı birleştiriyorum" gibi kelimeler rahatsız edince spora başlayıp 2-3 bekleyemiyor insan az çok bilgilisiniz sözlüklerdede okudum bu hardline 1.5 kg lığı başlangıc olarak işe yarar mı tabi sporda yaparım kilo aldırır mı

Yarar hocam tabi etkisi var. Sen skype ekle ben sana açıklayayım

Buraya gün boyu ne yediklerini düzenli bir şekilde yaz yardımcı olacağım ben sana.

geçen hafta haberlerde vardı
1 ay her gün 10 tane kutu kola mı ne içiyor
sende dene hem her gün fotonu çek, slayt yapıp youtube a atarsın

Kullanan 3gen vucütlü kaslı forumdaş ımız var mı buralarda yok mu bir antrenör hocası olup spam yapan felan bu ürünü seven sayan var mı fiyatına göre kilo aldırma ve vucüt geliştirmeye etkili bir ürünmüş öyle mi Hardline Progainer 1406 Gr - Hardline Kilo | Supplementler

Diger konuyu açan arkadaşda sendin sanırım bende 5 ay önce falan v.geliştirmeye başladım. hayatımda 57yi geçemeyen ben şuan 64 oldum konuda verdigin karbonhidrat bal derecesinde içmeni almanı tavsiye etmem. spora başla bi süre sonra zaten kilo alacaksın suplement olarak karbonhidrat ihtiyacın kalmaz.

sadece toz ile kiloyu alamıyacagını biliyorsundur. zararlı zararlı diye çok yorum okuyabilirsin ;) :cool: neyin ne zararlı oldugunu bilmeyenlere kulak asma iyi araştır.

ucuz diye suplement alma karacigeri iflas ettirme :D

vucuduna yeterince protein. karbonhidrat aldıramadıgında bu suplemenlere ihtiyacın olacak tabi evde oturarak ihtiyacın olmaz (spor şart)

al gitsin kullandım sütle karıştırıyon çikolata tarzı bir tat veriyor. Tadı bıktırdığı için kullanmadım hala kullanan arkadaşım var ama gr az gelir ;)

Akşam yemeğini yedikten hemen sonra (15 dakika içinde) 3-4 saat uyku çek. Sonra kalk biraz oyalan (biraz da atıştırırsın) gece tekrar uyu. Bunu bir iki akşam tekrarlarsan, her akşam yemeğinden sonra uykun gelmeye başlar. Bu şekilde 2 ayda 76 kilodan 94 kiloya çıktığımı bilirim. Zayıflamak için ise aynı şekilde akşam yemeğinden sonra uyumamak için direnmeniz gerekiyor. DR.CNZ bu uygulamanın garantisini veriyor. :D

Akşam yemeğini yedikten hemen sonra (15 dakika içinde) 3-4 saat uyku çek. Sonra kalk biraz oyalan (biraz da atıştırırsın) gece tekrar uyu. Bunu bir iki akşam tekrarlarsan, her akşam yemeğinden sonra uykun gelmeye başlar. Bu şekilde 2 ayda 76 kilodan 94 kiloya çıktığımı bilirim. Zayıflamak için ise aynı şekilde akşam yemeğinden sonra uyumamak için direnmeniz gerekiyor. DR.CNZ bu uygulamanın garantisini veriyor. :D

Hocam nasıl bir örnek bu :D
Mideyi perte çıkartacaksınız yanlış bilgiler vermeleyelim lütfen :)

ya hocam gıt bu konuyu bodyforum tr de paylas burda ne cevap beklıyosun tobe yaa

Spor yapmadan protein tozu, karbonhidarat tozu vs. kullanırsan kalbin bi anda güm der gidersin Mazallah. Git bi spor salonun hoca tavisyesi ile beraber hem kullan hemde sporunu yap.. Düzenli çalışırsan 2-3 ayda ciddi anlamda kilo alırsın..

Beslenmeyi çözmedikten sonra istediğin her destek ürünü kullan. Hiç bir faydasını göremezsin adam gibi bir beslenme olmadan.

bakiyorumda coğu insan boş konusuyor birseyi bilmiyorsunuz yorum yapmayin.Dostum hardline urunlerini alma eger paran varsa weider yoksa optimum al faydasini gorursun ama bunlara sadece guvenirsen etkisi olmaz yemek yiyeceksin bol bol makarna pilav tavuk tuket yediklerin yagli olsun ayrica sivilve yapabilir ama herkezde yapmaz oda saten geciyo belli hun sonra

bakiyorumda coğu insan boş konusuyor birseyi bilmiyorsunuz yorum yapmayin.Dostum hardline urunlerini alma eger paran varsa weider yoksa optimum al faydasini gorursun ama bunlara sadece guvenirsen etkisi olmaz yemek yiyeceksin bol bol makarna pilav tavuk tuket yediklerin yagli olsun ayrica sivilve yapabilir ama herkezde yapmaz oda saten geciyo belli hun sonra

yağlı yemeyi tavsiye ederek en boş konuşma eylemini sen gerçekleştirmişsin.
Bir bilgi kirliliği olduğu doğru, bilen bilmeyen herkes yazıyor.

beybi feysim sorun değil :D ama sıvı yağ bile içebilirim hocam bu önerilerinize teşekkür ediyorum ama para olmayınca weider optimum biraz elit kaçıyo :D

sakın spor fln yapmadan evde kendi kendine içme bunları, yazıl güzel bir spor salonuna ordaki hocanın direktifleri doğrultusunda kullan sporunu yap. 2 gün sonra pamukları hazırlamasın imam

özgün fikirler ^^

Buraya gün boyu ne yediklerini düzenli bir şekilde yaz yardımcı olacağım ben sana.

hocam sabah kahvaltı işte yarım ekmek çay 3gen peynir felan öğlen okul simit ayran akşam kuru fasulye olur ne pişmişse işte bazende mandalina veya muz felan

Yağlı tüketmek maharet ise bizim yorumlarımıza boş diyemezsin.

yağlı yemeyi tavsiye ederek en boş konuşma eylemini sen gerçekleştirmişsin.
Bir bilgi kirliliği olduğu doğru, bilen bilmeyen herkes yazıyor.

Üstüme alınıyorum çünkü herkesin içinde ben de varım. Bildiğim ve yaşadığım bir olaydan bahsettiğim için suçluluk duymuyorum.

Yağlı tüketmek maharet ise bizim yorumlarımıza boş diyemezsin.

Üstüme alınıyorum çünkü herkesin içinde ben de varım. Bildiğim ve yaşadığım bir olaydan bahsettiğim için suçluluk duymuyorum.

Alınacak birşey yok hocam, ben sizin mesajınızı görmemiştim bile, ancak yemek yiyip yat arnold gibi vücudun olacak deseler, yine yapılmaması gereken bir eylem.
---------------------------
Ayrıca bu ürün 7 servis.
Yani 3 gün sabah akşam içsen bitecek. Sence ne gibi bir faydası olabilir sayın konuyu açan arkadaşım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri