Harici harddisk alırken nelere dikkat etmeyelim

severall

Kayıtlı Üye
İnternetten 2 tb harici harddisk 3.0 alacağım alırken nelere dikkat etmeyelim bir yığın mrka model var ? Bilgisi tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim

bende 3 yıldır Western Digital 1,5tb lık olanı var hiç bir sıkıntı yaşamadım

western dijital (WD) alma, Herkes över ama alma. Bende var. Çok sesli çalışıyorlar. Ayrıca bilgisayarda sonlandırma yaptığında elektriğini kesmesi 30 saniye sürüyor. Bazen 45 saniye. Çok saçma ama böyle.

Önereceğim marka Seagete yüksek fiyatlı almana gerek. En ucuz seagete usb 3.0 olsun yeter. Sonlandırma yaptığında en fazla 10 saniyede sonlanıyor. Fişini çekebiliyorsun bilgisyardan. Önerdiğim modeller:
en ucuz Seagate Backup Plus 2TB STDR2000200 Taşınabilir Disk fiyatı akakce.com'da, 383 TL
en ucuz Seagate Backup Plus 2TB STDR2000201 Taşınabilir Disk fiyatı akakce.com'da, 389 TL
en ucuz Seagate Expansion 2TB STBX2000401 Taşınabilir Disk fiyatı akakce.com'da, 381 TL

Son düzenleme:
western dijital (WD) alma, Herkes över ama alma. Bende var. Çok sesli çalışıyorlar. Ayrıca bilgisayarda sonlandırma yaptığında elektriğini kesmesi 30 saniye sürüyor. Bazen 45 saniye. Çok saçma ama böyle.

Önereceğim marka Seagete yüksek fiyatlı almana gerek. En ucuz seagete usb 3.0 olsun yeter. Önerdiğim modeller:
en ucuz Seagate Backup Plus 2TB STDR2000200 Taşınabilir Disk fiyatı akakce.com'da, 383 TL
en ucuz Seagate Backup Plus 2TB STDR2000201 Taşınabilir Disk fiyatı akakce.com'da, 389 TL
en ucuz Seagate Expansion 2TB STBX2000401 Taşınabilir Disk fiyatı akakce.com'da, 381 TL

hocam benimki şu aşağıdaki modelden gram ses çıkarmıyor. Elektrik kesme süresine dikkat etmedim.

https://www.wdc.com/products/portable-storage/wd-elements-portable.html

Bende de 1 TB WD marka var. Bu işin müdavi WD. Ben de ses yok

vallahi hocam bende samsung kullanıyorum 1tb olanı gayet menunum ama zaten içindeki hdd ya seagate yda westren digital oluyor onun bi önemi yok aldıkdan sonra sana en iyi teknik destek hizmeti verenide arastır bence

wd 3.0 sorunsuz kullanıyorum.

hocam benimki şu aşağıdaki modelden gram ses çıkarmıyor. Elektrik kesme süresine dikkat etmedim.

Aynı üründen bendede var. Benim sesten kastım titreşim sorunu. Hiç kimsenin olmadığı bir odada masa üstünde veya yatah üstünde çok titreşimli çalıştığını ve ses yaptığını anlarsınız. Seagete modeller bu hiç yok denecek kadar az. Bunu daha önce kullanmayan veya görmeyen anlayamaz.
Ayrıca hardiskinizi bilgisayarınıza şimdi bağlayın. içinden birkaç video açık, resim vs açın kapatın. Aşağıdaki resimdek yerden HDD yi sonlandırın. Ancak buu yaparken Hddnizi elinize alın. Ne kadar sürede ekeltirğini kesecek gözlemleyin yazın hocam buraya.
http://i.hizliresim.com/Mo7R9g.png
Bu süre maximum 5 saniye olması gerek normalde. Seagete 3 saniyede kesiyor elektriği. Bendeki Western ise 15, 20 bazen 30 bazen 40 saniyede kesiyor. Bu kendiniz test edebilirsiniz. Ben bunu önemsiyorum çünkü bazen hdd yi acilen çıkarıp yol almam gerekiyor ama bunu beklemek zorunda kalıyorum. Eğer resimdeki yerden sonlandırma yapmadan HDD çıkararsanız sürekli birgün sırf bu hatanızdan HDD niz yanacak. Buda geldi daha önce başıma

Son düzenleme:
bende 3 yıldır Western Digital 1,5tb lık olanı var hiç bir sıkıntı yaşamadım

Önereceğim marka Seagete yüksek fiyatlı almana gerek. En ucuz seagete usb 3.0 olsun yeter. Sonlandırma yaptığında en fazla 10 saniyede sonlanıyor. Fişini çekebiliyorsun bilgisyardan. Önerdiğim modeller:

Bende de 1 TB WD marka var. Bu işin müdavi WD. Ben de ses yok

vallahi hocam bende samsung kullanıyorum 1tb olanı gayet menunum ama zaten içindeki hdd ya seagate yda westren digital oluyor onun bi önemi yok aldıkdan sonra sana en iyi teknik destek hizmeti verenide arastır bence

wd 3.0 sorunsuz kullanıyorum.

Aynı üründen bendede var. Benim sesten kastım titreşim sorunu. Hiç kimsenin olmadığı bir odada masa üstünde veya yatah üstünde çok titreşimli çalıştığını ve ses yaptığını anlarsınız. Seagete modeller bu hiç yok denecek kadar az. Bunu daha önce kullanmayan veya görmeyen anlayamaz.
Ayrıca hardiskinizi bilgisayarınıza şimdi bağlayın. içinden birkaç video açık, resim vs açın kapatın. Aşağıdaki resimdek yerden HDD yi sonlandırın. Ancak buu yaparken Hddnizi elinize alın. Ne kadar sürede ekeltirğini kesecek gözlemleyin yazın hocam buraya.
http://i.hizliresim.com/Mo7R9g.png
Bu süre maximum 5 saniye olması gerek normalde. Seagete 3 saniyede kesiyor elektriği. Bendeki Western ise 15, 20 bazen 30 bazen 40 saniyede kesiyor. Bu kendiniz test edebilirsiniz. Ben bunu önemsiyorum çünkü bazen hdd yi acilen çıkarıp yol almam gerekiyor ama bunu beklemek zorunda kalıyorum. Eğer resimdeki yerden sonlandırma yapmadan HDD çıkararsanız sürekli birgün sırf bu hatanızdan HDD niz yanacak. Buda geldi daha önce başıma

bende 7 tane mi ne vardı son baktıgımda taşınabilir hdd :D arşiv meraklısıyım biraz,gerekli gördügüm herşeyi yedeklemeyi severim.marka olarak bende şunlardan var,en güzeli seagate kesinlikle;

Seagate 2tb 2.5'' Expansion Stea2000400 Taşınabilir Harici Disk - n11.com
Wd Elements 2tb 2,5'' Usb 3.0 Hdd+3 Yil Garanti̇+hedi̇ye Kilif - n11.com
Maxtor M3 2tb 2.5" Usb 3.0 Taşınabilir Disk Stshx-m201tcbm - n11.com

Sağolun beyler 2tb seagate 1 tb wd aldım bakalım memnun kalırım inş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri