Harici Harddisk Biçimlenmeden Kurtarma ???

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Anıl

Yasaklanmış
Arkadaşlar içinde 100'lerce videomun bulunduğu harddisk şuan biçimlendirme istiyor. Elimden kaydı, yere düştü ve daha sonra bu hatayı vermeye başladı :( Bu dosyaları bilgisayara aktarmanın bir yolu yok mu içinde onca video gidecek :( Bilgisayara kablo ile bağlıyorum bu diski kullanmak için biçimlendirmelisiniz diyor :(

Not : Konu dışı bölümü indexte görünmediğinden buraya açtım. Acil olmasından dolayı.

Evet arkadaşlar bu vurup düzeltme olayı şehir efsanesi :) Şimdi vurdum 1-2 tane usb yerini öldürdüm bu sefer. Şimdi elimle destek vermeden hdd ışığı yanmıyor. Yansa bile chkdsk sistemi çalışmıyor :) Öldü yani artık kurtarma şansım sıfır. Neyse geçmişe gidip fotoğrafları yeniden çekeriz :(

Son düzenleme:
biçimlendir sonra geri cevirirsin internette sorunun cevabı mevcut

Bildiğim kadarıyla öyle bir durumda kurtarma imkanın yok :( aynısı usbme olmuştu biraz beklet yada 4-5 kez tak çıkar düzelebiliyor yada bazı programlar var nette deneyebilirsin ama sanmıyorum bir kriminal veri kurtarma merkezine filan götürmen lazım eğer çok önemli verilerin var ise.

Bildiğim kadarıyla öyle bir durumda kurtarma imkanın yok :( aynısı usbme olmuştu biraz beklet yada 4-5 kez tak çıkar düzelebiliyor yada bazı programlar var nette deneyebilirsin ama sanmıyorum bir kriminal veri kurtarma merkezine filan götürmen lazım eğer çok önemli verilerin var ise.

Hocam binlerce fotoğraf var, videoları geçtim :(

Hocam binlerce fotoğraf var, videoları geçtim :(

Vallaha dediğim gibi biraz beklet bazen geri gelebiliyor 3-4 kere tak çıkar bir bak olmazsa nette programlar var dene oda olmazsa eğer çok önemliyse senin için kriminal harddisk kurtarma yerleri var oralar %100 gibi bir oranla verileri kurtarır.

Vallaha dediğim gibi biraz beklet bazen geri gelebiliyor 3-4 kere tak çıkar bir bak olmazsa nette programlar var dene oda olmazsa eğer çok önemliyse senin için kriminal harddisk kurtarma yerleri var oralar %100 gibi bir oranla verileri kurtarır.

Valla bekleyeyim bir kaç defa olmuştu farklı harddisklerimde düzelmişti. Ancak bu fena düştü :( Şimdi chkdsk sistemi ile deniyeceğim kesin çözüm olduğu söyleniyor. Tabi 1 TB 30 saat sürüyormuş :(

Valla bekleyeyim bir kaç defa olmuştu farklı harddisklerimde düzelmişti. Ancak bu fena düştü :( Şimdi chkdsk sistemi ile deniyeceğim kesin çözüm olduğu söyleniyor. Tabi 1 TB 30 saat sürüyormuş :(

İnşallah düzelir hocam ne diyelim hayırlısı kötü bir durum :(

Arkadaşlar içinde 100'lerce videomun bulunduğu harddisk şuan biçimlendirme istiyor. Elimden kaydı, yere düştü ve daha sonra bu hatayı vermeye başladı :( Bu dosyaları bilgisayara aktarmanın bir yolu yok mu içinde onca video gidecek :( Bilgisayara kablo ile bağlıyorum bu diski kullanmak için biçimlendirmelisiniz diyor :(

Not : Konu dışı bölümü indexte görünmediğinden buraya açtım. Acil olmasından dolayı.
Teldeyim eve geçince birkaç program yazarim kurtarma icin

Teldeyim eve geçince birkaç program yazarim kurtarma icin

Öldü hocam :) Usb yerini öldürdüm elimle destek vermeden ışık yanmıyor. Işık yansa bile sadece aygıt güvenle yüklendi bölümü var. Hiçbir yerden erişemiyorum gitti yani :(

en iyilerden biri budur hocam

Stellar Phoenix Windows Data Recovery Professional

bir dene bakalım

Hocam harddiskin içinden çat çut ses geliyor bilgisayara bağladığımda. Ve bilgisayarda da sadece bağlanma sesi geliyor pc okumuyor yani. Kurtarma şansım yok sanırım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri