HashOcean Sanal Madencilik ile Kazanın

• Kullanıcı ramob7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WOT'ta sahtekar site olarak mimlenmiş, ponzi scheme bir saadet zinciri olduğundan bahsedilmiş.

https://www.mywot.com/en/scorecard/hashocean.com?utm_source=addon&utm_content=warn-viewsc#page-1

Şu da WOT'taki Rusça bir yorumun Türkçe çevirisi
"Servis birkaç yıldır çalışan olarak kendini konumlandırılmış olmasına rağmen Domain, 18 Ocak 2015 tarihinde tescil. Tarzı Hashprofit.com ünlü acınacak Bitcoin piramidin bir kopyasıdır. Aşağıdaki gibi düzeni olması muhtemeldir: sitesi sürekli belirli bir zaman ödemek, ama bir noktada bazı sorunlar beyan ve ödeme durdurmak ve daha sonra tamamen kaybolur. Belki de sadece erken yatırımcılar yatırımlarını telafi için zamanımız var, diğerleri boş kalır."

Olabilir,ben uzun zaman önce başladığım için siteden kâr etmiş durumdayım.

Olabilir,ben uzun zaman önce başladığım için siteden kâr etmiş durumdayım.

Onun yerine bir internet sitesi aç, güzel bir tema, üç dört senelik firmayız gibi bir tanıtım yap, beş on ülkede faaliyet gösteriyoruz de, ispat olarak dünya haritası üzerine bayrakları kondur, artıyor coinleriniz daha da artıyor diye sanal bir zenginleşme algısı yarat, bir kaç bin kişiye göstermelik ödeme yap, bir senede bir kaç milyon dolar düdükledikten sonra kapat dükkanı. Yani çok zor değil ki bunları yapmak, ne diye adamların büyük çarkının ufak dişlisi oluyorsun.

Onun yerine bir internet sitesi aç, güzel bir tema, üç dört senelik firmayız gibi bir tanıtım yap, beş on ülkede faaliyet gösteriyoruz de, ispat olarak dünya haritası üzerine bayrakları kondur, artıyor coinleriniz daha da artıyor diye sanal bir zenginleşme algısı yarat, bir kaç bin kişiye göstermelik ödeme yap, bir senede bir kaç milyon dolar düdükledikten sonra kapat dükkanı. Yani çok zor değil ki bunları yapmak, ne diye adamların büyük çarkının ufak dişlisi oluyorsun.

Başladığımda böyle düşünmüyordum çünkü çok düşük bir ödeme yapıyorlardı.Yaklaşık 6. aydan sonra kâra geçiliyordu.BTC fiyatı arttığı için bu süre 3 aya kadar düştü.yaklaşık 1 yıl önce başladım.

hocam bukadar insan yorum yapmıs biraz dikkate alın bende tecrübeme dayanarak söylüyorum illaki batıcaktır bu site yani batıcak derken site sahibi parayı cebine atıp siteyi kapatıcaktır biz ne siteler gördük bu neki :)

bu sitelerin sahibi sizin benim gibi kisiler hiçbir garantisi yok bekledigi para biriktikten sonra fisi çeker.

yatırım yapanlar yapsın ama korkmuycakları yatırım olsun bu

hocam bukadar insan yorum yapmıs biraz dikkate alın bende tecrübeme dayanarak söylüyorum illaki batıcaktır bu site yani batıcak derken site sahibi parayı cebine atıp siteyi kapatıcaktır biz ne siteler gördük bu neki :)

bu sitelerin sahibi sizin benim gibi kisiler hiçbir garantisi yok bekledigi para biriktikten sonra fisi çeker.

yatırım yapanlar yapsın ama korkmuycakları yatırım olsun bu

Katılıyorum. :) Şu halde sistem bizden fazla kazandığı için daha zamanı var gibi duruyor.

Güncel ödeme kanıtı:

Bugün yeni data merkezi açıldı.Bu nedenle ödemeyi 11 gibi yapacaklarını söylediler.Ödeme saat 12 gibi geldi.

Geçen hafta Bir internet cafede otururken 2 arkadaş fiskos kendi aralarında hareletli bir şekilde konuşuyorlardı yazılım diline hakim olduğum için anladım konu bitcoindi. Adam bir site yapmıs gelen her kişiye 1 Bitcoin diye. Fakat geldikten 2 gün sonra bitcoinleri hesaba ekliyor.. soruyım dedim boşver ne gerek var diyip kalktım kalkarkende gözucuyla sitenin adını almaya çalıstım ama alamadım sonradan eve gelip bitcoini arastırdım tuaf bir sistemi var gun boyu pc`nizin açık kanlası gerekli vs..vs.. bir ton işler adam kendince bir sistem yapmış sisteme katılan herkeze 1 bitcoin diyor ama 2 gun kalmak şartıyla jeton düştü tabi ben çarşamba günü gelicem cuma günü 1 bitcoini alıcam arkadaş çok kurnaz salı günü gelene benim başlagıncda yatırdıgım 1 bitcoini veriyor banada cumartesi geliceklerden böyle böyle günde dünyanın bitcoinini kasar ....

Geçen hafta Bir internet cafede otururken 2 arkadaş fiskos kendi aralarında hareletli bir şekilde konuşuyorlardı yazılım diline hakim olduğum için anladım konu bitcoindi. Adam bir site yapmıs gelen her kişiye 1 Bitcoin diye. Fakat geldikten 2 gün sonra bitcoinleri hesaba ekliyor.. soruyım dedim boşver ne gerek var diyip kalktım kalkarkende gözucuyla sitenin adını almaya çalıstım ama alamadım sonradan eve gelip bitcoini arastırdım tuaf bir sistemi var gun boyu pc`nizin açık kanlası gerekli vs..vs.. bir ton işler adam kendince bir sistem yapmış sisteme katılan herkeze 1 bitcoin diyor ama 2 gun kalmak şartıyla jeton düştü tabi ben çarşamba günü gelicem cuma günü 1 bitcoini alıcam arkadaş çok kurnaz salı günü gelene benim başlagıncda yatırdıgım 1 bitcoini veriyor banada cumartesi geliceklerden böyle böyle günde dünyanın bitcoinini kasar ....

İyiymiş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri