Hassas kategorilerle oynadım, eski değerleri yakalayamıyorum.

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

simbus

Kayıtlı Üye
Günaydın arkadaşlar :)

Yeni açtığım adsensede, 2 hafta önce hassas kategoriler ve url engellemeyi yapayım dedim. Çünkü değerlerim,olması gereken değerlerin bi tık altındaydı. Hassas kategorilerden oradaki listenin hepsini engelledim ve url engelle kısmından izlenim gelen ülkelerin google ve face url lerini engelledim. Sonucu test etmek için 1 hafta bekledim, 1 hafta sonrasında değerlerimde hiç artış olmayacak gibiydi. Yaşadığım düşüş %50'den daha berbattı. 1 hafta sonunda beklediğim sonucu alamayınca değerleri tekrar eskisi gibi yapmaya karar verdim, google ve face url leri hala engelli fakat hassas kategoriler sekmesindeki bütün seçenekleri aktif duruma getirdim. Yine 1 hafta bekleyip sonuçları sağlıklı bi şekilde görmek için test ettim fakat sonuçta herhangi bir değişiklik olmadı. 2 hafta öncesindeki değerlerimden eser yok çok ciddi bi düşüş yaşadım bu olaydan sonra. Tbm %50'nin altında düştü, bgbm'de aynı şekilde. Daha önce bu şekilde bu kısımda test yapmış olan ve sonuçlarından memnun olmayıp tekrar eski değerleri yakalayabilen arkadaşlar, o ayarlar kısmından veya başka bir çözüm önerisi olarak ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilirlerse senirim.

Bol kazançlar herkese. :)

Arkadaşlar bilgisi olan kimse yok mu?

hocam gogle, facebook u bende enngelledim aynı şekilde tık değerim bile olmamıştı sonra sildim kendi haline bıraktım, takip...

Google facebook farkettırıyor bende buyuk bır oynama olmustu ama bir süredir adsense calısmıyor suanda durum nedır bılmıyorum.

Google facebook farkettırıyor bende buyuk bır oynama olmustu ama bir süredir adsense calısmıyor suanda durum nedır bılmıyorum.

Google face engellediğinizde oranlarda yükselme mi gözlemiştiniz?
Evet ise ne kadar sürede?
Hassas kategori ayarlarınız hangi şekildeydi en son?

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:37 ----------

hocam gogle, facebook u bende enngelledim aynı şekilde tık değerim bile olmamıştı sonra sildim kendi haline bıraktım, takip...

Ne kadar süre önce yaptınız bu işlemi?
O işlemden sonra oranlarda tekrar düzelme oldu mu?

3-5 günde baya farkettirmişti birtek oyun reklamları açıyorum ben bu şekilde 25 bgbg yi gördüm tabi kategorının de önemi var

6 ay önce sadece url engelleme yaptım ama tbm 0,04 ten 0,01 düştü sonra url leri sildim düzeldi

3-5 günde baya farkettirmişti birtek oyun reklamları açıyorum ben bu şekilde 25 bgbg yi gördüm tabi kategorının de önemi var

Şuan bende google face url leri engelli, yani izlenim aldığım bölgelerin. Ama şu var, google faceyi engellemek her türlü bize + kazandıracaktır.. Bunların tbm si ne olabilir, kim tıklar ki..

Onun haricinde hassas kategoriyi bende söylediğin şekilde bıraktım 2 kategori aktif şuan gerisini deaktif etmiştim bi haftadır düzelmeler yok. Keşke bu kısımları hiç kurcalamasaymışım. :(

engellenmesi gereken url linklerini paylaşır mısınız? Google, facebook dışında.

Millet şu reklamları niye engeller cidden anlamıyorum.
Bir işe yaradığı kanıtlanmış değil.
Aksine To düşüyor.
Tbm sende iyiyse zaten o reklamları bile tıklasalar Tbm düşmez.
Bende hiçbirşey engelli değil bu işe başladığımdan beri, Hiçbir zararınıda görmedim.

Millet şu reklamları niye engeller cidden anlamıyorum.
Bir işe yaradığı kanıtlanmış değil.
Aksine To düşüyor.
Tbm sende iyiyse zaten o reklamları bile tıklasalar Tbm düşmez.
Bende hiçbirşey engelli değil bu işe başladığımdan beri, Hiçbir zararınıda görmedim.

Google ve face url leride mi engelle değil hocam sizde?

Acaba google kendi reklamını yapmamızı engelliyoruz diye kızıp oranları aşağı çekmiş olabilir mi :)

Anlamadığım diğer nokta.. Ben sadece orada belirtilen kategorileri ve url leri engelledim. Benim içeriğimde normal çıkan reklamda çıkmaz oldu sanırım ki değerler bu kadar dibi gördü. :confused:

Google ve face url leride mi engelle değil hocam sizde?

Acaba google kendi reklamını yapmamızı engelliyoruz diye kızıp oranları aşağı çekmiş olabilir mi :)

Anlamadığım diğer nokta.. Ben sadece orada belirtilen kategorileri ve url leri engelledim. Benim içeriğimde normal çıkan reklamda çıkmaz oldu sanırım ki değerler bu kadar dibi gördü. :confused:

Bende hiçbir kategori engelli değil.
Adsense Hangi reklam çıkıyorsa onlar çıkıyor.
Engellemedim, Engelleme gereğide görmedim.
Dediğim gibi, Adsense nasıl başladıysam öyle.
Neden engelleyeyim ki?

Yararı olduğunu kim ispatladı?
O kadar tartışılır Hassas kategori engelleyin engellemeyin diye.
Hani nerde faydası?
Bunları Engelleyenler To %10 altına mı düşmemiş?
Bunları engelleyenlerde Tbm 0.15tl mi?
( altına düşmemiş mi yada )

Bu hassas kategoriler muhabbeti biraz Şehir Efsanesi başkada birşey değil.

Günaydın arkadaşlar, değerlerde hala düzelme yok.

O kısımla hiç oynamayan birisi default ayarları yazabilir mi, hangi kategoriler engelli hangileri aktifti normalde?

Arkadaşlar neredeyse 3.haftaya gireceğim fakat hala berbat durumda..

Acaba bu ayarlarıyla oynayıp değerlerinden memnun olmayıp tekrar eskiye çeviren arkadaşlar kaç gün içerisinde sonuç aldılar paylaşabilirler mi?

Ben engelledim çok faydası oldu hocam. TO 0.50 falandı engelledim 2 hafta sonra 1.70'i gördüm..

Olayı tam kavrayamadım engelleme yapınca google ve facebook da videolarımız gözükmüyor mu ? Nasıl oluyor bu iş to 0.10 larda bgbg en fazla 5.50 bende engellesem faydası olurmu acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olayı tam kavrayamadım engelleme yapınca google ve facebook da videolarımız gözükmüyor mu ? Nasıl oluyor bu iş to 0.10 larda bgbg en fazla 5.50 bende engellesem faydası olurmu acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Url engellemeden face ve googleyi veya başka herhangi siteyi engellersen o eklediğin url nin reklamı çıkmıyor hocam.

Bu arada nasıl bi işe kalmıştım hala hayretler içerisindeyim..Ne güzel hali yerinde olan adsensemi berbat bi hale getirdim.

Arkadaşlar şu işte tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Tbm yarıdan fazla düştü..Şuan 0,03-0,05 bandında seyrediyor.
Bgbm desen içler acıası bi hal aldı.
Bu ayarlarla oynamak benim adsenseye hiç yaramadı.

Merak ettiğim soru şu arkadaşlar, bu değerler tahmini olarak ne zaman normale dönebilir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri