Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar dün çarpıntı titreme belirtileriyle hastaneye gittim ilk önce iç hastalıklarına gittim kan vermemi söyledi. Neyse kan verdim. Tahliller temiz çıktı Doktor bizlik birşey yok dedi Kardiyolojiye gönderdi.Ordaki doktorda ekg çektirmeye gönderdi.Neyse ben gittim ekg yerine sıra var bekliyorum baktım çalısanların hepsi kadın sırayla alıyor benim kalp sanki yerinden çıkıcak çarpıntı var her an gidicek gibiyim. Neyse sıra bana geldi girdim odaya bir sedya ver bir ekg cihazı kız benim yaşlarımda sedyeye yatın dedi tişörtünüzü yukarı çekip sır üstü uzandım. Asıl can alıcı nokta burası kilolu olduğum için benim göğüsler meydanda kız şok olduBende heycanlandım neyse bu bantları yapıştırmaya başladı. Sıra geldi göğüse yapıştırmaya kız yapıştırıyor bant düşüyor. Benim göğüsler armut gibi sallanıyor. Kız bir kez daha denedi gene olmadı hemen düşüyor bant kız sırııtmaya başladı ben yerin dbinine girdim. Neyse bu jel aldı jel döktü sonra bastırdı 5 saniye bant yapıştı. Ölçtü ben kalkdım sedyeden kız kıkır kıkır ben bir utandım bir utandım anlatamam odadan nasıl çıktığımı bilmiyorum sonucunda meğersem benim sorun psikojikmiş kaygı bozukluğu varmış rezil olduğumuzla kaldık
![]()
Bende 2 3 ay önce gitmiştim apandisit şuphesiyle . Kapalı bir odaya aldılar birşey çektirmek için hemşire pantalonun düğmesini çöz dedi , çözdüm. Sonra aldı jeli elini soktu göbekten tessislere kadar jelledi bir güzel bende orda çok utanmıştım![]()
Bende 2 3 ay önce gitmiştim apandisit şuphesiyle . Kapalı bir odaya aldılar birşey çektirmek için hemşire pantalonun düğmesini çöz dedi , çözdüm. Sonra aldı jeli elini soktu göbekten tessislere kadar jelledi bir güzel bende orda çok utanmıştım![]()
herşeyden önce kendine olan saygından dolayı spor yap ve diyete gir.
bende öyle yapacağım çünkü![]()
Beyler bisiklet iyidir. Ben 80 kiloydum. Bisiklete başladım kısa sürede 73-74 oldum. Sonra ders çalışcam diye bıraktım. Şimdi 82'yimFark etmez. Yazın 2 ay sürsem 10 kilo veriyorum valla Tabi günlük 30 km. Hafta sonu 50km civarı turlar ile bunu sağlıyorum ve beslenme önemli. Benim kilo vermem çok kolay oluyor açıkçası. 10 kiloyu 2-3 ay gibi bir sürede rahat verebiliyorum.
Beyler bisiklet iyidir. Ben 80 kiloydum. Bisiklete başladım kısa sürede 73-74 oldum. Sonra ders çalışcam diye bıraktım. Şimdi 82'yimFark etmez. Yazın 2 ay sürsem 10 kilo veriyorum valla Tabi günlük 30 km. Hafta sonu 50km civarı turlar ile bunu sağlıyorum ve beslenme önemli. Benim kilo vermem çok kolay oluyor açıkçası. 10 kiloyu 2-3 ay gibi bir sürede rahat verebiliyorum.
göğüse jel sürme falan, ben duşa giriyorum beyler![]()
![]()
(not: cinsiyetleri aklımda ters canlandırdım)
abi topluca diyete girelim yağ tulumuna döndük resmen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.