Hat Açma Ücreti 29,90(Turkcell)

AhmetPolat

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar,

Ben Turkcell bir hat kullanıyorum.Faturamı biraz geç ödemediğim için Hat Açma Ücreti olarak 29,90 lık bir ücret faturama eklendi.İşin komik tarafı benim standart faturam 25 TL.Faturamdan fazla bir ücret ceza niteliğinde faturama eklenmiş durumda.Bu durumu hattı açarken kesinlikle söylemiyolar.Sözleşmede yazıyor olabilir ancak o kadar sayfayı okuma imkanı yok kimsenin.Bu arada ücret 14 TL den 29,90 çıkmış.Bütün reklam mesajlarını atmayı bilen turkcell bunu neden atmadı acaba.Bu tamamen emek hırsızlığı ve sahtekarlık.Bu durumu daha önce yaşayan var mı ve tüketici haklarında bu durum nasıl karşılanıyor fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

2 defa geç ödedim faturamı 2sindede 30 liralık faturaya 59 tl ödedim 3. ay hattımı Türk Telekoma taşıdım 1 hafta önce

ttnete her ay 25 lira fazladan ödüyoruz bu yüzden resmen dolandırıcılık. Ödeme talimatı veriyoruz sürekli hesapta bakiye olmayınca kapatıp 25 lira yansıtıyorlar

SADECE turkcell olsa ıyı,hepsi aynı

Hepsi aynı da hocam turkcell çok farklı kaliteli ancak 30 TL nedir? O ücret için 1 gün çalışan insanlar var.Yazıktır günahtır.

---------- Spam Engelliyici 16:01 ---------- Önceki Mesaj 16:00 ----------

2 defa geç ödedim faturamı 2sindede 30 liralık faturaya 59 tl ödedim 3. ay hattımı Türk Telekoma taşıdım 1 hafta önce

Bende taşımak istiyorum ancak şuan faturaya ek telefon olduğu için taşıyamıyorum.Ancak bittiğinde ilk işim onu taşımak olacak.

Cidden bu operatörlerin hepsi tam bela! Tarife yok düzgün, 500dk 5gb 100sms bi tarife lazım bana adam gibi bir yerde bulamadım uygun fiyata... Çekim gücü de iyi olan turkcell ve vodafone sadece... Var mı arkadaşlar bana öneri yapabilecek?

Merhaba Arkadaşlar,

Dünkü olaydan sonra yılmadım ve mail attım turkcell'e ve bana geri dönüş yapıldı.Haklı olduğunuza inanıyor iseniz her zaman hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.Eğer bunlar haklı olduklarını düşünüyor olsalar idi bu indirimi yapmazlardı kesinlikle.Sizde hakkınızı her zaman arayın.Attıkları mail içeriğini de ekledim.

"Değerli Müşterimiz,
İlettiğiniz başvurunuz değerlendirildi.
Yapılan inceleme sonucunda mevcut faturanızdan 29.90 TL indirim yapılmıştır. Kalan tutarın ödemesini yapabilirsiniz. İyi günlerde kullanın."

Merhaba Arkadaşlar,

Dünkü olaydan sonra yılmadım ve mail attım turkcell'e ve bana geri dönüş yapıldı.Haklı olduğunuza inanıyor iseniz her zaman hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.Eğer bunlar haklı olduklarını düşünüyor olsalar idi bu indirimi yapmazlardı kesinlikle.Sizde hakkınızı her zaman arayın.Attıkları mail içeriğini de ekledim.

"Değerli Müşterimiz,
İlettiğiniz başvurunuz değerlendirildi.
Yapılan inceleme sonucunda mevcut faturanızdan 29.90 TL indirim yapılmıştır. Kalan tutarın ödemesini yapabilirsiniz. İyi günlerde kullanın."

ne dediniz ki bçyle geri vites yaptılar acaba.Normalde ödenmeyen faturadan dolayı hat kapama ve açma ücreti sözleşmelerde var
genede geçmiş olsun.

ne dediniz ki bçyle geri vites yaptılar acaba.Normalde ödenmeyen faturadan dolayı hat kapama ve açma ücreti sözleşmelerde var
genede geçmiş olsun.

Onların dilinden konuşunca oluyor hocam.

En son faturam 62,60 TL olarak gelmiş faturanın içeriğine baktığımda Hat Açma Ücreti adı altına 29,90 lık bir ücret görüyorum zaten benim standart faturam 25 TL olarak geliyor.Ancak faturamı biraz
geç ödediğim için 29,90 lık bir ceza nitelğinde bir bedel faturama yansımış durumda.Bu durumu bana ilk açtığımda sözlü olarak bildirmediler(sözleşmede yazıyor olabilir.Sözleşme sayfalarca onu okuma imkanımız yok).Bu ücretin faturadan kaldırılmasını talep ediyorum.

bu açma kapama bedeli eskiden sadece elektriklerde yapılırdı, o da maliyetli bir iş gelip mühürlüyorlar, gelip açıyorlar onun içindi, sonra komik bi şekilde herşeye yayıldı.

bu açma kapama bedeli eskiden sadece elektriklerde yapılırdı, o da maliyetli bir iş gelip mühürlüyorlar, gelip açıyorlar onun içindi, sonra komik bi şekilde herşeye yayıldı.

Her şeye yayıldı hocam evet.Bu durum bence faturanın belli bir oranında yapılmalı yapılacaksada(ki yapılmamalı).Benim faturam 25 TL (birazı vergi zaten) ancak açma kapatma bedeli 29,90 TL.Bu bedeli günde kazanamayan kişiler var.Bu gibi durumlara acil olarak düzenlenme gelmesi gerekiyor.

Böyle şeyler yüzünden faturalıya geçmiyorum. Aylık bittiğinde yüklüyorum 30tl işimi görüyorum.

Böyle şeyler yüzünden faturalıya geçmiyorum. Aylık bittiğinde yüklüyorum 30tl işimi görüyorum.

Bende normal de sevmem hocam ama telefon almak zorunda kaldım o yüzden faturalıya geçmek zorunda kaldım.Yoksa çekilecek dert değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri