Hatay Reyhanlıda Bombalı Saldırı

sedat1993

Kayıtlı Üye
Hatay'da Bombalı Saldırı, Hatay Reyhanlı'da Bombalı Saldırı - YouTube

hatay reyhanlı bombalı saldırı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11.05.2013 günü saat 13.45'te Belediye binası yakınında ve PTT binası yakınında meydana gelen patlamalarda, resmi ağızlara göre; ilk etapta 20 civarında ölü, 46 yaralı olduğu, yaralıların birçoğunun hayati tehlikesinin olduğu bizzat Başbakan tarafından açıklandı.

Reyhanlı'daki patlama aslında bölgeye bilenler için sürpriz olmadı. Suriye iç savaşının Türk topraklarında en çok hissedildiği yerlerin başında Hatay'ın Reyhanlı ilçesi geliyor. İki ülke arasındaki en önemli geçiş noktası olan Cilvegözü Sınır Kapısı Reyhanlı sınırları içinde. Cilvegözü'nün tam karşısına düşen ve sadece 4.5 kilometre uzaklıktaki Suriye'nin Bab-El Hava Sınır Kapısı muhaliflerin kontrolünde bulunuyor. Ayrıca Reyhanlı'ya 45 kilometre uzaklıktaki İdlib ve 60 kilometre uzaklıktaki Halep'te Suriye ordusu ile muhalifler arasında olayların başladığı günden bu yana şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

Youtube'a atmak çok akıllıca , Ben üşendigim için atmadım :d

Bu konun açılması ne kadar uygun oldu bilemiyorum şimdi durduk yere millet siyasete girip keyfimizi kaçırmasın!!!

butur olayların haberini forumda paylasmak ve paylasılan habere yorum yapmak.

Arkdaslar bu bir haber dogru ve kazançda salarmı evet ama gözünüzü sevim bu tarz haber konularından sukadar kazandım gıbılerınden yorumlar yapmayın. sizlerden rica ediyorum

ya o değilde tamam belki biz bu tarz videoları youtube'a atıp millet izlesin bilgilensin diye ama gerçek amacımız para kazanmak değil mi videoları atarak ? bu nedenle ben bu tarz videolar üzerinden para kazanmayı uygun görmüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri