Havalı Tabanca (Ekol Es 66 mı, Ekol Es 66 Compact mı)

FurkanErol

Kayıtlı Üye
Havalı tabancalardan anlayan arkadaşlara bir sorum olacak. Sizler Ekol ES 66'yı mı önerirsiniz yoksa Ekol ES 66 Compact'ı mı? Şöyle şeyler okudum. Compact modeli mermiyi dağıtıyormuş, tahribat gücü daha yüksekmiş ama. Benim isteğim. Mermiyi çok dağıtmasın, tahribat gücü yüksek olsun açıkçası sesi de fazla olsun ^^ İkisi arasında tam bir karar veremedim. Eğer Compact mermiyi çok dağıtmıyorsa Compact'ı alabilirim. Sizler de öneride bulunursanız sevinirim.
Ve sizce siyah renk mi daha gerçekçi ve güzel duruyor yoksa parlar beyaz mı?

EKOL ES 66

EKOL ES 66 COMPACT

Hocam siz konuyu açınca bende baya araştırdım silah tutkunu olarak , bende konuyu takipteyim :)

Silahı ne için kullanacaksınız ki mermiyi dağıtıp dağıtmamasına bu kadar takılıyorsunuz ??

Havalı tabanca alacağınıza göre kedi köpek kuş vuracaksınız büyük ihtimalle başka da bir şey yapamazsınız zaten en fazla balon vurursunuz.

Yok ben göz korkutmak için kullanıcam diyorsanız yanlış yapmış olursunuz çünkü bedelini canınızla ödersiniz.

Ava çıkıcam diyorsanız havalı tüfek alın ki kendinizi parmaklıklar ardında bulmayın sonra...

[MENTION=10973]sitting[/MENTION] Bu kadar karşı çıkmanıza gerek yok :) silahlara ben de karşıyım. Fakat havalı tabancayı eğlence için alıyorum. Tabanca ile birini korkutmaya çalışarak ancak kendimi kandırmış olurum ;) Ki asla bir canlıya sıkamam! Hele hele bir hayvana asla! Ki kimseyi korkutmak için de böyle bir şey yapmam. Sadece hedef vurmak için pek dağıtmamasını istiyorum. Ava zaten tamamıyla karşıyım. [MENTION=8048]Mustafa1[/MENTION] ben de merak ediyorum. Çok güzel silahlar. Fiyat/performans olarak en iyi silahlardan bir tanesi. Ayrıca tamamen metalden olması da çok iyi bir özellik.

[MENTION=10973]sitting[/MENTION] Bu kadar karşı çıkmanıza gerek yok :) silahlara ben de karşıyım. Fakat havalı tabancayı eğlence için alıyorum. Tabanca ile birini korkutmaya çalışarak ancak kendimi kandırmış olurum ;) Ki asla bir canlıya sıkamam! Hele hele bir hayvana asla! Ki kimseyi korkutmak için de böyle bir şey yapmam. Sadece hedef vurmak için pek dağıtmamasını istiyorum. Ava zaten tamamıyla karşıyım. [MENTION=8048]Mustafa1[/MENTION] ben de merak ediyorum. Çok güzel silahlar. Fiyat/performans olarak en iyi silahlardan bir tanesi. Ayrıca tamamen metalden olması da çok iyi bir özellik.
Hedef falan vuracaksaniz okçuluğa gidin hocam :) Yt den odeme alabilirsem gitmeyi düşünüyorum ben :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hedef falan vuracaksaniz okçuluğa gidin hocam :) Yt den odeme alabilirsem gitmeyi düşünüyorum ben :)

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabii ki okçuluk da farklı bir eğlence. Fakat ben havalı tabancaları daha çok seviyorum :)

Yeğeninize için felan mı soruyorsunuz hocam çocuk oyuncağı bu :D ikiside gerçek durmuyor :D

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] :D Fotoğraflarda biraz öyle duruyorlar ama gerçekte görürseniz çok gerçekçiler.

Şu an herhangi bir öneride bulunan olmadı, kimse bilmiyor mu acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri