Havuza gittim, boğuldum sövmeye hakkı varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bady

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bügün havuza, gittim pek yüzme bilmem. Kendi çapımda, yüzerim profosyenel değili az yüzerim, pek uzaga gidemem yüzerek

olimpik havuza, derinliği sanırsam 3,5 metre idi.

huvuzda,yüzerek karşıdan karşıya geçeyim dedim ortadaydım, yüzdüm, yüzdüm baya bi yoruldum sonra panik yaptım boğulma tehlikesi yaşadım, kurtarın diye bağrıyorum kimsede bişey yapmıyor. Pek bi yüzmeyen arkadaşım geldi, sağolasun beni kurtaramadı oda, çünkü çok panik yaptım. Onuda biraz batırdım, zor kurtardı kendisini,

herkes mal,mal bakıyor hoca telefonla ilgileniyor, en sonu gördü boğuldumu ana,avrat ağzına ne geliyorsa küfür ediyor, sonra simit attı bana ondan tutundum, sonunda havuzdan çıktım, bana bitane tokat attı. Konuşamıyorum bile o kadar kötü oldum, hayatım gözümün önünden geçti.Hala olayın şokundayım, nefes, nefese kaldım.

Bana tokat atmaya ve sövmeye hakkı varmı?
onca, insanın içinde rezil oldum.

sana vurmaya ne hakkı var sende ona bir tane geçireydin

İkisine de hakkı yok ancak tokadı şoku atlatman için atmış olabilir. Küfür içinse ne desen ne yapsan haklısın.

o hocanın görevi neymiş suçlu birde üstüne tokatmı attı havuz belediye şikayet et diyeceğim hiçbirşey olmayacak malesef ne yaparsan yap o olay sana kalacak aynısı bana olsa kendim haklıysam o adama aynı şekilde karşılık verirdim en kötü çevremden yardım alırım ama haklıysam altında kalmazdım

Arkadaşlar bügün havuza, gittim pek yüzme bilmem. Kendi çapımda, yüzerim profosyenel değili az yüzerim, pek uzaga gidemem yüzerek

huvuzda,yüzerek karşıdan karşıya geçeyim dedim ortadaydım, yüzdüm, yüzdüm baya bi yoruldum sonra panik yaptım boğulma tehlikesi yaşadım, kurtarın diye bağrıyorum kimsede bişey yapmıyor. Pek bi yüzmeyen arkadaşım geldi, sağolasun beni kurtaramadı oda, çünkü çok panik yaptım. Onuda biraz batırdım, zor kurtardı kendisini,

herkes mal,mal bakıyor hoca telefonla ilgileniyor, en sonu gördü boğuldumu ana,avrat ağzına ne geliyorsa küfür ediyor, sonra simit attı bana ondan tutundum, sonunda havuzdan çıktım, bana bitane tokat attı. Konuşamıyorum bile o kadar kötü oldum, hayatım gözümün önünden geçti.Hala olayın şokundayım, nefes, nefese kaldım.

vurmaya küfretmeye hakkı yok ama hoca dediğine göre sanırım yüzme kursundaydın ama sana şuralarda dolanın gitmeyin ortalara diyorsa dinleseydin keşke :d yapma böle heycanlar riskli işler

Arkadaşımın adamın şimdi sana ne sövmeye hakkı var nede tokat atmaya sanırım yaşın biraz küçük o yüzden cesaret bulmuş bende yüzme öğrenirken 1-2 kere boğulma tehlikesi yaşamıştım sana tek önerim yüzme bilmiyorsan öncelikle 3.5 mt havuza girmeyeceksin hadi girdin yanında 2-3 tane yüzme bilen arkadaşın olacak çünkü bunlar tehlikeli işler yüzme öğrenicem diye gidersin :) neyse geçmiş olsun

vurmaya küfretmeye hakkı yok ama hoca dediğine göre sanırım yüzme kursundaydın ama sana şuralarda dolanın gitmeyin ortalara diyorsa dinleseydin keşke :d yapma böle heycanlar riskli işler

yok hocam, yüzme kursu değil ... Öyle yüzmek için.

kardeşim, mübarek günde sormak isterim asla sana karsı birşey değil , oruç yok sanırsam . ama ögrenmeden girmeyin hocam o kadar derinlige.

bunu gelip buraya yazman ilginç olmuş.
sana küfür etmeye ve vurmaya ne gibi bir hakkı olabilir ki?

Firma yönetimine şikayet edın hocam hiç bir şeye hakkı yok işini yapmıyor üstelik tokat atıp küfür ediyor hanı şoktan cıkman ıcın tokat atsa neysede küfür edip tokat atmak bence şoktan cıkmanız ıcın degıldır can kurtaranmı can alanmı bellı degıl boyle işletmelere tamamıyen sinirim.

yok hocam, yüzme kursu değil ... Öyle yüzmek için.

ozaman hiç bişi yapmasına gerek yok hoca moca olsa kurs olsa dicemki heycan yaptı adam bogulcaksın bişey oldu sandı vs kendine hakim olamadı diye düşündüm ama bence gitme ki gitsen bile artık rahat etmessin aynı adamı görünce moralin bozulur ve özgüven kaybı baslar en azından yüzme konusunda

yüzme bilmiyorsan 3.5 metrelik havuzda ne işin var? git kıyıda köşede yüz. :D

Arkadaşım kimsenin kimseye sövme ve tokat atma gibi bir hakkı olamaz. Ne yaparsan yap HAKLI veya haksız tokat atma ve sövme Hakkını elde edemez.Geçmiş olsun diyorum sana ama çok Saçma bir soru sormuşun , kendine değer ver insanlığa değer ver , tokat atma Hakkı varmı diye sorumu olur ya ? Formda HerkeZ Hakkı var dese kendini tokat manyağımı yaptırcan ?

Kesinlikle hakkı yok ben bile sinir oldum okurken o kadar insanın içinde kimse kimseyi rezil edemez.

Yerinde olsam 1 dakika durmaz gidip yönetime şikayet ederdim. Yarın da gidip edebilirsin. Kendini ezdirme.

[MENTION=30737]bady[/MENTION] kardeş senide normal bir olay bulmuyor. gerçekten geçen günde antenden çamaşırlar çalınıyor diye konun vardı. millet takipteydi açıklama bile yapmadın o kadar etikendiğin halde konuya. git bi hocaya üstünü okut. 2 rekat namaz kıl ciddiyim. hiç iyi olaylara denk gelmiyorsun

event yapıp ödül dağıtmayan eleman değil mi bu, iyi olmuş :)

Yaş kaçtı hocam senin [MENTION=30737]bady[/MENTION]

Bu yaptığı suç elbette yaşın küçükse anlat ailene ver mahkemeye süründür gitsin. Bugün sana bunu yapan yarın bi başkasına tamiri asla mümkün olmayan hatalar da yapar.

Yerinde olsam bir avukata gider kesinlikle ciddi miktarda tazminat davası açardım.

Edit: Tokat açıklanır (bahane bulunur). Ancak küfür etmeye nasıl cesaret ediyor bu kadar kolay haddini bilmesi lazım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri