Oynarız bi ara[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] Benden olursa her türlü gelirim![]()
![]()
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oynarız bi ara[MENTION=10157]drdvll[/MENTION] Benden olursa her türlü gelirim![]()
![]()
Haxball futboll a benzeyen bir oyun birkaç kişi arasında oynanır kim gol atarsa(bildiğim kadarıyla).
valla meraktan baktim simdi bitürlü şet cekemedim :d aslında pes 2013 uzmanıyım ama bunu beceremedik.
Beyler var mı v2 v3 yapacak birileri ?
aynen öyle dadaşımHaxball'ın oynanmasını tavsiye etmiyorum. Bir arkadaşım var ve bağımlı Youtube'de tonla yapması gereken iş varken sabahlara kadar Haxball oynayıp kazancını düşürüyor.
aynen öyle dadaşım
benim de ekran kasmıştı yeni pc e geçince
bırakmıştım youtube a sarmıştım daha çok araştırmıştım etmiştim
iyi kötü karşılığını da aldım
bu nimet son baharını yaşarken hata böyle şeyler..
Bunun nesi hataki ? Tamamen sorun sizde. Biz bağımlısı değiliz bunun, eğlence amaçlı oynayan insanlarız.
Bağımlı olana kadar oynamayacaktınız.
Şimdi bıraktık arkadaşlar.[MENTION=8990]solace[/MENTION] [MENTION=8652]Existence[/MENTION] [MENTION=10350]BlackRam[/MENTION] [MENTION=10198]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=10013]XBoxer[/MENTION] (test) a oyun için teşekkürler.
Valla şimdi gelicemde en son 3 ay önce oynamıştım arkadaşlarla beraber birdahada oynamadım.Öyle arkadaşlar varki forumda yazım kurallarına uyar,olgun olgun mesajlar atar oyunda ana bacı sövüyor.O yüzden pek gelmemeye çalışıyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.