Hayali sistem vakası technopat

Bu iki serefsiz gecenlerde bi videolarinda Mekke ve Medineyle alay edercesine konusuyorlardi bende bastim küfürü ciktim biradaha da videolarini ne izlemen zaten.

:D Aynn hocam.
Hem YT hem de Forum'dan Adsensesiyle para kırıyor. Adsensesi BAN olsa :D
Sabah akşam adsense reklamlarına tıklayın ban olur :D.
Hergün aynı pcden tekrar edin :D. Gıcık gittiğim site oldumu tıklar dururum adsenselerine :D

yap bakalım bizde reklamlara tıklayalım :DD

pay day is coming :D 31.01.2015

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------

Sabah akşam adsense reklamlarına tıklayın ban olur :D.
Hergün aynı pcden tekrar edin :D. Gıcık gittiğim site oldumu tıklar dururum adsenselerine :D

etik bir hareket olmaz sonuçta reklam verenlere zarar oluyor yapılabilecek en iyi şey bunların gerçek yüzünü ortaya çıkartmak

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

z25aV6.png

adama bak ya :D bir anda kendini 3.teknoloji sitesi ilan etti sanki tüm sitelerin hitleri bir yerde yayınlanıyorda en çok ziyaret edilen 3.siteyiz diyor kesin kanaat getirdim bu adam xenforo lisans al forum kur para kazan kafasında birde güzel edebiyatı varki maşallah helal olsun vallahi adam nasıl yaptıysa benim konudaki ilk mesajımı hakaret olarak saydı :D bakalım bu son mesajıma ne yanıt verecek komik bir arkadaşımız kendisi cidden :)

Not: Donanım konusundaki bilgisine saygım sonsuz da yönetimden hiçbirşey anlamadığı kesin.

Son düzenleme:
pay day is coming :D 31.01.2015

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------

etik bir hareket olmaz sonuçta reklam verenlere zarar oluyor yapılabilecek en iyi şey bunların gerçek yüzünü ortaya çıkartmak

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

z25aV6.png

adama bak ya :D bir anda kendini 3.teknoloji sitesi ilan etti sanki tüm sitelerin hitleri bir yerde yayınlanıyorda en çok ziyaret edilen 3.siteyiz diyor kesin kanaat getirdim bu adam xenforo lisans al forum kur para kazan kafasında birde güzel edebiyatı varki maşallah helal olsun vallahi adam nasıl yaptıysa benim konudaki ilk mesajımı hakaret olarak saydı :D bakalım bu son mesajıma ne yanıt verecek komik bir arkadaşımız kendisi cidden :)

Not: Donanım konusundaki bilgisine saygım sonsuz da yönetimden hiçbirşey anlamadığı kesin.
Teknoloji forumu kuralım diyorsanız ben varım :). Eski vbulletincilerdenim. Knight Online oynayanlar eskiden Komerkez.com'u bilirler. O forumda büyüdük biz :D. Bir üyenin sitede kalması için ne taklalar atardık. Üye sitede kalsın diye ona hediye gönderdiğimi bilirim be :D. Hey gidi hey... Kim yapıyor bunları(YTPARA hariç) :) ?

Teknoloji forumu kuralım diyorsanız ben varım :). Eski vbulletincilerdenim. Knight Online oynayanlar eskiden Komerkez.com'u bilirler. O forumda büyüdük biz :D. Bir üyenin sitede kalması için ne taklalar atardık. Üye sitede kalsın diye ona hediye gönderdiğimi bilirim be :D. Hey gidi hey... Kim yapıyor bunları(YTPARA hariç) :) ?

youtube u keşfetmemiş halim olsaydı bunlara kızınca inadına girerdi bu işe :D artık yaşlandık gençken iyi gidiyor siteler :D şaka bir yana sitelerden sıkıldım ya bin türlü işi çıkıyor yok hostingde sorun var yok veri tabanında sorun oldu paket bitti optimizasyon yap hadi vs vs youtube öyle mi hayır :D

bak benimde sinirimi bozdu sirf tipi yuzunden bile sinir olurdum kis kis siritiyo her videoda... kanalina saldirayim bi adsense banlansin :D

youtube u keşfetmemiş halim olsaydı bunlara kızınca inadına girerdi bu işe :D artık yaşlandık gençken iyi gidiyor siteler :D şaka bir yana sitelerden sıkıldım ya bin türlü işi çıkıyor yok hostingde sorun var yok veri tabanında sorun oldu paket bitti optimizasyon yap hadi vs vs youtube öyle mi hayır :D
O konuda tecrübeliyim. Kaç kere forum kurdum batırdım. Sunucum çöktü. Öğrendim artık :D. Citti anlamda girelim bu işe diyorsan ekip kuralım. Elbetteki siteden 3 5 gelir olacak. Ama ahım şahım değil tabikide :). Amaç insanlara hizmet etmek. Forum sitesinin kuruluş amacıda tamamen gönüllü çalışmadır. İnsanları sevmedir. Bundan öteyede geçmez :)

allah tipiyle sınamış zaten bize yorum düşmez :D

Ne işin var orda? asıl sistem s senelerdir donanimhaber Türkiye nin en büyük forumu hatta.

Bu arada sisteminde çok hatalar var donanim habere konu aç ordan iyileştirsinler.

Ala ala 3. Buyuk sitesiymis ben nasıl hiç duymadım:)

O konuda tecrübeliyim. Kaç kere forum kurdum batırdım. Sunucum çöktü. Öğrendim artık :D. Citti anlamda girelim bu işe diyorsan ekip kuralım. Elbetteki siteden 3 5 gelir olacak. Ama ahım şahım değil tabikide :). Amaç insanlara hizmet etmek. Forum sitesinin kuruluş amacıda tamamen gönüllü çalışmadır. İnsanları sevmedir. Bundan öteyede geçmez :)

önceliğim ingilizce özgün kanalı halletmek :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri