Hayat Meselesi Bi Bakarmısınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Bu Yazımı Okuyan Arkadaşlarıma Teşekkürlerimi Sunuyorum .

Benim Kafamda Daha Tasarısını yapmadığım bir hayat var şöyleki bende bir steven jobs gibi olmak istiyorum .

Tabi Herkes Böyle Olmak İster Fakat Benim Kafamda Bi Hayal Var . (net değil)
Bu Hayalimi Gerçekleştirmem İçin Gerçekten Hangi Adımları İzleyeceğimi Bilmiyorum . Üniversiteye Hazırlanıyorum ve Hayat Felsefem Önüme Bir Sürü Zorluk Çıkıcaktır Önüme Bir Sürü Duvarlar Örülecektir . Fakat Ben Hepsini Yıkmaya Hazır Biriyim ...
Bu Yazıyı Yazmamdaki sebep her icat yapan insan gibi beyin Fırtınası oluşturmaktır . görüşlerinizin olumsuz olması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir . Başka benim gibi düşünen varsa konunun altına yazabilir ve fikir istiyebilir . Ozaman Başlıyalım ...

Öncelikle idolünün ismi Steve Jobs, Steven değil ;) Bol şanslar

Bana sorarsan ki sormuşsun :) hayat öle kendine hedef koyarak yada şöle yapsam hedefime ulaşırım tarzında değildir hayat anlıktır anlık verdiğin kararlar anlık oluşan yükselmeler alçalmalar seni sonuca götürür. özelden sana konusu girişimcilik ve yırtıcı fikirler acunun da dahil oldugu güzel bir sohbet içeren bir video atacağım. Özellikle acunu iyi dinle :)

aziz sancar'ın izlediği yolu izle burada gerçekleştirme ihtimalin yok.. oku biyografisini..

Eğer girişimci olacaksan üniversiteye gitme. :) Gerçekten bu konuda ciddiyim.
Steve Jobs'un hayatının anlatıldığı kitap ve film var. Ayrıca Facebook'un kuruluş aşamalarını konu alan film. Silikon Vadisi ve bu vadinin kurtlarıyla ilgili sayısız makale, röportaj video vb. içerik var. Hepsini incele hangi aşamalardan geçmişler ve bunu hangi zamanda yapmışlar. Bunları bugünkü zamana nasıl uyarlarsın vb. soruları cevaplandır. Projeni oluştur. Şunuda söyleyeyim hayaller veya projeler önemli değildir. Bunları icraata geçirip başarılı olmak önemlidir.

Sen steve jobs olmak istersin ama cenazene mesut bakkal gelir :(

Bence çalışmaktan çok düşünmek gerekiyor. Steve jobs, Bill Gates, Mark Zuckerberg gibi isimler üniversiteden, derslerden uzak kalmışlardır. Böylelikle beyinlerini zapt eden unsurları terk edip bir bakıma ana akım dışına çıkıp farklı fikirler geliştirmişlerdir. Bu yüzden gelişimin okumakla ilgili olmadığını düşünüyorum.

Bir fikir geliştirdikten sonra da azimli olmak gerekiyor. yoksa fikir hiçbir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Bana sorarsan ki sormuşsun :) hayat öle kendine hedef koyarak yada şöle yapsam hedefime ulaşırım tarzında değildir hayat anlıktır anlık verdiğin kararlar anlık oluşan yükselmeler alçalmalar seni sonuca götürür. özelden sana konusu girişimcilik ve yırtıcı fikirler acunun da dahil oldugu güzel bir sohbet içeren bir video atacağım. Özellikle acunu iyi dinle :)
Aynısıni atarmisin ? :)

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Bu Yazımı Okuyan Arkadaşlarıma Teşekkürlerimi Sunuyorum .

Benim Kafamda Daha Tasarısını yapmadığım bir hayat var şöyleki bende bir steven jobs gibi olmak istiyorum .

Tabi Herkes Böyle Olmak İster Fakat Benim Kafamda Bi Hayal Var . (net değil)
Bu Hayalimi Gerçekleştirmem İçin Gerçekten Hangi Adımları İzleyeceğimi Bilmiyorum . Üniversiteye Hazırlanıyorum ve Hayat Felsefem Önüme Bir Sürü Zorluk Çıkıcaktır Önüme Bir Sürü Duvarlar Örülecektir . Fakat Ben Hepsini Yıkmaya Hazır Biriyim ...
Bu Yazıyı Yazmamdaki sebep her icat yapan insan gibi beyin Fırtınası oluşturmaktır . görüşlerinizin olumsuz olması hiç bir şeyi değiştirmeyecektir . Başka benim gibi düşünen varsa konunun altına yazabilir ve fikir istiyebilir . Ozaman Başlıyalım ...
çukura düşen kurbağaların hikayesini bilirmisin ordaki sağır kurbağa ol (teknik konular dışında) kimseye bişe sorma veya sen sormamış olsanda verilen cevapları dinleme
ne düşünüyosan doğru odur.

Edit: hikaye burda http://blog.milliyet.com.tr/iki-kurbaga/Blog/?BlogNo=81280

Yaş kaç diye soracağımda belli zaten.
Hayallerini yıkmak istemem ama TR'de o işler zor.

başarmak için tek yapman gereken çalışmak , eğer durumun varsa üniyi dışarda okuyabilirsin.

ülke not found error beyin.dll bulunamadı ülkeye reset atmayın format atın bu sefer.

Neye bakacağız onu anlamadım, neyi icat edeceğini mi söyleyelim sana? Hayat meselesi olan ne, CIA mi peşinde yoksa, onlardan mı kaçıyorsun? Başım döndü yeminle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri