Hayatımdaki Garip Olaylar

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Ne zaman içimde sıkkınlık bir bıkkınlık olsa birisi ertesi gün vefat ediyor.

Cumartesi günü canım aşırı sıkılıyordu. Yıllardır beklediğim ürün elime ulaştığında bile sevincini yaşayamayacak pozisyondaydım. Ertesi gün engelli bir abim vefat etti. Sürekli yardım ederdim, iğnelerini falan yapardım MS hastasıydı.

Dün de akşam civarı çok fena canım sıkkındı. Az önce bir abimin vefat haberini aldım. Artık korkar oldum sıradaki kim diye. Daha öncelerden rüyamda görürdüm hepsini. Gece de rüyamda hortlak gibi bir şey gördüm ama uyanıp gözlerimi açtığımda bile silüeti üzerime doğru çöküyordu.

2 sene önce de bir vefat eden abimi rüyamda gördüm. Kendisi gözlerimi kapatıyordu "Sen bakma üzülürsün." diyordu bana. Ertesi gün de onun vefat haberini almıştım. Neden böyle oluyor bilmiyorum ama psikolojik bunalıma girmeye başladım artık. Ben sevdiğim insanları kaybetmeye hala alışamadım. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum artık çünkü kafayı yemek üzereyim. Benim durumumda olan başkaları var mı yada bildiğiniz neler var bu sorunu çözmem için? Herkes içine doğmuş diyor ama içime doğmaktan öte bir şey bu.

Hocam bazı insanların metafizik duyguları diğer insanlara göre daha gelişmiş oluyo.Örneğin rüyada gördüğünüz bir şeyin belli bir müddet sonra çıkması, veya aynı ortamda diğer insanların göremeyip sizin üç harflileri görüyor/duyuyor olabilmeniz gibi.Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama anladığım kadarıyla ister istemez psikolojinizi etkiliyo bu durum.Bence psikologdan ziyade bu konuya vakıf ehil bi kişiye danışmanız daha iyi olabilir sizin için.

Merhaba arkadaşlar,

Bruce Wills'in 6.His filmi gibi aynı :)

Şaka bi yana bu kişileri rüyanda görmenin sebebi bu kişilere üzülmen ve kafa yorman, bilinçaltına işlediği için de rüyanda görüyorsun. Birçok insanın hayatında böyle tesadüfler oluyor. Çevre faktörü ve filmler bize böyle şeyleri kötüye yormamızı öğretiyor ama zaman herşeyin ilacıdır, dua et ve kafana takma hepsi geçer gider zamanla. Doktorluk bi durum yok o kadar..

Hocam bazı insanların metafizik duyguları diğer insanlara göre daha gelişmiş oluyo.Örneğin rüyada gördüğünüz bir şeyin belli bir müddet sonra çıkması, veya aynı ortamda diğer insanların göremeyip sizin üç harflileri görüyor/duyuyor olabilmeniz gibi.Bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama anladığım kadarıyla ister istemez psikolojinizi etkiliyo bu durum.Bence psikologdan ziyade bu konuya vakıf ehil bi kişiye danışmanız daha iyi olabilir sizin için.

Konunun ehli derken nasıl birisini kastetdiniz hocam?

Bruce Wills'in 6.His filmi gibi aynı :)

Şaka bi yana bu kişileri rüyanda görmenin sebebi bu kişilere üzülmen ve kafa yorman, bilinçaltına işlediği için de rüyanda görüyorsun. Birçok insanın hayatında böyle tesadüfler oluyor. Çevre faktörü ve filmler bize böyle şeyleri kötüye yormamızı öğretiyor ama zaman herşeyin ilacıdır, dua et ve kafana takma hepsi geçer gider zamanla. Doktorluk bi durum yok o kadar..

Bilinç altından farklı bir olay. Bilmiyorum işte anlatamıyorum sorun orada sanırım :( .

kardeşim bu olayı ailenle ve sonrada mutlaka bir psikologa anlatmalısın.
beynin sana oyunlar bile oynuyor olabilir.
Allah göstermesin sağlığından bile olabilirsin.

Ortada piskologluk bi durum yok, eğer kafana çok takarsansa işte o zaman piskologluk olursun. Kendine sevdiğin bi uğraş bul yani beynini başka şeylerle meşgul etmelisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

başın sağolsun hocam gerçek abin olmasa bile abi dediğin birini kaybetmek çok zor biliyorum, ama senin tarif ettiğin gibi paranormal bi olay yok ortada .aşırı sevdiğin de dolayı sık düşünüyosun hocam, sık sık aklına geliyor sevdiğin kişiler. ama bunun farkında değilsen , bilinç altındaki düşüncelerinden habersizsen talihsiz olaylarla denk gelince bilinç altınla bağlantınla bağlantı kuruyorsun otomatik olarak.

kardeşim bu olayı ailenle ve sonrada mutlaka bir psikologa anlatmalısın.
beynin sana oyunlar bile oynuyor olabilir.
Allah göstermesin sağlığından bile olabilirsin.

Bilinçaltıyla alakalı bir durum olabileceğini düşündüm başka ama sürekli olarak olması garibime gidiyor.

Ortada piskologluk bi durum yok, eğer kafana çok takarsansa işte o zaman piskologluk olursun. Kendine sevdiğin bi uğraş bul yani beynini başka şeylerle meşgul etmelisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Normalde anti depresan falan kullanıyorum, sevdiğim uğraşlarla ilgilensem bile ister istemez o sıkkınlık psikolojisine girince ertesi gün kesin bir vefat haberi alıyorum. Daha hiç şaşmadı ama benim korkum kimin vefat edeceği. 5 defa geldi bu olay başıma. Sıradaki kestiremediğim için sürekli bir paranoya haline geçtim.

başın sağolsun hocam gerçek abin olmasa bile abi dediğin birini kaybetmek çok zor biliyorum, ama senin tarif ettiğin gibi paranormal bi olay yok ortada .aşırı sevdiğin de dolayı sık düşünüyosun hocam, sık sık aklına geliyor sevdiğin kişiler. ama bunun farkında değilsen , bilinç altındaki düşüncelerinden habersizsen talihsiz olaylarla denk gelince bilinç altınla bağlantınla bağlantı kuruyorsun otomatik olarak.

Paranormal olmadığını biliyorum hocam. İlk başlarda aldırış etmedim ilerledikçe kurcalamaya başladı içimi.

gezin eğlenin sosyal hayata karışın kafayı dağıtın biraz

içine kapanık birisi iseniz normaldir.

vesvese etme kendine

tedavisi zor sağlık sorunlarıyla karşılaşırsın yoksa

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri