Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayattaki en büyük pişmanlığın nedir ?
ilk ben cevap vereyim..
greencard kazanıp amerikaya gitmemem benim hayatımdaki en büyük pişmanlık olmuştur !!!
nasıl kötü bir tarafı var bunun ?
Hayattaki en büyük pişmanlığın nedir ?
ilk ben cevap vereyim..
greencard kazanıp amerikaya gitmemem benim hayatımdaki en büyük pişmanlık olmuştur !!!
Hocam ilk defami kizla bulustun.Bugünkü aklım olsaydı, Dün yaptıklarımı yapmazdım. Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım, Bugünkü aklım olmazdı
Bu söz geldi aklıma![]()
Hocam ben 19 yasındayım turkıye vatandasıyım nasıl green card alabılırım acaba bılıyor musunuz o sıtelerdekı green card cekılısıne katıl olayları yalan mı
Hocam ilk defami kizla bulustun.
2 sene geçirdiğin biri hakkında biraz sert konuşmamışmısın.Paradan daha önemli şeyler var. En büyük pişmanlığım aşık olmaktı.
2-3 senemi yedi manevi olarak çok şeyler götürdü. Sonunda kendime geldim ama biraz geç kaldım. Belkide bana değer veren o şahane kızları bir pislik için hiçe saymasaydım şuan evli ve mutluydum. Evli değilim yine mutluyum en azından hayatımı mahveden serefsiz insandan kurtuldum. O şimdi zengin ve kendisinden 20 yaş büyük bir pisliğin kucağında her gece. İnsan demeye bin şahit bir pisliğin gecelerini süslüyor istemeyerek.
Ama yakın arkadaşından aldığım duyumlara göre facebook ve diğer sosyal platformlarda psikolojik sorunlarını paylaşıyormuş. Whatsapp mesajlarında ağlıyormuş beni kurtarın bu hayattan diye bıkmış artık.İlahi adalet. Öyle mutluyum ki. Şimdi sıra onda..
Adamda sarhoş psikopatın birisiymiş. Her gecede tokatı basıyordur buna..
2 sene geçirdiğin biri hakkında biraz sert konuşmamışmısın.
not : [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 'den öğrendiğim manipülasyon denemesi.
2 sene geçirdiğin biri hakkında biraz sert konuşmamışmısın.
not : [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 'den öğrendiğim manipülasyon denemesi.
Paradan daha önemli şeyler var. En büyük pişmanlığım aşık olmaktı.
2-3 senemi yedi manevi olarak çok şeyler götürdü. Sonunda kendime geldim ama biraz geç kaldım. Belkide bana değer veren o şahane kızları bir pislik için hiçe saymasaydım şuan evli ve mutluydum. Evli değilim yine mutluyum en azından hayatımı mahveden serefsiz insandan kurtuldum. O şimdi zengin ve kendisinden 20 yaş büyük bir pisliğin kucağında her gece. İnsan demeye bin şahit bir pisliğin gecelerini süslüyor istemeyerek.
Ama yakın arkadaşından aldığım duyumlara göre facebook ve diğer sosyal platformlarda psikolojik sorunlarını paylaşıyormuş. Whatsapp mesajlarında ağlıyormuş beni kurtarın bu hayattan diye bıkmış artık.İlahi adalet. Öyle mutluyum ki. Şimdi sıra onda..
Adamda sarhoş psikopatın birisiymiş. Her gecede tokatı basıyordur buna..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.